Saat 30 päivän tehokkaan treeniohjelman sekä ravinto-ohjeet, jota seuraamalla kehosi kiinteytyy silmissä… ilman himotreenejä tai kitudiettejä!

Suosittu treenihaaste kipinöi sinut liikkumaan tehokkaasti omilla ehdoillasi ja syömään terveellisesti ilman kalorien laskemista.

 ⚡Seuraava Superhaaste alkaa 06.01.2020.

⚡Pääpalkintona 2000€ euroa

⚡Superhaasteen on käynyt jo yli 10 000 osallistujaa

Superhaaste palkinnot

1. Sija 

2. Sija 

3. Sija 

2000 €

500 €

250 €

Tammikuun Superhaaste alkaa 

ma 06.01.2020!

Jos haluat ostaa treeniohjelman lahjaksi, toimi näin:


1. Maksa haaste normaalisti nettisivujen kautta (syötä omat tietosi).

2. Lähetä sähköpostia tikis@tikis.fi ja kerro, että olet ostanut treeniohjelman lahjaksi. Ilmoita viestissä myös lahjan saajan nimi.

3. Lähetämme sinulle kirjautumisohjeet, jotka voit välittää lahjan saajalle valitsemanasi ajankohtana.

Huomioithan, että liikuntaedulla ei voi ostaa ohjelmaa lahjaksi, koska kyseessä on henkilökohtainen etu.

PERUS

PARI

PERHE

PORUKKA

39 €

69 €

119 €

Ota yhteyttä!

Kiinteydyt ja voit voittaa rahaa – vain parin perhepizzan hinnalla!

Saatko enemmän motivaatiota, kun osallistut haasteeseen kaverin tai puolison kanssa? Yhdessä on hauskempaa!

Neljälle osallistujalle. Haasta perhe tai kaveriporukka mukaan. Saatte edullisemman hinnan ja kaikilla on mahdollisuus voittaa. 

Haaste on kiinnostanut myös työporukoita ja isompia kaverijengejä. Olkaa rohkeasti yhteydessä superhaaste@tikis.fi 

niin katsotaan teille sopiva paketti.

Kysyttävää? 


superhaaste@tikis.fi


Jos haluat maksaa haasteen


SporttiPassilla, Smartumilla tai muilla liikuntaeduilla, 


ota yhteyttä superhaaste@tikis.fi

Norm. 79€

Norm. 119€

Norm. 199€

Millaista palautetta haasteesta on annettu?

Viime lähdön parhaimipia muutoksia, oletko sinä seuraava?

Hyvä arjen sankari 😊


Kuinka kauan olet haaveillut siitä, että pääsisit takaisin elämäsi kuntoon… tai edes sinne päin?


Että olisi hyvä olla kehossasi, olisi taas energinen olo, ja ylipäätään pitäisit peilikuvastasi.


“Se” käy niin helposti.


Nimittäin se, että ajattelet vaikka kouluaikojen kovan kunnon pysyvän ikään kuin “reservissä”, otettavissa esiin kun on taas sopiva elämäntilanne.


“Ei tässä mikään kiire, pohjakunto on olemassa, tiedän mitä tehdä, tarvitsee vain tulla vähän paremmat ajat ja jatkan taas terveillä elämäntavoilla…”


Mutta eräänä päivänä heräät, katsot peiliin ja huomaat elämän ja kilometrien merkit kehossasi.


Ja tähän kohtaan haluamme sanoa sinulle: “niin kuuluukin olla - elämä saa näkyä ihmisessä!”


Siinä ei ole mitään väärää eikä sitä pidä hävetä, että liikunta on jäänyt eri elämänvaiheiden vaatimusten puristuksissa.


Tulee opiskeluvaiheita, rientoja, kovia työrupeamia, ehkä perheen perustamista… ja yhtäkkiä onkin 10 vuotta takanasi silmänräpäyksessä.


Kaikeksi onneksi tilanne ei ole kuitenkaan koskaan niin paha… sillä voit kääntää sen eduksesi niinkin nopeasti kuin 30 päivässä!

Miten Superhaaste etenee?

Mitä ihmettä sitten ehtii yhdessä 30-päiväisessä? 


Yllättävän paljon, tulet huomaamaan! 


Nimittäin tämän yksinkertaisempaa tapaa laittaa terveelliset elämäntavat kuntoon ei juuri ole.


Jos vastaanotat jo yli 35 000 suomalaista valmentaneen TIKIS-tiimin Superhaasteen vastaan, saat 30 päivän aikana kaikki tarvitsemasi työkalut terveellisiin elämäntapoihin, pysyvästi.

 

Ainut mitä sinulta vaaditaan on, että korvaat pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla ja sitoudut tekemään saamasi kotitreenit 3-4 kertaa viikossa. Ja muut haasteeseen lähteneet tsemppaavat sinua matkallasi. Siinä kaikki!


Sinun ei tarvitse myöskään olla valmiiksi huippukuntoinen eikä lähteä salille… eikä myöskään jatkuvasti punnita ruokia.


Metodi on kaikessa yksinkertaisuudessaan:


Suunniteltu kiireisen elämän keskelle tehtäväksi - EI siis haittaa yhtään, jos lapset pyörivät jaloissa, on työkiireitä tai muuta normaalin elämän ilmiöitä tässäkin kuussa (ei kannata eikä tarvitse odottaa täydellistä aikaa tarttua haasteeseen - se on aina NYT)


Ei tarvitse miettiä mitä tehdä joka päivä, mitä treeniä vaiko mitään - seuraat vain selkeitä, yksiselitteisiä ohjeita joka päivä! Sinun ei siis tarvitse “opetella treenaajaksi” jotta voit pudottaa painoa tai kiinteyttää kroppaasi - teet vain kepeästi muiden mukana ja asioita alkaa tapahtua.


Osaat tehdä ruokaostokset oikein - saat kauppalistan käteesi, joka helpottaa valintojen tekemistä.

Et tarvitse kuntosalia

Treenit kestävät n. 20-30 min

Voit tehdä treenit missä vain

Esimerkki haasteen treeniliikkeistä

Kaikki haasteen treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Miksi Tikiksen Superhaaste toimii niin hyvin siinä missä tavalliset dieetit epäonnistuvat?

Miksi Superhaasteeseen osallistumalla on helpompi onnistua kunnon kohotuksessa, painonpudotuksessa, kehosi kiinteytyksessä ja ylipäätään terveellisten, hyvältä tuntuvien elämäntapojen omaksumisessa?


Tässä muutama painava syy lähteä toimimattomien hittidiettien sijaan Superhaasteeseen:


 •  Suunniteltu juuri Sinulle, joka olet ehkä unohtanut liikkumisen ilon, tai et ole koskaan päässyt sitä maistamaan (usein verkkovalmennukset tehdään jo valmiiksi paljon liikkuville tai jopa urheilijoiden tasolla liikkuville)
 •  Treenaat haasteen tahdissa lähes vahingossa - erikoisuutena treenit, jotka ovat nähtävissäsi vain 24-48h kerrallaan! Et siis voi fuskata tai lykätä harjoituksia, jos haluat pysyä kyydissä ja osoittaa olevasi tosissasi!
 •  Pysyt helposti kelkassa päivittäisten ohjeiden ansiosta - etkä putoa kyydistä, jos jotain sattuisi jäämään väliin… (ja jos ollaan rehellisiä, AINA sattuu ja tapahtuu yhden kuukaudenkin sisällä)'
 •  EI vaadi kieltolaki-tyyppistä nälkäkuuria, vaan terveeseen järkeen ja toimiviksi testattuihin malleihin perustuvia pieniä säätöjä ruokavalioosi (ja silti näet lopputuloksen selvästi peilissä… kenties muutkin sen huomaavat jo alle kuukaudessa!)
 •  Superhaasteessa ei käy aika pitkäksi etkä nukahda tylsyyteen! Joka päivä saat uutta inspiroivaa materiaalia, jotka johtavat hienoihin tuloksiin lopussa… peilissä sekä olossa!
 • Lisäkannusteena huippupalkinnot. Jos siis toimit ohjeiden mukaan johdonmukaisesti ja innokkaasti… voi jopa 2000 € arvoinen pääpalkinto osua kohdallesi!
 •  Jo tuhansien tulokset puhuvat puolestaan - Superhaaste todella toimii: jo yhdeksän onnistunutta haastetta on osoittanut, että osanottajilla olo kevenee, rasvaprosentti pienenee ja kaikkiaan kunto kohenee… oletko Sinä seuraavien Supersankarien joukossa?
 •  Joukossa on voimaa! Superhaasteessa on jatkuva syke, joka näkyy muuttuvien treenien lisäksi osanottajien Facebook-ryhmässä, missä saat halutessasi muiden tsemppausta, vinkkejä sekä vastauksia kysymyksiisi suoraan TIKIS-läisiltä


…ja paljon, PALJON muuta mistä aikaisemmat, jo yli 10 000 osanottajaa voivat kertoa vielä tarkemmin.


