facebook_pixel

Käsilläseisonta nollasta – Jukka Rajala (VIDEO)

Käsilläseisonnan jalo taito voi näyttää ja tuntua mahdottomuudelta, mutta liikunta-alan moniosaaja Jukka Rajala saa sen kuitenkin näyttämään todella helpolta. Tällä videolla saat eväät siihen, miten lähteä harjoittelemaan käsilläseisontaa.

Tikiksen YouTube-kanavalla yli 150 ilmaista treenivideota!

Onko sinulla vaikeuksia keksiä uusia tapoja treenata? Etkö tiedä mitä tehdä salilla? Etsitkö potkua treeneihisi, uusia liikkeitä tai kaipaisitko bodaajien vinkkejä? Kaikkea tätä, ja paljon muuta, löytyy Tikiksen YouTube -kanavalta, joka tarjoaa videoita hyvinvointiin ja urheilulliseen elämäntapaan liittyen, ilmaiseksi!

Treeni treeniltä lähempänä joulua!

Enää pari viikkoa jouluun! Lähtölaskenta jouluaattoon ja lomaan joulukalentereiden muodossa on täydessä vauhdissa. Entä jos suklaakalenterin sijaan, valitsisit tänä vuonna Tikiksen treenikalenterin?

Tehokas patteritreeni ylävartalolle | Lotta Merenmies

Tällä kertaa Tikiksen Youtubessa nähdään bikinifitness-kisaaja, yrittäjä, äiti sekä muodonmuutoksen somesensaatio Lotta Merenmies. Valtamediat ovat uutisoineet paljon tästä supernaisesta, joka pudotti huikeat 60 kiloa ja osallistui bikinifitness-kilpailuihin.  Nyt...

Miksi kannattaa treenata teknisissä alusvaatteissa?

Silloin kun hikoilu on voimakasta, alusvaatteiden kosteudensiirtokyvyn merkitys korostuu. Tämä on hyvin tärkeää käyttömukavuuden kannalta. Vaatteiden, jotka ovat ihokontaktissa, tulisi siirtää kosteus ulompiin materiaalikerroksiin. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Uusimmat opetusvideot – tsekkaa tästä!

Julkaisimme kevään ja kesän aikana viisi uutta opetusvideota, jotka ovat tehty yhteistyössä Under Armourin kanssa. Videoilla esiintyvät omat urheilijamme Jope, Anni, Sanna sekä Elmeri. Katso opetusvideot ja aseta tavoitteet!

7 minuutin AMRAP-treeni | Annina Vainio

Videosarjamme neljännessä jaksossa Tikis-urheilija Annina Vainio näyttää kolmen liikkeen tehokkaan CrossFit-treenin. Harjoitus suoritetaan AMRAP-metodilla (as many reps as possible) eli mahdollisimman monta kierrosta 7 minuutin aikana. Katso liikkeet sekä suoritustekniikat videolta ja virittäydy treenitunnelmaan!

Pudotussarjat kehonpainolla – Personal trainer Jori Kota-aho

Tikiksen uusimmalla treenivideolla esiintyy Personal trainer Jori Kota-aho. Hänet tunnetaan erittäin hyvästä kehonhallinnastaan sekä inspiroivasta Instagram-tilistä @Jorikotis. Videolla mies näyttää, kuinka pudotussarjoja voi hyödyntää myös kehonpainoharjoittelussa. Katso ja inspiroidu!

Selkä kuntoon | Sanna Laitinen

Haaveiletko paremmasta ryhdistä? Valmentajamme Sanna Laitinen näyttää tehokkaita täsmäliikkeitä tavoitetta varten. Katso video ja ota liikkeet mukaan jokapäiväiseen kehonhuoltoosi!

Paranna Cooper-tulosta | Lauri Kalima

Lauri Kalima kertoo videolla, mitkä tekijät ovat tärkeitä Cooper-tulosten parantamiseksi. Video on kuvattu Baanalla Helsigissä, jossa on erittäin hyvät puitteet juoksuharjoitteluun.

Tabata-treeni TRX:llä | Anna Saivosalmi

Personal Trainer Anna Saivosalmi näyttää Tikiksen uudella videolla kuinka treenataan mielikuvituksellisesti, mutta tehokkaasti. Tsekkaa @Ansaivon monipuoliset treeniliikkeet ja tutustu Tabata-harjoittelumetodiin.

Alkutestit – Koko kropan treenihaaste

Tikiksen uusi treenihaaste on vihdoin täällä! Tällä kertaa treenataan koko kroppa – vain yhden liikkeen tai lihasryhmän sijaan. Haaste on ilmainen ja sen voi suorittaa ilman välineitä. Siis missä tahansa ja koska tahansa!

Massaa rintalihaksiin – Renne Korppila (Video)

Mediapersoona sekä personal trainer Renne Korppila tähdittää Tikiksen tuoreinta treenivideota. Videolla käydään läpi rintalihaksen yläosan treenaamista sekä Rennen harjoittelufilosofiaa. Video on kuvattu Helsingin Mayor’s salilla.

Rasvaa polttava pikatreeni | Ella Elers

Tikiksen uudella treenivideolla oman treeninsä esittelee Indiedays-bloggaaja Ella Elers. Kyseisen treenin voi tehdä missä tahansa, ilman välineitä. Sopii erinomaisesti kiireiseen elämäntyyliin, jossa ei kuitenkaan tingitä hiestä ja poltteesta!

