Haluatko fiksun tavan takaisin liikkuvaan, energisoivaan elämään, jossa voit silti nauttia elämästä ja sen iloista? Tähän on kuin onkin olemassa ratkaisu:

 “Anna meille 30 päivää, niin saat tehokkaan treeniohjelman, jota seuraamalla kehosi kiinteytyy silmissä… ilman himotreenejä tai kitudiettejä!“

 

Suosittu treenihaaste kipinöi sinut liikkumaan tehokkaasti omilla ehdoillasi ja syömään terveellisesti ilman kalorien laskemista.

 

Superhaasteen on käynyt jo 9247 osallistujaa

Haaste kestää 30 päivää: 19.08. – 17.09.2019

Hyvä arjen sankari 😊

Kuinka kauan olet haaveillut siitä, että pääsisit takaisin elämäsi kuntoon… tai edes sinne päin?

Että olisi hyvä olla kehossasi, olisi taas energinen olo, ja ylipäätään pitäisit peilikuvastasi.

“Se” käy niin helposti.

Nimittäin se, että ajattelet vaikka kouluaikojen kovan kunnon pysyvän ikään kuin “reservissä”, otettavissa esiin kun on taas sopiva elämäntilanne.

“Ei tässä mikään kiire, pohjakunto on olemassa, tiedän mitä tehdä,

tarvitsee vain tulla vähän paremmat ajat ja jatkan taas terveillä elämäntavoilla…”

Mutta eräänä päivänä heräät, katsot peiliin ja huomaat elämän ja kilometrien merkit kehossasi.

Ja tähän kohtaan haluamme sanoa sinulle: “niin kuuluukin olla – elämä saa näkyä ihmisessä!”

Siinä ei ole mitään väärää eikä sitä pidä hävetä, että liikunta on jäänyt eri elämänvaiheiden vaatimusten puristuksissa.

Tulee opiskeluvaiheita, rientoja, kovia työrupeamia, ehkä perheen perustamista… ja yhtäkkiä onkin 10 vuotta takanasi silmänräpäyksessä.

Kaikeksi onneksi tilanne ei ole kuitenkaan koskaan niin paha… sillä voit kääntää sen eduksesi niinkin nopeasti kuin 30 päivässä!

Miten superhaaste etenee?

1.

Tartu haasteeseen ja maksa osallistuminen. Kutsu kaveri, puoliso tai perhe mukaan. 

2.

Ota ”ennen” kuva.

3.

Treenaa ja syö terveellisesti 30 päivää ohjeiden mukaisesti.

4.

Ota ”jälkeen” kuva.

5.

Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta. 

6.

Osallistujat äänestävät 3 parasta, jotka saavat palkinnon.

Mitä ihmettä sitten ehtii yhdessä 30-päiväisessä?

Yllättävän paljon, tulet huomaamaan!

 

Nimittäin tämän yksinkertaisempaa tapaa laittaa terveelliset elämäntavat kuntoon ei juuri ole.

 

Jos vastaanotat jo yli 30 000 suomalaista valmentaneen TIKIS-tiimin Superhaasteen vastaan, saat 30 päivän aikana kaikki tarvitsemasi työkalut terveellisiin elämäntapoihin, pysyvästi.

 

Ainut mitä sinulta vaaditaan on, että korvaat pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla ja sitoudut tekemään saamasi kotitreenit 3-4 kertaa viikossa. Ja muut haasteeseen lähteneet tsemppaavat sinua matkallasi. Siinä kaikki!

 

Sinun ei tarvitse myöskään olla valmiiksi huippukuntoinen eikä lähteä salille… eikä myöskään jatkuvasti punnita ruokia.

 

Metodi on kaikessa yksinkertaisuudessaan:

 

Suunniteltu kiireisen elämän keskelle tehtäväksi – EI siis haittaa yhtään, jos lapset pyörivät jaloissa, on työkiireitä tai muuta normaalin elämän ilmiöitä tässäkin kuussa (ei kannata eikä tarvitse odottaa täydellistä aikaa tarttua haasteeseen – se on aina NYT)

Ei tarvitse miettiä mitä tehdä joka päivä, mitä treeniä vaiko mitään – seuraat vain selkeitä, yksiselitteisiä ohjeita joka päivä! Sinun ei siis tarvitse “opetella treenaajaksi” jotta voit pudottaa painoa tai kiinteyttää kroppaasi – teet vain kepeästi muiden mukana ja asioita alkaa tapahtua.

 

Osaat tehdä ruokaostokset oikein – saat kauppalistan käteesi, joka helpottaa valintojen tekemistä.

Et tarvitse kuntosalia

Treenit kestävät n. 20-30 min

    Voit tehdä treenit missä vain

Esimerkki treeniliikkeitä haasteesta

Kaikki haasteen treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Haasteesta löytyy myös lämmittely & venyttely -videot!

Miksi Tikiksen Superhaaste toimii niin hyvin siinä missä tavalliset dieetit epäonnistuvat?

Miksi Superhaasteeseen osallistumalla on helpompi onnistua kunnon kohotuksessa, painonpudotuksessa, kehosi kiinteytyksessä ja ylipäätään terveellisten, hyvältä tuntuvien elämäntapojen omaksumisessa?

Tässä muutama painava syy lähteä toimimattomien hittidiettien sijaan Superhaasteeseen:

Suunniteltu juuri Sinulle, joka olet ehkä unohtanut liikkumisen ilon, tai et ole koskaan päässyt sitä maistamaan (usein verkkovalmennukset tehdään jo valmiiksi paljon liikkuville tai jopa urheilijoiden tasolla liikkuville)

 Treenaat haasteen tahdissa lähes vahingossa – erikoisuutena treenit, jotka ovat nähtävissäsi vain 24-48h kerrallaan! Et siis voi fuskata tai lykätä harjoituksia, jos haluat pysyä kyydissä ja osoittaa olevasi tosissasi!

 Pysyt helposti kelkassa päivittäisten ohjeiden ansiosta – etkä putoa kyydistä, jos jotain sattuisi jäämään väliin… (ja jos ollaan rehellisiä, AINA sattuu ja tapahtuu yhden kuukaudenkin sisällä)

 EI vaadi kieltolaki-tyyppistä nälkäkuuria, vaan terveeseen järkeen ja toimiviksi testattuihin malleihin perustuvia pieniä säätöjä ruokavalioosi (ja silti näet lopputuloksen selvästi peilissä… kenties muutkin sen huomaavat jo alle kuukaudessa!)

 Superhaasteessa ei käy aika pitkäksi etkä nukahda tylsyyteen! Joka päivä saat uutta inspiroivaa materiaalia, jotka johtavat hienoihin tuloksiin lopussa… peilissä sekä olossa!

 Lisäkannusteena riihikuivaa rahaa. Jos siis toimit ohjeiden mukaan johdonmukaisesti ja innokkaasti… voi jopa 2000 € pääpalkinto osua kohdallesi!

 Jo tuhansien tulokset puhuvat puolestaan – Superhaaste todella toimii: jo seitsemän onnistunutta haastetta on osoittanut, että osanottajilla olo kevenee, rasvaprosentti pienenee ja kaikkiaan kunto kohenee… oletko Sinä seuraavien Supersankarien joukossa?

 Joukossa on voimaa! Superhaasteessa on jatkuva syke, joka näkyy muuttuvien treenien lisäksi osanottajien Facebook-ryhmässä, missä saat halutessasi muiden tsemppausta, vinkkejä sekä vastauksia kysymyksiisi suoraan TIKIS-läisiltä

…ja paljon, PALJON muuta mistä aikaisemmat, jo yli 9247+ osanottajaa voivat kertoa vielä tarkemmin.

Itse asiassa, katso seuraavaksi yksi oikeastaan aika tyypillinen Superhaaste-onnistujan tarina…

Pauliinan haaste vei suklaalounaista virkeään arkeen:

sokerihimo katosi, seitsemän kiloa putosi, lihakset tulivat esiin!

 

” Olin lokakuun haasteessa, jossa tavoitteenani oli päästä kymmenen äänestettävän joukkoon. Olin päättänyt, että kotiäidin suklaalounaat, iltaherkuttelut ja liikkumaton elämäntapa saavat muutoksen. Tärkeimpänä tavoitteena oli tuo oma muutos, mutta lisäporkkanana äänestys. 😉

 

Te teitte sen mahdolliseksi! Noudatin tarkasti ateriaesimerkkejänne, ja innostuttuani treeneistä teinkin ne kaksi kertaa päivässä ja ”vapaapäivinä” kehonhuoltoa ja venyttelyitä.

 

Oloni oli virkeämpi, uni parempaa, ryhtini parani, jaksaminen hyvää, ja tuntui, että on läsnä olemuksellaan enemmän – on parempi olla omassa kehossaan. Sokerituotteita ei edes tehnyt mieli ja oman korjautuneen lautasmallini innoittamina lapsetkin söivät enemmän vihanneksia!

 

Koska kaipasin lisää tikishaasteen ”ideologiaan sopivia” ateriaesimerkkejä enkä vielä oikein luottanut uusien tapojen muuttuneen rutiineiksi, jatkoin vielä marraskuun haasteeseen. Kahden kuukauden aikana painoni putosi seitsemän kiloa, joka puolelta kroppaani  hävisi senttejä ja lihakset kasvoivat ja tulivat näkyviin.”

 

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. 😉

 

Erityisen mukavaa on, että Pauliina huomasi jo ensimmäisessä haasteessa saavansa selviä tuloksia, ja halusi jatkaa vielä toisella haasteella, ja sai todella palkitsevia tuloksia palkinnokseen pitkäjänteisyydestä!

 

Tämä ei ole itse asiassa mitenkään harvinainen kokemus, vaan saamme lukea useita vastaavanlaisia tarinoita joka haasteen jälkeen.

 

Sen näkee jo siitä miten suosittu haasteen lopussa oleva muodonmuutoskilpailu on. Siinä haasteen osallistujat äänestävät voittajat, jotka palkitaan rahapalkinnoilla. Nämä eivät ole mitään lumetuloksia, kuvittelua tai fiilistelyä, vaan ihan paljaalla silmällä kaikille näkyviä tuloksia.

 

Katso vaikka nämä Pauliinan muutoskuvat todisteeksi Superhaasteen tehosta: 

Katso tästä lisää muutoskuvia

 Mutta nyt varmasti haluat jo tietää miten tällaisiin tuloksiin päästään, mitä haasteessa oikein tapahtuu…

Mitä Superhaasteessa tapahtuu – selkeästi ohjattua toimintaa ja uutta sisältöä joka päivä mukavassa joukossa!

 

Superhaaste ei ole ihan tavallinen verkkovalmennus.

 

Se on yhteisöllinen treenihaaste ihmisille, jotka haluavat haastaa itsensä voimaan paremmin, liikkumaan luontevasti 3 x viikossa ja syömään niin, että normaalilla supermarket-ruuallakin pääsee hyviin tuloksiin.

 

Hyvään alkuun voi päästä nopeasti. Todellisuudessa siihen ei tarvita kuin yksi kuukausi, maukas ja terveellinen ruokavalio, tehokkaat treenit sekä houkutteleva pääpalkinto, siinä kaikki!

 

Superhaasteen aikana sinun ei myöskään tarvitse puurtaa yksin, sillä jokainen osallistuja on osa yhteisöämme, jolloin sinulla on TIKIS-tiimimme tukenasi koko matkan ajan!

 

30 PÄIVÄÄ SUPERHAASTETTA SUPERTULOKSIIN!

 

Superhaasteen kesto on 30 päivää, ei enempää eikä vähempää.

 

Kun toimit ohjeiden mukaan, sinä aikana näet senttien katoavan vyötäröltäsi ja koet huomattavan nousun energiatasossasi jo kuukaudessa.

 

30 päivää riittää saamaan sinulle tuntuvia tuloksia, ja se edelleen motivoi sinut jatkamaan hyviä elämäntapoja ja kaikkea oppimaasi myös Superhaasteen jälkeen. Onnistumisen edellytyksenä on ainoastaan se, että seuraat ja noudatat annettuja ohjeita.