Itse asiassa, katso seuraavaksi yksi oikeastaan aika tyypillinen Superhaaste-onnistujan tarina…

Pauliinan haaste vei suklaalounaista virkeään arkeen:

sokerihimo katosi, seitsemän kiloa putosi, lihakset tulivat esiin!

"Olin lokakuun haasteessa, jossa tavoitteenani oli päästä kymmenen äänestettävän joukkoon. Olin päättänyt, että kotiäidin suklaalounaat, iltaherkuttelut ja liikkumaton elämäntapa saavat muutoksen. Tärkeimpänä tavoitteena oli tuo oma muutos, mutta lisäporkkanana äänestys. 😉


Te teitte sen mahdolliseksi! Noudatin tarkasti ateriaesimerkkejänne, ja innostuttuani treeneistä teinkin ne kaksi kertaa päivässä ja ”vapaapäivinä” kehonhuoltoa ja venyttelyitä.


Oloni oli virkeämpi, uni parempaa, ryhtini parani, jaksaminen hyvää, ja tuntui, että on läsnä olemuksellaan enemmän – on parempi olla omassa kehossaan. Sokerituotteita ei edes tehnyt mieli ja oman korjautuneen lautasmallini innoittamina lapsetkin söivät enemmän vihanneksia!


Koska kaipasin lisää tikishaasteen ”ideologiaan sopivia” ateriaesimerkkejä enkä vielä oikein luottanut uusien tapojen muuttuneen rutiineiksi, jatkoin vielä marraskuun haasteeseen. Kahden kuukauden aikana painoni putosi seitsemän kiloa, joka puolelta kroppaani  hävisi senttejä ja lihakset kasvoivat ja tulivat näkyviin.”


Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. 😉


Erityisen mukavaa on, että Pauliina huomasi jo ensimmäisessä haasteessa saavansa selviä tuloksia, ja halusi jatkaa vielä toisella haasteella, ja sai todella palkitsevia tuloksia palkinnokseen pitkäjänteisyydestä!


Tämä ei ole itse asiassa mitenkään harvinainen kokemus, vaan saamme lukea useita vastaavanlaisia tarinoita joka haasteen jälkeen.


Sen näkee jo siitä miten suosittu haasteen lopussa oleva muodonmuutoskilpailu on. Siinä haasteen osallistujat äänestävät voittajat, jotka palkitaan rahapalkinnoilla. Nämä eivät ole mitään lumetuloksia, kuvittelua tai fiilistelyä, vaan ihan paljaalla silmällä kaikille näkyviä tuloksia.


 Katso vaikka nämä Pauliinan muutoskuvat todisteeksi Superhaasteen tehosta: 

Mutta nyt varmasti haluat jo tietää miten tällaisiin tuloksiin päästään, mitä haasteessa oikein tapahtuu…

Lisää muutoskuvia:

Mitä Superhaasteessa tapahtuu - selkeästi ohjattua toimintaa ja uutta sisältöä joka päivä mukavassa joukossa!


Superhaaste ei ole ihan tavallinen verkkovalmennus.


Se on yhteisöllinen treenihaaste ihmisille, jotka haluavat haastaa itsensä voimaan paremmin, liikkumaan luontevasti 3 x viikossa ja syömään niin, että normaalilla supermarket-ruuallakin pääsee hyviin tuloksiin.


Hyvään alkuun voi päästä nopeasti. Todellisuudessa siihen ei tarvita kuin yksi kuukausi, maukas ja terveellinen ruokavalio, tehokkaat treenit sekä houkutteleva pääpalkinto, siinä kaikki!


Superhaasteen aikana sinun ei myöskään tarvitse puurtaa yksin, sillä jokainen osallistuja on osa yhteisöämme, jolloin sinulla on TIKIS-tiimimme tukenasi koko matkan ajan!


