HUOM! Tämä valmennus ei ole tällä hetkellä

myynnissä. Katso Tikiksen valmennukset täältä.

Uusi TIKIS-nettivalmennus naisille, jonka avulla opit treenaamaan tehokkaasti salilla TAI kotona ja saavutat urheilullisemman kropan 10 viikossa!


Valmennus alkaa 9.10.!

Valmennuksen hinta 99€. Voit maksaa myös 2 osassa ja erilaisilla liikuntaseteleillä.

Kyllä, haluan mukaan!
Uusi TIKIS-nettivalmennus naisille, jonka avulla opit treenaamaan tehokkaasti salilla TAI kotona ja saavutat urheilullisemman kropan 10 viikossa!

Valmennus alkaa 9.10.2017

Valmennuksen hinta 99€. Voit maksaa valmennuksen myös 2 osassa ja erilaisilla liikuntaseteleillä.

katso lyhyt esittelyvideo:

Katso lyhyt esittelyvideo:

Laura Laukka

Elämäniloinen hyvinvointivalmentaja ja bloggaaja.

Omassa harjoittelussani liputan monipuolisen ja toiminnallisen treenaamisen puolesta. Harjoittelen viikoittain niin kuntosalilla, lenkkipoluilla, joogasalissa kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Tekemällä paljon erilaisia treenejä kehityn parhaiten ja sillä tapaa myöskin motivaatio treenaamiseen pysyy paremmin yllä.

Valmentaessani painotan aina kokonaisuutta. Haluaisin, että jokainen meistä oppisi kuuntelemaan kehoaan ja sen viestejä – vain sillä tapaa voimme todella oppia, miten tulisi harjoitella, levätä ja syödä ”oikein”. Jokainen meistä on erilainen, minkä takia jokaisella meistä on myös oma tapa ja tarve liikkua, syödä ja nukkua.

annina vainio

Personal trainer sekä hyvinvointivalmentaja.

Haluaisin saada kaikkien treenaajien tietoisuuteen sen, että oikein treenaaminen, syöminen ja tulosten saavuttaminen ei ole niin monimutkaista kuin monesti kuvitellaan. Treeneissä laatu korvaa usein määrän, etkä myöskään tarvitse ihmedieettiä saavuttaaksesi tasapainoisen, hyvinvoivan ja timmin kropan. Kaikista pisimmälle ja pysyvimpiin tuloksiin pääsee maltillisella mutta kehittävällä määrällä treeniä sekä sallivalla perusruokailulla.

Itseäni treenaamiseen motivoi liikunnan tuoma hyvä olo, salilla kehittyvät tulokset, sekä parempi jaksaminen arjessa. Ruokailuissa olen itselleni hyvinkin salliva ja rakastan ruoan erilaisia makuja. Pääasiassa haluan kuitenkin ravita kroppaani säännöllisesti – hyvillä ja terveellisillä raaka-aineilla.

marjo pietilä
Liikunta-alan yrittäjä, ryhmäliikunnanohjaaja sekä valmentaja.

Olen harrastanut yleisurheilua ja juossut kilpaa SM-tasolla. Liikun vapaa-ajallani paljon ja monipuolisesti. Harrastuksiini on kuulunut crossfit-harjoittelu jo vuodesta 2011.

Treenimentaliteettini on kova ja opeissani myös ravinto ja lepo laitetaan tasapainoon. Työssäni haluan inspiroida ihmisiä liikkumaan, kehittää suorituskykyä aina seuraavalle tasolle ja nähdä onnistumisen elämyksiä!

TIKIs 1o viikossa -valmennuksen AVULLA:
  • Muokkaat kehonkoostumustasi ja tehostat aineenvaihduntaasi
  • Opit tekemään treeniliikkeet oikein ja ennen kaikkea turvallisesti
  • Voit treenata joko salilla tai kotona, tai yhdistellä molempia
  • Opit syömään terveellisesti ja monipuolisesti järkevän ruokavalion avulla
  • Saavutat urheilullisemman kropan ja energisemmän olon
  • Pidät terveydestäsi huolta ilman stressiä ja nälkäkuuria
  • Opit uusia asioita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä elämäntavan, jota on helppo noudattaa myös tulevaisuudessa

 

* Varoitus! Saatat tuntea myös vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti sekä alat jopa odottamaan seuraavaa treeniä.

