Tikis Naisille

Haluamme kannustaa naisia pitämään itsestään huolta liikkumalla säännöllisesti ja syömällä terveellisesti - laadukasta, puhdasta, proteiinipitoista ja sopivan rennolla asenteella valmistettua ruokaa.
VALMENNUKSET

Kenenkään elämä ei kaadu nautinnolliseen palaan suklaata tai hamppariateriaan, jos pääsääntöisesti syö fiksusti.

Kitudieetit eivät ole meidän juttu – lihaskasvu ja kova treeni kun vaativat energiaa.

Haluatko voida paremmin oppimalla treenaamaan ja syömään fiksusti?

Valitse itsellesi sopiva valmennus ja aloita matkasi kohti energisempää arkea!

Asiakkaiden suusta

“Selkeät ruoka- ja treeniohjeet. Monipuoliset treeniohjeet, joista on saanut paljon vinkkejä jatkoa ajatellen. Muutoinkin ruokavalion avulla olo on energisempi ja oon tajunnut, että ruokaa saa tosiaan syödä ihan kunnolla, jotta aineenvaihdunta pääsee vauhtiin.”

Timmi Mimmi -valmennuksen osallistuja

“Painoa tippui muutama kilo ja kiinteytymistä tapahtui. X-malli alkaa muodostua. Ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen, miten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ei muodostunut mitään pakkoa ja mörköä, vaan kaiken pystyi tehdä hyvillä mielin. Motivaatio pysyi yllä koko ajan ja pysyy edelleen ja treenejä odottaa mielellään. Kun mitään ei kielletä, on ruokavaliota paljon helpompi noudattaa myös pitkällä aikavälillä.”

Kesäkuntoon-valmennuksen osallistuja

“Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma jota noudattaa.

6KK Treeniohjelman osallistuja

TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET Naisille!

Nettivalmennuksistamme saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon saliharjoittelusta ja ruokavaliosta. Tikis-yhteisöstä saat myös motivaatiota ja tsemppiä, jos kohtaat haasteita polullasi kohti tavoitteitasi.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.