facebook_pixel

Kiinteydy tehokkaasti – 8 viikon saliohjelma naisille alkaa pian!

elo 5, 2017

Haluatko eroon kesällä kertyneistä kiloista? Vai oletko jo kenties pidempään haaveillut naisellisemmasta ja urheilullisemmasta vartalosta? Timmi Mimmi -saliohjelma naisille auttaa sinua saavuttamaan upean kiinteämmän vartalon!

Olemme muokanneet talvella huippusuosion saavuttaneen valmennuksen osallistujien palautteiden pohjalta ja treenit ovat entistä tehokkaampia! Valmennus alkaa 21.8.2017!

Valmennus sisältää 8 viikon saliohjelman naisille (Janni Hussi näyttää ja opastaa kaikki liikkeet videolla), rasvanpolttoa tukevan ruokavalion sekä valmentajatiimin tuen. Valmennuksella on myös oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella valmennuksesta muiden osallistujien kanssa.

Saliohjelma on 3-jakoinen. Lue lisää valmennuksesta tästä.

Alkuvuoden osallistujien palautteita:

”Nopeat tulokset, keho on kiinteytynyt ja paino on pudonnut. Selkeät, monipuoliset treeniohjelmat.”

”Koko valmennuksen ajan vallinnut hyvä positiivinen ja kannustava ilmapiiri on ollut ihana huomata. Vastaukset valmennukseen osallistuvien kysymyksiin ovat tulleet todella nopeasti, ja kaikkiin toivottuihin liikkeisiin on myös keksitty variaatiot.”

”Olen löytänyt liikunnan ilon uudelleen tämän valmennuksen avulla. Saliohjeet videoineen on ollut tosi hyvä, nyt tiedän mitä salilla teen ja kuinka liikkeet teen oikeaoppisesti.”

”Olen ennen käynyt lähinnä ryhmäliikunnoissa ja karttanut yksin salille menoa. Tämän valmennuksen myötä salilla käyminen on ihan parasta. Muutosta kropassa ja olossa myös näkynyt ja se motivoi eteenpäin. Ihan mahtava paketti kaikenkaikkiaan, paras päätös ikinä osallistua tähän!”

OSTA VALMENNUS TÄSTÄ

Tsekkaa myös:

Timmi Mimmi -valmennus: usein kysyttyä 

Esittelyssä Timmi Mimmi -valmentaja Janni Hussi

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: