Tikis MIEHILLE

Löydät täältä ne valmennukset, jotka sopivat erityisesti miehille. Täältä löydät myös treenivinkit lihasmassan kasvatukseen, helpot reseptit sekä ohjeet revityn kropan rakennustalkoisiin.
VALMENNUKSIIN

”Hinta on varsin kohtuullinen ja ainainen arpominen salilla loppuu. Nyt tietää mitä tekee ja motivaatio on noussut.”

6KK -valmennukseen osallistunut

”Hinta-laatu-suhde erinomainen! Ruokavalio on erittäin hyvä lisä. Monipuoliset liikkeet ja treenejä on sopiva määrä viikossa :)”

6KK Jatko -valmennukseen osallistunut

”Kattava ja tavoitteellinen treenipaketti, jota tukee terveellinen ravinto-ohjelma. Sopii eritasoisille treenaajille ja antaa mahdollisuuden soveltaa itselleen sopivaksi.”

TIKIS 10 viikossa -valmennukseen osallistunut

TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET Miehille!

Nettivalmennuksistamme saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon saliharjoittelusta ja ruokavaliosta. Tikis-yhteisöstä saat myös motivaatiota ja tsemppiä, jos kohtaat haasteita polullasi kohti tavoitteitasi.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Miten saada boostia olkapäätreeniin? Entäpä aerobinen – onko siitä bodarille mitään hyötyä? Täältä löydät parhaat treeni- ja tekniikkavinkit sekä oikeastaan kaiken treenaamiseen liittyvän sisällön.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Jotta treeni voi niin sanotusti mennä perille, pitää ravinnon ja palautumisen olla kunnossa. Tästä osiosta löydät sisällöt, jotka käsittelevät ravintoon ja palautumiseen liittyviä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Tikis tietää, mitä treenaava mies haluaa. Keräsimme tänne “maskuliinisimmat” ja vähiten harmaita hiuksia aiheuttavat reseptit sekä ruokaohjeet. Boostaa treenejäsi optimaalisella ruokavaliolla tai hurmaa daami terveellisellä herkkureseptillä.

ARTIKKELIT

Lifestyle

Tikis-miehen elämäntyyliä voisi kuvailla sanoilla motivoitunut, sinnikäs ja vahva. Hän kuitenkin ymmärtää tasapainon merkityksen ja osaakin rentoutua ja nautiskella elämästä. Tsekkaa kaikki lifestyle-sisällöt täältä!