TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET

Tikiksen nettivalmennuksien avulla saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon saliharjoittelusta ja ruokavaliosta sekä saat runsaasti motivaatiota.

TUTUSTU TIKIKSEN

NETTIVALMENNUKSIIN –JO TUHANSIEN ASIAKKAIDEN SUOSITTELEMIA!

TIKIKSEN 6KK TREENIOHJELMA

Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Päätavoitteena on kasvattaa lihasta sekä oppia treenaamaan nousujohteisesti. Nimensä mukaisesti ohjelma sisältää treenisuunnitelman liikkeineen sekä sarja- ja toistomäärineen kuuden kuukauden ajalle. Ohjelma päivittyy aina kahdeksan viikon välein. Valmennuksessa on useita valmentajia.

TIKIKSEN 6KK JATKO

Valmennus sopii henkilölle, joka on käynyt 6 kk-valmennuksen tai omaa enemmän kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Päätavoitteena on kasvattaa lihasmassaa. Kuuden kuukauden valmennus sisältää treenisuunnitelman (liikkeet, sarja- ja toistomäärät, erikoistekniikat) sekä tarkkaan laaditun ruokavalion. Ohjelma päivittyy aina kahdeksan viikon välein. Liiketekniikat opastaa Personal Trainerit Elmeri Rantalainen sekä Aino Papinniemi.

6KK PRO

Valmennus sopii jo hieman treenitaustaa omaavalle henkilölle, joka haluaa päästä ”elämänsä kuntoon”. Ohjelma on rakennettu pilottiryhmän kanssa, ja se on Tikiksen valmennuksista laajin. Valmennus sisältää muun muassa treenisuunnitelman liikkeineen sekä sarja- ja toistomäärineen kuuden kuukauden ajalle, ruokavalion ja lihashuolto-ohjeet. Liiketekniikat opastaa Personal Trainerit Tommi Jalomäki sekä Sanna Laitinen.

TIKIS 10 VIIKOSSA MIEHET

TIKIS 10 viikossa -valmennus on miesten oma nettivalmennus, jonka tarkoituksena on saada urheilullisempi kroppa ja kokonaisvaltaisesti parempi ja vahvempi olo! Valmennus sisältää treenisuunnitelman 10 viikolle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät. Treeniohjelma vaihtuu valmennuksen puolivälissä. Lisäksi monipuolinen ruokavalio. Valmentaja Mikko Vesterinen.

KESTO: 6KK

HINTA: 79€

MYYNNISSÄ

KESTO: 6KK

HINTA: 97€

MYYNNISSÄ

KESTO: 6KK

HINTA: 149€

MYYNNISSÄ

KESTO: 10VKO

HINTA: 99€

MUKAAN MAHTUU 22.04. ASTI!

SALISTARTTI

Valmennus on suunnattu henkilölle, jolla ei juurikaan ole kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai jolla on ollut pidempi tauko harjoittelussa. Päätavoitteena on kehittää lihaskuntoa, lisätä tietotaitoa turvallisesta ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Valmennus sisältää treenisuunnitelman kuntosalille sekä reilusti informaatiota harjoitteluun liittyen. Ohjelmaa kannattaa noudattaa noin 4-8 viikkoa. Valmennus on jatkuvasti myynnissä.

KESÄKUNTOON (ALKAA 7.5.2018)

Supersuosittu valmennus on suunnattu naiselle, joka haluaa kiinteytyä kesäksi. Tavoitteena on saavuttaa kesäksi urheilullisempi vartalo. Kahdeksanviikkoinen ohjelma sisältää treenisuunnitelman (liikkeet, sarja- ja toistomäärät) kuntosalille ja/tai kotiin sekä monipuolisen ruokavalion. Ohjelma päivittyy neljän viikon jälkeen. Osallistujilla on oma Facebook-ryhmä. Valmentajana toimii Personal Trainer Sanna Laitinen. Seuraava lähtö: 7.5. myynti alk. 23.4.

TIKIKSEN 6 KUUKAUDEN TREENIOHJELMA NAISET

Tämän nettivalmennuksen avulla opit treenaamaan salilla tehokkaasti ja tuloksekkaasti! Valmennus sisältää suunnitelman puolen vuoden ajalle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät. Harjoitusohjelma sisältää neljä erilaista treenijaksoa. Mukana on myös selkeät esimerkkivideot valmentajien opastuksella. Valmennus sisältää vinkkejä myös elämänhallintaan liittyviin asioihin. Mukana on tietoa niin treeniin, ravintoon, lepoon kuin lifestyleen liittyen. Valmennus nyt myynnissä!

LEUANVETO

Valmennus on suunnattu henkilölle, joka haluaa oppia vetämään ensimmäisen leukansa tai kasvattaa leuanvetomaksimiaan. Päätavoitteena on kasvattaa toistomäärää sekä vahvistaa selän lihaksia. Kahdeksanviikkoisen ohjelman sisältö määräytyy osallistujan lähtötason mukaan. Valmennus sisältää varsinaisen ohjelman lisäksi lämmittely- ja venyttelyvideot, valmentaja-Tommin tuen ja osallistujien oman Facebook-ryhmän.

KESTO: 6VKO

HINTA: 59€

MYYNNISSÄ

KESTO: 8VKO

HINTA: 99€

ALKAA: 7.5.

KESTO: 6KK

HINTA: 79€

MYYNNISSÄ

KESTO: 10VKO

HINTA: 99€

ALKAA: SYKSY 2018

TIKIKSEN NETTIVALMENNUKSISSA SAAT SELKEÄN SUNNITELMAN, JONKA AVULLA SAAVUTAT TULOKSIA