SUPEHAASTE ON NYT SUPERHAASTE KLUBI!

Saat 30 päivän tehokkaan kotitreeniohjelman sekä ravinto-ohjeet, jota seuraamalla kehosi kiinteytyy silmissä… ilman himotreenejä tai kitudiettejä!

PIDÄ HYVINVOINNISTA HUOLTA

TREENAA

KOTONA

Suosittu treenihaaste kipinöi sinut liikkumaan tehokkaasti omilla ehdoillasi ja syömään terveellisesti ilman kalorien laskemista.

Haaste ei ole enää myynnissä.

Valmennuksen voit maksaa myös liikuntaeduilla.

EDELLISEN SUPERHAASTEEN

TOP 3

Kärkikolmikkoon päässeen osallistujan palaute:

1. Miksi lähin matkaan?

 

Osallistuin Superhaasteeseen, koska olin kyllästynyt voimaan huonosti surkeiden elämäntapojen vuoksi. Halusin konkreettisen muutoksen ja olin motivoitunut tekemään töitä sen eteen. 

 

2. Mitä tuloksia sain?

 

Saavutin paremman olon ja itsetunnon tärkeimpinä. Konkreettisia saavutuksia oli mm. parempi iho, vatsakipujen loppuminen, 18cm pois vyötäröltä, viisi kiloa painosta jne. Oon kaiken kaikkiaan todella paljon onnellisempi nyt, kun olo on parempi!


Olen oppinut elämään kevyemmin ja alkoholin ja herkkujen vetäminen on loppunut. Cheat meal on opettanut pienen herkkuhetken viikossa olevan riittävästi ja mikä tärkeintä, osa elämää ilman että se pilaa kaiken. 


Parasta tässä haasteessa oli sen selkeys ja hyvät treenivideot. Viime vuonna kun olin mukana niin osa treeneistä jäi tekemättä, kun kaikkiin ei ollut Treenaa yhdessä-videoita. Reseptit oli huippuja, kiitos!

 

3. Suosittelisitko Superhaastetta ystävillesi? 


Olen jo suositellut ja tulokset puhuvat puolestaan! Tietenkin on huomattava, että tulokset ei synny itsestään, vaan on oltava valmis näkemään vaivaa niiden eteen. Tästä on hyvä jatkaa, kiitos tuhannesti!<3

LISÄÄ ASIAKASPALAUTTEITA

Oletko sinä seuraava top 3 -osallistuja tai loistavan muutoksen tekijä?

LÄHETÄ MEILLE ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT JA OSALLISTU ÄÄNESTYKSEEN

Top 3 voittajat palkitaan huikeilla palkinnoilla!

1. Sija 

2. Sija 

3. Sija 

2000 €

500 €

250 €

MITEN SUPERHAASTE ETENEE?

1.

Tartu haasteeseen ja maksa osallistuminen. Kutsu kaveri, puoliso tai perhe mukaan.

2.

Ota "ennen" kuva.

3.

Treenaa ja syö terveellisesti 30 päivää ohjeiden mukaisesti.

4.

Ota "jälkeen" kuva.

5.

Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta.

6.

Osallistujat äänestävät 3 parasta, jotka saavat palkinnon.

Mitä ihmettä sitten ehtii yhdessä 30-päiväisessä? Yllättävän paljon, tulet huomaamaan!


Superhaaste on suunniteltu kiireisen elämän keskelle tehtäväksi - EI siis haittaa yhtään, jos lapset pyörivät jaloissa, on työkiireitä tai muuta normaalin elämän ilmiöitä tässäkin kuussa (ei kannata eikä tarvitse odottaa täydellistä aikaa tarttua haasteeseen - se on aina NYT).


Treenit kestävät noin 20-30 minuuttia ja tulet yllättymään miten paljon aikaiseksi voi saada näin lyhyessä ajassa! Sinun ei siis tarvitse mennä salille asti tekemään treeniä, johon menee helposti yli 2-3 tuntia matkoineen.


Sitoudut tekemään saamasi kotitreenit 3-4 kertaa viikossa. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huippukuntoinen, vaan aloitamme kevyesti, jonka jälkeen kierroksia nostetaan vähitellen. Voit treenata koko haasteen ajan oman kunnon mukaan.


Korvaat pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla. Osaat tehdä ruokaostokset oikein - saat kauppalistan käteesi, joka helpottaa valintojen tekemistä. Superhaasteessa ei tarvitse nähdä nälkää. Liian vähän ruokaa ja treenit on äärimmäisen huono yhdistelmä, jossa käy yleensä huonosti. Haasteen ravinto-ohjeet perustuvat terveeseen järkeen ja toimiviksi testattuihin malleihin (ja silti näet lopputuloksen selvästi peilissä!).


