facebook_pixel

Muscle Up Media Oy

Y-tunnus: 2602841-5
Osoite: Paasivuorenkatu 4-6, 00530 Helsinki
S-posti: tikis(at)tikis.fi
Asiakaspalvelu: +358 50 5340046

Evgeni

Jevun vahva osaaminen ja laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen luovat pohjan Tikiksen jatkuvalle kehittämiselle. evgeni(at)tikis.fi

Perustaja

Toni

Toni omaa vakuuttavan myyntitaustan sekä hän on digimarkkinoinnin asiantuntija. Hän on innokas salitreenaaja. toni(at)tikis.fi ja 0409672423

Perustaja

Elena

Innokas reissaaja ja ravintovalmentaja, joka on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. elena(at)tikis.fi ja +358 50 5340046

Sisältövastaava / Asiakaspalvelu

Elisa

Intohimoinen yleisurheilija, jonka kiinnostuksen kohteita ovat digitaalinen markkinointi ja timanttisen videosisällön tuottaminen.

Sisällöntuottaja & Digimarkkinoija

Tommi

Leuanvetoexpertti, personal trainereiden kouluttaja sekä fysioterapiaopiskelija, jolta saa vastaukset vaikeimpiinkiin kysymyksiin. 

Tikis-valmentaja

 

 

Sania

Salitreenaamisesta innostunut luottokuvaajamme, joka tykkää kaikesta kauniista.

Videokuvaaja/leikkaaja

Annina

Personal trainer ja TIKIS-tiimin ilopilleri, joka kannustaa valmennettavia parempiin suorituksiin.

Monitoiminainen

Laura

PT ja hyvinvointivalmentaja, joka nauttii hyvästä ruoasta ja valokuvaamisesta. Instagram on Lauran erikoisalaa.
Somevirtuoosi

Riina

Terveysalan ammattilainen sekä intohimoinen salitreenaaja ja juoksufanaatikko.

Sisällöntuottaja

Sanna

Lempeä personal trainer, joka on erikoistunut kehonhallintaan ja liikkuvuuden kehittämiseen.

Tikis-valmentaja

Saila

Kaupallisen alan vankka ammattilainen ja digimarkkinoinnin moniottelija, joka rakastaa hevosia.

Markkinointiguru

Elmeri

Aktiivinen Personal Trainer  ja potkunyrkkeilyn maailmanmestari, joka ei pelkää haasteita.

Tikis-valmentaja

Aino

Personal trainer, journalisti, taiteilija ja tavoitteellinen treenaaja omalla tyylillään. Ainon kotisivut

Sisällöntuottaja

Laura M.

Laura on elintarviketieteiden maisteri (ETM), ravitsemusasiantuntija ja urheilijoiden ravitsemusvalmentaja. Hänellä on kokemusta myös liikunnan ja hyvinvoinnin maailmasta personal trainerin töistä sekä PT-opiskelijoiden kouluttamisesta. Tällä hetkellä Laura ohjaa monia Suomen kansallisen ja kansainvälisen tason huippu-urheilijoita, joukkueita ja valmentajia. Akateemisesta koulutustaustasta huolimatta Laura haluaa nähdä asiat käytännön näkökulmasta ja yksilökeskeisesti. Syömisen täytyy olla kivaa siinä missä liikkumisenkin!

Marjo

Marjo on harrastanut yleisurheilua ja juossut kilpaa SM-tasolla. Tänä päivänä hän toimii liikunta-alan yrittäjänä, PR-koordinaattorina urheilun parissa sekä ryhmäliikuntaohjaajana ja valmentajana. Treeni mentaliteettini on kova ja opeissani myös ravinto ja riittävä lepo laitetaan tasapainoon. Valmentajan ja personal trainerin työssä Marjo haluaa inspiroida ihmisiä liikkumaan, kehittää suorituskyvyn aina seuraavalle tasolle ja nähdä onnistumisen elämyksiä. Marjon liikkuu vapaa-ajallaan paljon ja monipuolisesti. Harrastuksiin on kuulunut crossfit –harjoittelu jo vuodesta 2011.

Sinä

Haluaisitko tehdä yhteistyötä tai tuntuuko siltä, että sinulta olisi annettavaa jotain Tikikselle? Tikis etsii jatkuvasti hyviä tyyppejä mukaan. Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen tikis(at)tikis.fi otsikolla (Työhakemus).