Tässä muutama palaute edelliseen valmennukseen osallistuneilta:

”Mukavaa, kun treenit ovat lyhyitä, eikä niihin tarvi ”uhrata” kokonaista tuntia. Kotitreenit eivät myöskään vie paljon tilaa tai tarvita ihmeellisiä välineitä. Laaja treenitarjonta, kun samassa paketissa saa niin 2- kuin 3-osaiset treenit kotiin sekä salille.”

”Ruokavalion koostaminen ohjeiden avulla on ollut helppoa. Sali- ja kotiohjeet ovat selkeitä (videoista iso plussa). Facebook-ryhmä toimii hyvin. Kaikkiin kysymyksiin on vastattu ja tsemppiä on jaettu hyvin.”

”Antaisin treeneistä 5 pistettä. Ne ovat todella hyvin ohjeistettuja.”

”Aineenvaihduntani alkoi pelaamaan. Vatsa toimii useammin. Hikoiluttaa ja paino lähti heti laskuun. Jo heti pelkällä ruokavaliolla.”

”Valmentajat ovat ihanan tsemppaavia, ruokaa on riittävästi ja treenit kulkee! 🙂 Hyvä fiilis!”

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Valmennuksessa on 10 viikon suunnitelma, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät. Ohjelma vaihtuu 5 viikon jälkeen. 

Treeniohjelma sekä salille että kotiin!

Monipuolinen ruokavalio 10 viikolle, jossa on paljon vaihtoehtoja. Valmennuksen ruokavalio ei sisällä mitään kikkailuja, vaan vankkaa perusruokaa. Kaikki ainekset löydät siis takuuvarmasti omasta lähikaupastasi. Annamme suosituksia lisäravinteisiin, mutta niidenkään hankkiminen ei ole välttämätöntä. Myös erikoisruokavaliot otettu huomioon: maidoton, gluteeniton sekä lakto-ovo.

Yhteisö. Voit esittää kysymyksiä ja keskustella valmennuksesta!

Valmennuksella oma Facebook-ryhmä!

Mukana myös selkeät esimerkkivideot:

Tämä kaikki vain yhden kuukauden salikortin hinnalla!
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Kauanko treeniohjelma kestää?
Valmennus kestää 10 viikkoa. Treeniohjelma vaihtuu valmennuksen puolivälissä.
Montako treeniä viikossa?
Valmennuksessa on kaksi eri treeniohjelmaa: salille ja kotitreeneihin. Saliohjelman voit valita joko 2- tai 3-jakoisena, samoin kotitreeniohjelman. Saat kummatkin ohjelmat käyttöösi ja voit myös yhdistellä treenejä keskenään.
Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni päättymisen jälkeen?
Valmennus on käytettävissäsi vielä 2kk ajan päättymispäivästä.
Millainen ruokavalio ohjelmassa on?
Valmennuksen ruokavalio toimii niin, että osallistujat koostavat ateriansa itse annetuista ohjeista. Listasta saa siis jokainen osallistuja valita ne mieluisat/omaan ruokavalioon sopivat ruoat sekä määrät (kuinka paljon mitäkin syödään kullakin aterialla).
Onko teillä tyytyväisyystakuuta?
Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu – mikäli et ole tyytyväinen palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.
Milloin saan treeniohjelman?
Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on erillisellä alustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. Voit maksaa treeniohjelman myös 2 osassa.

Kaikissa Tikiksen valmennuksissa on 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuu. Jos et koe valmennuksen olevan sopiva sinulle, saat rahasi täysmääräisenä takaisin. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.

Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta tai vaihtoehtoisesti luottokortilla. Hyväksymme myös ePassi ja Smartum -maksut. Kyseessä on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Nyt on aika aloittaa valmennus

Tiedämme kuinka helppoa on jättää treenit väliin ja kuinka vaikeata on
aloittaa kaiken uudestaan. Saavuta tuloksia systemaattisella treenaamisella!

Kysyttävää? tikis@tikis.fi

Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, ota yhteyttä tikis@tikis.fi

TIKIS 10 VIIKOSSA NAISET
99€
VALMENNUS
Valmennus alkaa 9.10.2017
Uusi TIKIS-nettivalmennus naisille, jonka avulla opit treenaamaan tehokkaasti salilla TAI kotona ja saavutat urheilullisemman kropan 10 viikossa!
Voit lukea toimitusehdot täältä