30 PÄIVÄÄ SUPERHAASTETTA SUPERTULOKSIIN!


Superhaasteen kesto on 30 päivää, ei enempää eikä vähempää.


Kun toimit ohjeiden mukaan, sinä aikana näet senttien katoavan vyötäröltäsi ja koet huomattavan nousun energiatasossasi jo kuukaudessa.


30 päivää riittää saamaan sinulle tuntuvia tuloksia, ja se edelleen motivoi sinut jatkamaan hyviä elämäntapoja ja kaikkea oppimaasi myös Superhaasteen jälkeen. Onnistumisen edellytyksenä on ainoastaan se, että seuraat ja noudatat annettuja ohjeita.


Eikä ole katastrofi, jos joskus jää joku päivä väliin. Haaste on rakennettu niin, että pysyt helposti rytmissä.

 

MAISTUVA JA TERVEELLINEN RUOKAVALIO, JOTA ON HELPPO NOUDATTAA


Maukas ja terveellinen ruokavalio on terveellisen elämäntavan ytimessä.


Superhaasteen myötä opit, että sinun ei tarvitse maksaa “unelmavartalon hintaa” syömällä vain pussiruokaa tai alkaa punnita ja laskea kaloreita jokaisesta herneestä ja porkkanasta, jonka syöt.


Haasteen aikana syöt maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. Kaikki ainesosat löydät lähikaupan hyllyltä. Et tarvitse kalliita lisäravinteita tai superfoodeja onnistumiseen - kaikki tarvittava löytyy lähikaupastasi.


KAIKKI TAPAHTUU TEHOKKAILLA JA LYHYTKESTOISILLA KEHONPAINOTREENEILLÄ


Haasteen yksi suurimmista eduista on, että saat ammattilaisten tekemät treeniohjelmat valmennusalustalle ja voit tehdä harjoitukset missä vain. Tarvitset vain ruudun, miltä katsoa treenivideon sekä lattian, jossa teet saman itse.


Superhaasteen ytimessä on reippaat kehonpainotreenit, aikaasi vaaditaan vain 20-30 min kerralla.  Sinun EI siis tarvitse lähteä punttisalille jonottamaan laitteisiin ja haaskaamaan helposti vähintään 2h päivästäsi matkoineen.


Haasteesi päivittäisen treenin voit tehdä missä tahansa oletkin: kotona, työpaikalla, liikuntasalissa... jopa matkoilla hotellihuoneessa! (eikä haittaa jos joku treeni jää väliin - pääasia, että teet parhaasi)


Ne ovat tehokkaita ja helposti toteutettavia kehonpainotreenejä, jotka on suunniteltu niin, että omasta liikuntataustasta (tai sen puutteesta) riippumatta jokaisella on edellytykset saada nopeasti näkyviä tuloksia.


Treenejä tulee arkisin kolme sekä yksi vapaaehtoinen treeni viikonloppuisin.


Ne ovat nähtävissä vain 24 tunnin ajan, jonka jälkeen treenit poistetaan näkyviltä.


Tämä auttaa sinua ottamaan unelmasi tosissaan, etkä jätä tärkeitä treenejä välistä!

 

PÄÄSET OSALLISEKSI KANNUSTAVAAN YHTEISÖÖN


Superhaasteen omassa Facebook-ryhmässä saat osaksesi muiden osanottajien tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.

Myös TIKIS-läisten ammattimaista ja osaavaa kommentointia ja avustusta on tarjolla ryhmässä ilman eri kustannusta.


Haasteen aloitettuasi sinun ei siis tarvitse jäädä yksin, vaan kaikki osallistujat tsemppaavat toisiaan ja vaihtavat kokemuksia ryhmässä.

 

Tämä ryhmä on loistava paikka jakaa myös omia haasteita, onnistumisen kokemuksiasi ja motivoitua myös toisten saavutuksista!

 

SUPERBONUS: MAHTAVAT PALKINNOT UURASTUKSESTASI!

 

Kolme parasta muodonmuutosta palkitaan arvokkailla palkinnoilla, jotka valitaan yksinkertaisella äänestyksellä.


Pääpalkintona parhaan muodonmuutoksen tehnyt voittaa 2 000 euroa - voittaja voi siis palkita itsensä hyvästä työstä vaikka monen hengen ylellisellä lomamatkalla!


