Toimitusehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Lue täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Uutiskirjeen rekisteriseloste

Mikäli vastaanotat uutiskirjeitä sähköpostiisi tai tilaat tuotteita TIKIS SHOPISTA, hyväksyt seuraavat asiat:

• Tietoturva ja vastaanottajien tietosuoja ovat TIKIKSELLE erityisen tärkeitä. Sitoudumme noudattamaan kaikkia lakisääteisiä määräyksiä tietosuojasta.

• Uutiskirjeen lähettämiseksi keräämme, käytämme, käsittelemme ja säilytämme henkilötietoja.

• Tilaamalla uutiskirjeen suostut siihen, että TIKIS ja sen yhteistyökumppanit voivat käyttää henkilötietojasi sähköpostimarkkinoinnissa. Emme välitä osoitettasi kolmansille osapuolille.

• Rekisterin pitäjänä toimii tikis.fi & Muscle Up Media Oy Välimerenkatu 5, 00180 Helsinki

• Rekisteriasioiden yhteyshenkilö: Evgeni Suokas, 050-5341295 tai tikis (at) tikis.fi

• Rekisterin nimi: TIKIS RINKI –uutiskije ja TIKIS SHOP asiakaspostituslista.

• Rekisterin käyttötarkoitus: RINKI -uutiskirjeen toteuttaminen ja jakelu sekä TIKIS SHOPIN asiakkuussuhteeseen liittyvä kommunikointi.

• Rekisterin tietosisältö: Etunimi, Sukunimi, Sähköpostiosoite.

• Säännönmukaiset tietolähteet: Tilaaja antaa itse tietonsa ja etukäteissuostumuksensa tikis.fi sivulla tai Tikiksen sosiaalisen median kanavissa tai järjestämissä tapahtumissa. Lähetyslistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä uutiskirjeessä olevan linkin avulla.

• Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

• Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia. Asiakastiedot säilytetään MailChimp ja/tai Instapage-palveluiden tietokannoissa.

• Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa ja korjata sekä poistattaa tietonsa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse.