facebook_pixel

TIKIS Youtube-Kanava

Motivaatiota ja treenivinkkejä!

Katso tästä!

Käsilläseisonta nollasta – Jukka Rajala (VIDEO)

Käsilläseisonnan jalo taito voi näyttää ja tuntua mahdottomuudelta, mutta liikunta-alan moniosaaja Jukka Rajala saa sen kuitenkin näyttämään todella helpolta. Tällä videolla saat eväät siihen, miten lähteä harjoittelemaan käsilläseisontaa.

Sopivan mausteinen jalkatreeni | Fitnessvalmentaja Ida Jemina

Supersuosittu bloggaaja Ida Jemina näyttää jalkatreenin, joka polttelee, saa hien pintaan ja pistää hymyn huulille. Ida Jemina on intohimoinen fitnessvalmentaja, salitreenaaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Tällä videolla hän ohjaa perusjalkatreenin juuri sopivasti maustettuna.

Tikiksen YouTube-kanavalla yli 150 ilmaista treenivideota!

Onko sinulla vaikeuksia keksiä uusia tapoja treenata? Etkö tiedä mitä tehdä salilla? Etsitkö potkua treeneihisi, uusia liikkeitä tai kaipaisitko bodaajien vinkkejä? Kaikkea tätä, ja paljon muuta, löytyy Tikiksen YouTube -kanavalta, joka tarjoaa videoita hyvinvointiin ja urheilulliseen elämäntapaan liittyen, ilmaiseksi!

Tehokas patteritreeni ylävartalolle | Lotta Merenmies

Tällä kertaa Tikiksen Youtubessa nähdään bikinifitness-kisaaja, yrittäjä, äiti sekä muodonmuutoksen somesensaatio Lotta Merenmies. Valtamediat ovat uutisoineet paljon tästä supernaisesta, joka pudotti huikeat 60 kiloa ja osallistui bikinifitness-kilpailuihin.  Nyt...

Lisää lihasmassaa olkapäihin | Sami-Jaakko

Poliisina työskentelevä Sami-Jaakko Konttas eli @somejaakko tuli tutuksi huikeasta toimistotuolivideostaan, jolla mies näyttää rautaisen keskivartalonsa suorituskykyä. Kuvasimme viime vuoden puolella poliisin käsitreenin, josta tuli suosittu Youtube-kanavallamme.

Uusimmat opetusvideot – tsekkaa tästä!

Julkaisimme kevään ja kesän aikana viisi uutta opetusvideota, jotka ovat tehty yhteistyössä Under Armourin kanssa. Videoilla esiintyvät omat urheilijamme Jope, Anni, Sanna sekä Elmeri. Katso opetusvideot ja aseta tavoitteet!

Tikiksen Youtubessa yli 140 videota

Tiesitkö, että Youtube-kanavallamme on jo yli 16.000 tilaajaa ja yli 140 videota? Kanavalta löytyy monipuolista ja kiinnostavaa materiaalia. Videoillamme esiintyvät omien urheilijoidemme lisäksi mm. Janni Hussi, Tomi Takamaa, Milko Tokola, Lauri Kalima, Else Lautala, Tomi Kokko sekä paljon huippunimiä.

7 minuutin AMRAP-treeni | Annina Vainio

Videosarjamme neljännessä jaksossa Tikis-urheilija Annina Vainio näyttää kolmen liikkeen tehokkaan CrossFit-treenin. Harjoitus suoritetaan AMRAP-metodilla (as many reps as possible) eli mahdollisimman monta kierrosta 7 minuutin aikana. Katso liikkeet sekä suoritustekniikat videolta ja virittäydy treenitunnelmaan!

Pudotussarjat kehonpainolla – Personal trainer Jori Kota-aho

Tikiksen uusimmalla treenivideolla esiintyy Personal trainer Jori Kota-aho. Hänet tunnetaan erittäin hyvästä kehonhallinnastaan sekä inspiroivasta Instagram-tilistä @Jorikotis. Videolla mies näyttää, kuinka pudotussarjoja voi hyödyntää myös kehonpainoharjoittelussa. Katso ja inspiroidu!

TIKIS esittää: Uncharted 4 todellisuudessa. Katso huikea video!

Tällä viikolla ilmestyi kauppoihin vuoden suurin ja odotetuin PlayStation 4 -peli Uncharted 4: A Thief’s End, jonka päähenkilö Nathan Drake lähtee eeppiselle seikkailumatkalle pelastakseen läheisensä. Tikis lähti mukaan tähän suureen aarrejahtiin ja taisteluun hyppäämällä pelimaailmaan ja luomalla oman trailerin sekä 30 päivän treeniohjelman ”Treenaa kuin Drake”!