Lisäkannusteena huippupalkinnot. Jos siis toimit ohjeiden mukaan johdonmukaisesti ja innokkaasti… voi jopa 2000 € arvoinen pääpalkinto osua kohdallesi!

Et tarvitse kuntosalia

Treenit kestävät n. 20-30 min

Voit tehdä treenit missä vain

MILLAISIA SUPERHAASTEEN TREENIT OVAT?

Kaikki haasteen treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Huom! Mukana myös treenivideot, joissa voit treenata samaan tahtiin ohjaajan kanssa!

Tässä Superhaastelaisten palautteita treeneistä:


”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"


”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen vuorokauden saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”


”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voi osallistua omalla tavallaan mukaan. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”


”Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen.”

MILLAINEN ON SUPERHAASTEEN RUOKAVALIO?

✅ Haasteen ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja haasteen ruokavaliosta ja resepteistä:


”Ruokavalio" oli huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppaleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


Pauliinan haaste vei suklaalounaista virkeään arkeen:

sokerihimo katosi, seitsemän kiloa putosi, lihakset tulivat esiin!

"Olin lokakuun haasteessa, jossa tavoitteenani oli päästä kymmenen äänestettävän joukkoon. Olin päättänyt, että kotiäidin suklaalounaat, iltaherkuttelut ja liikkumaton elämäntapa saavat muutoksen. Tärkeimpänä tavoitteena oli tuo oma muutos, mutta lisäporkkanana äänestys. 😉


Te teitte sen mahdolliseksi! Noudatin tarkasti ateriaesimerkkejänne, ja innostuttuani treeneistä ja ”vapaapäivinä” kehonhuoltoa ja venyttelyitä.


Oloni oli virkeämpi, uni parempaa, ryhtini parani, jaksaminen hyvää, ja tuntui, että on läsnä olemuksellaan enemmän – on parempi olla omassa kehossaan. Sokerituotteita ei edes tehnyt mieli ja oman korjautuneen lautasmallini innoittamina lapsetkin söivät enemmän vihanneksia!


Koska kaipasin lisää tikishaasteen ”ideologiaan sopivia” ateriaesimerkkejä enkä vielä oikein luottanut uusien tapojen muuttuneen rutiineiksi, jatkoin vielä marraskuun haasteeseen. Kahden kuukauden aikana painoni putosi seitsemän kiloa, joka puolelta kroppaani  hävisi senttejä ja lihakset kasvoivat ja tulivat näkyviin.”


Katso Pauliinan muutoskuvat todisteeksi Superhaasteen tehosta: 

Lisää muutoskuvia:

MITÄ SUPERHAASTEESSA TAPAHTUU

Superhaaste ei ole ihan tavallinen verkkovalmennus.


Sen kesto on 30 päivää ja kun toimit ohjeiden mukaan, näet senttien katoavan vyötäröltäsi ja koet huomattavan nousun energiatasossasi. 30 päivää riittää saamaan sinulle tuntuvia tuloksia, ja se edelleen motivoi sinut jatkamaan hyviä elämäntapoja ja kaikkea oppimaasi myös Superhaasteen jälkeen. 


Haasteen aikana syöt maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. 


Superhaasteen ytimessä on reippaat kehonpainotreenit, aikaasi vaaditaan vain 20-30 min kerralla. Treenejä tulee arkisin kolme sekä yksi kehonhuoltotreeni viikonloppuisin. Ne ovat nähtävissä vain 24-48 tunnin ajan, jonka jälkeen treenit poistetaan näkyviltä. Tämä auttaa sinua ottamaan unelmasi tosissaan, etkä jätä treenejä välistä!


Kolme parasta muodonmuutosta palkitaan arvokkailla palkinnoilla, jotka valitaan yksinkertaisella äänestyksellä.


Pääpalkintona parhaan muodonmuutoksen tehnyt voittaa 2 000 euroa - voittaja voi siis palkita itsensä hyvästä työstä vaikka monen hengen ylellisellä lomamatkalla!


Toiselle sijalle yltävä muodonmuutoksen tekijä saa 500€ ja kolmanneksi tullut voittaa 250€!


Osallistujien mielestä muodonmuutosskaba on loistava lisä, sillä se motivoi tekemään kaikki haasteen treenit ja pysymään ruokavaliossa. Se tuo oman mausteensa siihen, että varmasti pistää kaikenlaista itsestään likoon.


Superhaasteen omassa Superhaasteen omassa Facebook-ryhmässä saat osaksesi muiden osanottajien tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.
”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Superhaasteessa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


Älyttömän hyvä tsemppihenki niin tikisläisten ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Superhaasteen tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”