Lihasmassaa käsivarsiin (video) | Joonas Haapasaari

Hyviä uutisia lihasmassaa tavoitteleville treenaajille! Uusimmalla Tikis-videolla oman hauis-ojentaja -treeninsä näyttää Personal Trainer sekä Fitness-valmentaja Joonas Haapasaari. Kyseessä on position of flexion – treeni, joka perustuu jokaisen lihaksen harjoittamiseen kolmessa avainkohdassa sen luonnollista liikerataa: Voimakkaan keskialueen liikkeet, venyttävät liikkeet ja supistavat liikkeet.

NT6-treeni | Nana Heikkilä

Tikiksen uudella treenivideolla nähdään toistamiseen Personal Trainer sekä bloggaaja Nana Heikkilä. Edellisellä kerralla Nana esitteli seuraajillemme seitsemän liikkettä kattavan, koko vartaloa kuormittavan tehotreenin. Jos aiempi video jäi jostain syystä näkemättä, voit katsoa sen tästä.

Gorillatreeni – Hatsolo

Tällä kertaa Tikiksen Youtube-videolla esiintyy suomalaisen breikin pioneeri Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Treeni tehdään Breakdancelle ominaisesti kehonpainolla sekä dynaamisin liikkein. Lupamme, että tästä videosta saat aivan uusia harjoitteita liikepankkiisi!

Warrior-ratatreeni | Lauri Kalima

Tikiksen uudella treenivideolla on tällä kertaa hieman erilainen treeni – nimittäin Warrior-ratatreeni. Video on kuvattu Forever Variston tiloissa, jossa on loistavat puitteet toiminnalliseen harjoitteluun sekä perinteiseen kuntosalitreeniin.

Lauri Kaliman vauhdikkaalla treenillä valmistaudut loistavasti Fitness Warrior – sisäratakilpailuun, joka järjestetään 6. maaliskuuta GoExpo -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Lue lisää tästä.

HC-jalkatreeni – Elmeri Rantalainen

Forever Varistossa Personal Trainerina työskentelevä Elmeri Rantalainen on Suomen Talent 2009 -finalisti sekä entinen potkunyrkkeilijä. Elmeri voitti vuonna 2011 Forms Hard Style Weapons -luokan maailmanmestaruuden Dublinissa. Lisäksi hänellä on lajista EM-kultaa. Elmeri on myös uusi Tikis-urheilija, Sanna Laitisen, Joosua Visurin sekä Annina Vainion lisäksi.

Tehotreeni kehonpainolla | Nana Heikkilä

Tikiksen uudella treenivideolla nähdään tällä kertaa Personal Trainer Nana Heikkilä. Iloinen ja energinen Nana on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja. Hänellä on monipuolinen urheilutausta. Harjoittelukokemusta on kertynyt esimerkiksi luistelusta, kilpacheerleader-harjoittelusta, akrobatiasta sekä kehonpainoharjoittelusta.

Tehokas plyotreeni jaloille | Eve Heikkinen

Bikinifitneksen Suomen mestari Eve Heikkinen näytää oman tehotreeninsä jaloille. Treeniä varten tarvitset vain steppilaudan ja avaran tilan. Treeni sisältää 7 eri liikettä (10-20 toistoa), katso ohjeet videolta:

Motivaatiovideo Kesä 2015 | TIKIS

Aurinko, ystävät, hyvä treeni. Tikiksen ydinajatus on motivoida ihmisiä liikkumaan ja toivottavasti tämä video innostaa mahdollisimman monia lähtemään nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä ulkotreenin puitteissa.

Saammeko esitellä – Tikiksen kesätreenivideo vuosimallia 2015! Mukana jälleen kova porukka taitavia treenaajia! Tikis-Jope, Suomen Street Workout yhdistys sekä tuore Street Workoutin Suomen mestari Tuomas Katila!

Katso huikea video:

Lauri Kalima – vatsalihastreeni edistyneille

Tässä on muutama hyvä liike, jos kaipaat vaihtelua ja haastetta keskikropalle. Kokeile perässä pystytkö tekemään Laurin näyttämiä liikkeitä. Jos ei vielä onnistu, voit asettaa ne itsellesi tavoitteeksi, johon pyrkiä.

BlackJack-vatsalihastreeni | Jalosaur

Vatsalihashaaste on saatu onnistuneesti päätökseen.  Treenit jatkuvat kuitenkin myös haasteen jälkeen! Julkaisemme 3 bonusvideota vatsatreeneistä, jotka vaativat rautaista keskivartaloa. Näillä pystyt hyvin testaamaan vatsalihaksesi kuntoa. Ensimmäiseksi Jalosaur...

Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 6

”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan kuudes jakso! Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiota. Osallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 5

”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan viides jakso! Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiota. Osallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 4

”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan neljäs jakso! Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiota. Osallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 3

”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan kolman jakso!Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiota. Osallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 2

Katso ”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan toinen jakso! Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiota. Osallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Ulkotreeni kevään kunniaksi | Tikis-Anni

Kevät on selvästi rantautunut tänne Suomeenkin! Olin viikonlopun visiitillä Lontoossa ja siellä lämpötilat hipoivat +15 ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta joka päivä. Ei tuntunut yhtään pahalta tänään heräillä myöhäisen lennon jälkee koti- Suomessa kun aurinko...

Nyt tuhotaan selkää!

Haaveiletko isosta selästä vai kaipaatko vain vinkkejä perus treenaamiseen? Niin tai näin, tämä video kannattaa katsoa tarkkaan!