Toiselle sijalle yltävä muodonmuutoksen tekijä saa 500 euroa, hopeaa voittanut osallistuja siis tienaa hyvästä työstään osallistumismaksunsa moninkertaisesti takaisin! Kolmanneksi tullut voittaa 250 €!

Miten Superhaaste etenee väistämättä kohti tuloksia? 


Superhaasteen rakenne näyttää tältä, viikko viikolta:


Viikko 1: Jaksaminen, stressinhallinta, palautuminen

Tällä viikolla kuulet miksi unen määrä ja laatu ovat olennaisia onnistumisessasi. Jos haluat tuloksia, et voi treenata ilman että panostat palautumiseen yhtä “kovaa”. Saat vinkkejä mm. stressinhallintaan, unenlaatuun, immuniteettiin. Satunnaista flunssaa ei päästetä sotkemaan haastettasi!


Viikko 2: Ravinto, ruoansulatus, ateriat… ja herkuttelu

Tässä opit koostamaan terveellisen aterian tavallisista aineksista. Kuulet myös miten löydät oikean ateriarytmin ja vältyt ylensyönniltä. Myös nesteytykseen ja herkkuhimojen voittamiseen päästään tällä viikolla.


Viikko 3: Treeni ja ravinto

Minkä tyylisillä treeneillä saat vihdoin rasvaa palamaan? Miten kroppasi tulisi valmistaa treeniin? Kuulet myös mitä ravintolisiä kannattaa käyttää, jos niitä ylipäätään aiot käyttää (ei pakollista).


Ruokavalio ei vaadi pikkutarkkaa hifistelyä, sillä kaikki tarvitsemasi ruoka-aineet löydät aivan tavallisen lähikaupan hyllyltä.


Opastamme sinua kädestä pitäen kokoamaan terveellisiä ja täyttäviä aterioita ja tulet huomaamaan, että unelmakuntoon pääsemiseen ei tarvita nälkälakkoa.. Eikä takuulla mitään pussiruokaa.


Viikko 4: Treeni, motivaatio, tavat…


Miten suuri merkitys arkiliikunnalla onkaan onnistumisen kannalta? Miten selviät kunnialla juhlista ja kaikista tarjolla olevista kissanristiäisistä? Miten muutat pinttyneitä elämäntapojasi parempaan suuntaan?


Viikko 5 (viimeiset 2 päivää): Miten edetä haasteen jälkeen?


Saat ohjeet siitä, miten elämäsi jatkuu haasteen jälkeen samassa hyvässä kurssissa - erityisesti ruokailun suhteen. Nyt otetaan myös loppukuvat ja äänestetään muodonmuutoskilpailun voittajat!

Miksi onnistut Superhaasteessa, VAIKKA olisit kokeillut monia muita valmennusohjelmia TAI et ole liikkunut aikoihin:


 • Saat ammattilaisten laatiman tehokkaan treeniohjelman… jota on kuitenkin helppo noudattaa!
 • Saat ravinto-ohjeet, joiden noudattaminen on helppoa vaativassakin arjessa
 • Saat Superhaaste-yhteisön innokkaan tuen sekä osaavan TIKIS-tiimin motivoimaan ja tsemppaamaan sinua matkallasi!


Liity siis mukaan Superhaasteeseen jo tänään - vielä ehdit mukaan ennen kuin haaste alkaa!


Jos haluat vielä säästää haasteen hinnassa, ota ihmeessä kumppanisi tai kaverisi mukaan - parihinnalla pääset lähes 20% tavallista huokeammalla! Ja totta puhuen, joskus kaverin kanssa on myös helpompaa ja kivempaa treenata… ja voi tsempata toinen toistaan pysymään tavoitteissa ja jatkamaan silloinkin jos ei ole ihan paras päivä.


Superhaaste sopii erinomaisesti myös perhe-, kaveri-, ja työporukoille - mitä isompi porukka, sitä pienempi osallistumismaksu per henkilö.


Nyt kannattaa innostua porukalla tsemppaamaan ja vaikka kisailemaan keskenään muutoksissa!


Tärkeintä kuitenkin on henkilökohtainen motivaatio, jolla lähdet tähän haasteeseen…

Älä usko vain meitä, usko Superhaasteen sinua ennen ottaneita!