Selkä kuntoon | Sanna Laitinen

Haaveiletko paremmasta ryhdistä? Valmentajamme Sanna Laitinen näyttää tehokkaita täsmäliikkeitä tavoitetta varten. Katso video ja ota liikkeet mukaan jokapäiväiseen kehonhuoltoosi!

Olkapää-ojentajatreeni – Mimosa Isomäki

Tikiksen uudella treenivideolla nähdään fitness-urheilija Mimosa Isomäki. Videolla Mimosa käy läpi tehokkaita liikkeitä niin etu-, taka- kuin sivuolkapäille. Katso video ja nappaa vinkit omiin treeneihin!

Herkulliset aamupalat – 5 reseptiä

Hyvä päivä alkaa hyvällä aamupalalla. Milloin viimeksi olet kokeillut aamiaispöydässä jotain uutta? Hyviä tapoja startata päivä on juoda vaikkapa inkiväärishotti tai ravinteikas smoothie. Entä jos kokeilisit maidottomia ja gluteenittomia banaanivohveleita? Tikis ja kodinkonevalmistaja Wilfa ovat koonneet helppoja ja herkullisia aamupalaideoita, joiden reseptit löydät alta!

Lisää räjähtävyyttä | Lotta Harala

Haluaisitko lisää räjähtävyyttä? 100 metrin aitajuoksija Lotta Harala näyttää miltä hänen maksimi- ja räjähtävän voiman harjoitukset näyttävät. Katso video ja ota vaikutteita omiin treeneihisi!

Eeppinen treenivideo | Otto Vainio

Olet varmasti nähnyt netissä usein videoita, joiden jälkeen olet miettinyt: ”miten tuo voi olla mahdollista?”. Tässä on hyvin potentiaalinen video tuohon kategoriaan. Katso nuoren free running -urheilijan Otto Vainion treenivideo ja inspiroidu! #Fitnessgoals

Lisää lihasmassaa selkään paremmalla tuntumalla – Tomi Takamaa

Uudelle videolla treenataan selkää yhdessä Tomi Takamaan kanssa. Bodauspiireissä tunnettu ”Tuntuma-Takamaa” on Probody -lehden päätoimittaja sekä ns. Vale-PT. Hän ei ole käynyt minkäänlaista PT-koulutusta, vaan ohjaa valmennettaviaan yli 20 vuoden tuomalla kokemuksella painoharjoittelusta.

Polta rasvaa ja kasvata lihasta – Eveliina Tistelgren

Tikiksen uudella treenivideolla treenataan yhdessä Suomen fitness-urheilija Eveliina Tistelgrenin kanssa. Fitness-uran lisäksi Eveliina kirjoittaa myös suosittua ”Urheilijan elämää” blogia, valmentajaa, kouluttaa sekä opiskelee liikunnanohjaajaksi.

Terveelliset ja nopeat aamupalaideat

Ota aamiainen haltuun ja syö itsellesi energinen olo heti herättyäsi! Tikis ja kodinkonevalmistaja Wilfa ovat koonneet helppoja ja terveellisiä aamupalaideoita, jotka valmistat kädenkäänteessä! Hemmottele perheenjäseniäsi tai kutsu ystäviä kylään viikonloppubrunssille nauttimaan näistä herkuista!

Lisää liikkuvuuttasi – Jarno Härkönen (VIDEO)

Meiltä on useaan otteeseen pyydetty vinkkejä liikkuvuuden kehittämiseen. Päätimme tarttua tuumasta toimeen ja saimme yhden Suomen liikunta-alan huipuista videollemme. Jarno Härkönen on virallistettu Personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä -luennoija. Hänen erikoisosaamiseen kuuluu varsinkin toiminnallinen harjoittelu sekä kehonpainolla suoritettavat harjoittelumuodot.

Kuinka painonnoston ammattilainen Milko Tokola harjoittelee?

Tikiksen tuoreimmalla treenivideolla dominoi painonnoston ammattilainen Milko Tokola. Kävimme kuvaamassa Milkoa Tallinnassa, missä hän nykyään asuu sekä harjoittelee.
Tästä videosta saa mielettömästi motivaatiota omiin harjoituksiin sekä voi ottaa opiksi miltä tempauksen ja työnnön kuuluu näyttää.