Tikis Naisille

Haluamme kannustaa naisia pitämään itsestään huolta liikkumalla säännöllisesti ja syömällä terveellisesti - laadukasta, puhdasta, proteiinipitoista ja sopivan rennolla asenteella valmistettua ruokaa.
VALMENNUKSET

Kenenkään elämä ei kaadu nautinnolliseen palaan suklaata tai hamppariateriaan, jos pääsääntöisesti syö fiksusti.

Kitudieetit eivät ole meidän juttu – lihaskasvu ja kova treeni kun vaativat energiaa.

Haluatko voida paremmin oppimalla treenaamaan ja syömään fiksusti?

Valitse itsellesi sopiva valmennus ja aloita matkasi kohti energisempää arkea!

Asiakkaiden suusta

“Selkeät ruoka- ja treeniohjeet. Monipuoliset treeniohjeet, joista on saanut paljon vinkkejä jatkoa ajatellen. Muutoinkin ruokavalion avulla olo on energisempi ja oon tajunnut, että ruokaa saa tosiaan syödä ihan kunnolla, jotta aineenvaihdunta pääsee vauhtiin.”

Timmi Mimmi -valmennuksen osallistuja

“Painoa tippui muutama kilo ja kiinteytymistä tapahtui. X-malli alkaa muodostua. Ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen, miten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ei muodostunut mitään pakkoa ja mörköä, vaan kaiken pystyi tehdä hyvillä mielin. Motivaatio pysyi yllä koko ajan ja pysyy edelleen ja treenejä odottaa mielellään. Kun mitään ei kielletä, on ruokavaliota paljon helpompi noudattaa myös pitkällä aikavälillä.”

Kesäkuntoon-valmennuksen osallistuja

“Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma jota noudattaa.

6KK Treeniohjelman osallistuja

Tikiksen kuuden kuukauden treeniohjelma jatko
Suositun Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelman jatkotuote, joka sisältää saliohjelmat ja ruokavalion seuraavalle kuudelle kuukaudelle.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA

Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle,
jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

TIKIksen kesäkuntoon -valmennus

HUIPPUSUOSITTU NETTIVALMENNUS, JONKA TARKOITUKSENA ON KIINTEYTTÄÄ KESÄKSI JA SAADA URHEILULLISEMPI KROPPA!

TIMMI MIMMI -VALMENNUS
Valmennus on suunnattu naiselle, jolle saliharjoittelu on tuttua, ja joka haluaa treenata kuntosalilla nousujohteisesti, saavuttaa tuloksia ja kiinteytyä.

KESÄKUNTOON
(EI MYYNNISSÄ)

Supersuosittu valmennus on suunnattu naiselle, joka haluaa kiinteytyä kesäksi. Päätavoitteena on saavuttaa kesäksi urheilullisempi vartalo.

Tikiksen SALISTARTTI

Valmennus on suunnattu henkilölle, jolla ei juurikaan ole kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai jolla on ollut pidempi tauko harjoittelussa. Päätavoitteena on kehittää lihaskuntoa, lisätä tietotaitoa turvallisesta ja tavoitteellisesta treenaamisesta.

TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET Naisille!

Nettivalmennuksistamme saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon saliharjoittelusta ja ruokavaliosta. Tikis-yhteisöstä saat myös motivaatiota ja tsemppiä, jos kohtaat haasteita polullasi kohti tavoitteitasi.

Usein kysytyt kysymykset UKK

Milloin seuraava valmennus alkaa?

Seuraava Timmi Mimmi -valmennus alkaa 21.8. ja 10 WEEKS -valmennus naisille XX.X.

6KK Treeniohjelman voit aloittaa milloin vain.

Sisältääkö valmennus myös ruokavalion?

Timmi Mimmi -valmennus sekä 10 WEEKS sisältävät treenien lisäksi myös ruokavalio-ohjelman. Monipuolisen ruokavalion voi koostaa aika pitkälti itse annetuista vaihtoehdoista. Ruokia ei tarvitse punnita, ja ruokavaliosta saa muokattua sopivan vaikka sinulla olisi allergioita tai noudattaisit erityisruokavaliota (maidoton, viljaton, vegaaninen).

6KK Treeniohjelma ei sisällä ruokavaliota.

Sopiiko valmennus aloittelijalle?
Timmi Mimmi -valmennus ei sovi vasta-alkajille, koska siinä treenataan paljon vapailla painoilla, joten saliharjoittelua pitää olla jo takana.
Miten valmennus maksetaan?
Voit maksaa valmennuksen verkkomaksuna (suojattu yhteys) tai luottokortilla. Luottokortilla maksun voi halutessaan suorittaa kahdessa erässä. Liikuntaeduista meillä käyvät Smartum-saldo, ePassi sekä Tyky-Online. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi niin saat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen.

Lisää kysymyksiä

Entä, jos en ole tyytyväinen valmennukseen?
Kaikissa valmennuksissamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos huomaatkin, että valmennus ei ole sinulle sopiva, palautamme maksamasi summan täysimääräisenä.
Toggle Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur tincidunt mollis ante non volutpat. Nam consequat diam nec leo rutrum tempus. Nulla accumsan eros nec sem tempus scelerisque. Morbi tincidunt risus magna, posuere lobortis felis.
Toggle Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur tincidunt mollis ante non volutpat. Nam consequat diam nec leo rutrum tempus. Nulla accumsan eros nec sem tempus scelerisque. Morbi tincidunt risus magna, posuere lobortis felis.
ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.