Superhaasteen on ottanut jo reilusti yli 10 000 tavallista suomalaista. Lue tästä muutamien kokemuksia:

Joko alkaisi tehdä mieli kokea samaa, jotain niin ratkaisevan hyvää että 30 päivän jälkeen elämäsi maistuu aivan toiselta…

Tee se ainut päätös, johon voit olla 100% varmasti

tyytyväinen 30 päivän päästä - tätä et kadu!

Hyväksy Superhaaste tänään niin näet peilissä upouuden version itsestäsi vain 30 päivässä… tai jopa alle!

Muista: elämäsi suunta kiteytyy usein ohikiitäviin hetkiin. Tämä voi olla yksi niistä. 


Joko päätät jatkaa kuten tähänkin asti… ja 100% varmuudella 30 päivän päästä peilissä sinua katsoo takaisin aivan sama näkymä kuin tänäänkin… ja terveempi elämä ja timmimpi vartalo jää yhä haaveeksi. 


 TAI…


Päätät juuri nyt tarttua härkää sarvista ja luottaa jo tuhansien kokemuksiin Superhaasteesta, ja lähdet innolla kokeilemaan… ja kukaties, 30 päivän sisällä saavutatkin ihannevartalosi, tai vähintäänkin kiinteydyt ja viihdyt paremmin omassa kehossasi!


Seuraava haaste kestää täydet 30 päivää ja sijoittuu aikaan 06.01. – 04.02.2020.


Valitse seuraavista sinulle houkuttelevin tapa osallistua Superhaasteeseen: 


PERUS

PARI

PERHE

PORUKKA

39 €

69 €

119 €

Ota yhteyttä!

Kiinteydyt ja voit voittaa rahaa – vain parin perhepizzan hinnalla!

Saatko enemmän motivaatiota, kun osallistut haasteeseen kaverin tai puolison kanssa? Yhdessä on hauskempaa!

Neljälle osallistujalle. Haasta perhe tai kaveriporukka mukaan. Saatte edullisemman hinnan ja kaikilla on mahdollisuus voittaa. 

Haaste on kiinnostanut myös työporukoita ja isompia kaverijengejä. Olkaa rohkeasti yhteydessä superhaaste@tikis.fi 

niin katsotaan teille sopiva paketti.

Kysyttävää? 


superhaaste@tikis.fi


Jos haluat maksaa haasteen


SporttiPassilla, Smartumilla tai muilla liikuntaeduilla, 


ota yhteyttä superhaaste@tikis.fi

Norm. 79€

Norm. 119€

Norm. 199€

Olet ehkä aiemmin nähnyt tai osallistunut valmennuksiin, jotka vaikuttivat turhan tiukoilta ja mukana oli vaikea pysyä. Syynä tähän voi hyvin olla, että usein valmennukset tehdään jo valmiiksi paljon liikkuville tai jopa urheilijoille… vain koska valmennuksen tekijät ovat sillä tasolla!


Superhaaste on jotain aivan muuta - nimenomaan tarkoitettu Sinulle, joka olet ehkä unohtanut liikkumisen ilon, tai et ole koskaan päässyt sitä maistamaan.


Älä unohda, että tämä haaste on koeteltu, testattu, säädetty ja hyväksi koettu jo yli 10 000 osanottajan avulla…


Nähdään uuden haasteen alkaessa - se on nyt jo tosi lähellä!


TIKIS-tiimi


PS. Muista: mitä pikemmin liityt seuraavaan haasteeseen, sitä edullisemmalla hinnalla pääset mukaan. Ota tilaisuudesta kiinni ja liity iloiseen Superhaasteen joukkoon jo tänään! Aikaisempien haasteiden perusteella voit todella olla varma siitä, että menoa ja melskettä ja erityisesti vertaistukea riittää - juuri niin paljon kuin haluat.


PPS. Palkintoja on tarjolla haasteen aikana kaikkein kovimman muutoksen tehneille! Jos motivaatiosi on kova - kuka tietää - ehkä tämä haaste ei olekaan pelkästään elämäntapasi tervehdyttävä iloinen kuukausi… vaan tuo investointisi itseesi takaisin moninkertaisesti!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

PALKINNOT

RAVINTO

TREENI