Close

Tikiksen 8 viikon 

TIMMI MIMMI -valmennus alkaa ma 21.08. Mukaan ehtii 01.09. asti!

"Ihan parasta koko valmennuksessa on ollut kaiken kattava ohjelma. Tunne on mahtava, kun on saanut painoja lisättyä ja ruokavalio oli aivan loistava! Itsellä siinä onkin ollut eniten haastetta, mutta hyvin on mennyt. Ruoka on maistunut hyvin, ja onkin ollut jännä huomata kuinka paljon sitä polttoainetta loppupeleissä tarvitsee. Energiatasot ovat hyvät olleet koko ohjelman ajan!"

-Hanna, kevät 2017

Nettivalmennus, jonka avulla saavutat kiinteämmän ja urheilullisemman kropan!

Hinta 99€.

Voit maksaa myös 2 osassa.

Valmennuksen avulla:

  • Muokkaat kehonkoostumustasi ja tehostat rasvanpolttoa
  • Saat kapeamman vyötärön ja naiselliset muotosi esiin
  • Opit tekemään liikkeet ennen kaikkea oikein ja turvallisesti Jannin opastuksella
  • Opit syömään terveellisesti monipuolisen ruokavalion avulla, jossa on runsaasti valinnanvaraa

* Varoitus! Saatat tuntea myös vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti sekä alat jopa odottamaan seuraavaa treeniä. ;)

Kuka on valmentaja?

Janni Hussi on upea ja valovoimainen fitnessmalli sekä liikunta-alan moniosaaja. Hän on myös terveellisten elämäntapojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, jonka positiivinen energia tarttuu! 


Jannin suunnittelema Timmi Mimmi -valmennus vastaa lukemattomiin asiakkaiden toiveisiin ohjelmasta, joka tähtää kiinteytymiseen. Kuka olisikaan parempi valmentaja tälle osa-alueelle, kuin vuosia fitnessmalleja luotsannut ammattilainen!

Janni Hussi

  • Ohjelma sisältää suunnitelman 8 viikolle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät 
  • Ohjelma vaihtuu 4 viikon jälkeen
  • Apunasi on Tikiksen valmennustiimi vastailemassa  sinua askarruttaviin kysymyksiin 

Mitä valmennus sisältää?

Mukana myös selkeät esimerkkivideot:

Monipuolinen ruokavalio 8 viikolle, jossa on paljon vaihtoehtoja

Yhteisö. Voit esittää kysymyksiä ja keskustella valmennuksesta!

Asiakkaiden palautteita:

"Olen pitänyt siitä, että treenit on oikeesti rankkoja eikä liian kevyitä! Ruokavaliossa myös hyvää ohjausta eri vaihtoehdoista, eli kiva että annettu hyvät esimerkit joista voi itse rakentaa - eikä esim ns. "pakotettuja" valmiita aterioita."


"Koko valmennuksen ajan vallinnut hyvä positiivinen ja kannustava ilmapiiri on ollut ihana huomata. Vastaukset valmennukseen osallistuvien kysymyksiin ovat tulleet todella nopeasti, ja kaikkiin toivottuihin liikkeisiin on myös keksitty variaatiot."


"Olen oppinut syömään säännöllisesti sekä oikeanlaista ruokaa. Olo ei ole turvonnut, eikä nälkäkään ole ollut! Ohjeita on ollut helppo noudattaa."


"Nopeat tulokset, keho on kiinteytynyt ja paino on pudonnut. Selkeät , monipuoliset treeniohjelmat."


"Olen löytänyt liikunnan ilon uudelleen tämän valmennuksen avulla. Saliohjeet videoineen on ollut tosi hyvä, nyt tiedän mitä salilla teen ja kuinka liikkeet teen oikeaoppisesti."


"Olen ennen käynyt lähinnä ryhmäliikunnoissa ja karttanut yksin salille menoa. Tämän valmennuksen myötä salilla käyminen on ihan parasta. Muutosta kropassa ja olossa myös näkynyt ja se motivoi eteenpäin. Ihan mahtava paketti kaikenkaikkiaan, paras päätös ikinä osallistua tähän!"

Q: Kauanko valmennus kestää?

A: Valmennus kestää 8 viikkoa.


Q: Montako treeniä viikossa?

A: Suosittelemme harjoittelemaan 3 kertaa viikossa, mutta voit tehdä myös 4 treeniä viikossa. Tärkeintä on säännöllisyys ja systemaattisuus.


Q: Kuinka kauan valmennus on käytettävissäni päättymisen jälkeen?

A: Valmennus on käytettävissäsi vielä 2kk ajan päättymispäivästä.


Q: Onko valmennuksessa tyytyväisyystakuuta?

A: Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu - mikäli et ole tyytyväinen palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.


Q: Onko valmennuksessa kotitreenejä?

A: Tämä valmennus ei sisällä kotitreenejä, vaan se on tarkoitettu salilla toteutettavaksi. Meillä on kuitenkin syyskuussa alkamassa uusi naisille suunniteltu valmennus, joka sisältää myös kotona tehtäviä treenejä.

Usein kysyt kysymykset

KAIKISSA TIKIKSEN VALMENNUKSISSA ON 14 PÄIVÄN 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on erillisellä alustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. Voit maksaa myös kahdessa osassa.

Kysyttävää? tikis@tikis.fi Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, ota yhteyttä tikis@tikis.fi