 

Eikä ole katastrofi, jos joskus jää joku päivä väliin. Haaste on rakennettu niin, että pysyt helposti rytmissä.

 

MAISTUVA JA TERVEELLINEN RUOKAVALIO, JOTA ON HELPPO NOUDATTAA

 

Maukas ja terveellinen ruokavalio on terveellisen elämäntavan ytimessä.

 

Superhaasteen myötä opit, että sinun ei tarvitse maksaa “unelmavartalon hintaa” syömällä vain pussiruokaa tai alkaa punnita ja laskea kaloreita jokaisesta herneestä ja porkkanasta, jonka syöt.

 

Haasteen aikana syöt maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. Kaikki ainesosat löydät lähikaupan hyllyltä. Et tarvitse kalliita lisäravinteita tai superfoodeja onnistumiseen – kaikki tarvittava löytyy lähikaupastasi.

 

KAIKKI TAPAHTUU TEHOKKAILLA JA LYHYTKESTOISILLA KEHONPAINOTREENEILLÄ

 

Haasteen yksi suurimmista eduista on, että saat ammattilaisten tekemät treeniohjelmat valmennusalustalle ja voit tehdä harjoitukset missä vain. Tarvitset vain ruudun, miltä katsoa treenivideon sekä lattian, jossa teet saman itse.

 

Superhaasteen ytimessä on reippaat kehonpainotreenit, aikaasi vaaditaan vain 20-30 min kerralla.  Sinun EI siis tarvitse lähteä punttisalille jonottamaan laitteisiin ja haaskaamaan helposti vähintään 2h päivästäsi matkoineen.

 

Haasteesi päivittäisen treenin voit tehdä missä tahansa oletkin: kotona, työpaikalla, liikuntasalissa… jopa matkoilla hotellihuoneessa! (eikä haittaa jos joku treeni jää väliin – pääasia, että teet parhaasi)

 

Ne ovat tehokkaita ja helposti toteutettavia kehonpainotreenejä, jotka on suunniteltu niin, että omasta liikuntataustasta (tai sen puutteesta) riippumatta jokaisella on edellytykset saada nopeasti näkyviä tuloksia.

 

Treenejä tulee arkisin kolme sekä yksi vapaaehtoinen treeni viikonloppuisin.

Ne ovat nähtävissä vain 24 tunnin ajan, jonka jälkeen treenit poistetaan näkyviltä.

Tämä auttaa sinua ottamaan unelmasi tosissaan, etkä jätä tärkeitä treenejä välistä!

 

PÄÄSET OSALLISEKSI KANNUSTAVAAN YHTEISÖÖN

 

Superhaasteen omassa Facebook-ryhmässä saat osaksesi muiden osanottajien tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.

 

Myös TIKIS-läisten ammattimaista ja osaavaa kommentointia ja avustusta on tarjolla ryhmässä ilman eri kustannusta.

 

Haasteen aloitettuasi sinun ei siis tarvitse jäädä yksin, vaan kaikki osallistujat tsemppaavat toisiaan ja vaihtavat kokemuksia ryhmässä.

 

Tämä ryhmä on loistava paikka jakaa myös omia haasteita, onnistumisen kokemuksiasi ja motivoitua myös toisten saavutuksista!

 

SUPERBONUS: MAHTAVAT PALKINNOT UURASTUKSESTASI!

 

Peräti kymmenen parasta muodonmuutosta palkitaan arvokkailla palkinnoilla, jotka valitaan yksinkertaisella äänestyksellä.

 

Pääpalkintona parhaan muodonmuutoksen tehneen nenän edessä heilutellaan peräti 2 000 euroa – voittaja voi siis palkita itsensä hyvästä työstä vaikka monen hengen ylellisellä lomamatkalla!

 

Jos siis todella haluat saada unelmavartalosi ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, tee suunnitelma jolla jahtaat pääpalkinnon tilillesi ja tartu heti tilaisuuteen!

 

Toiselle sijalle yltävä muodonmuutoksen tekijä saa 500 euroa, hopeaa voittanut osallistuja siis tienaa hyvästä työstään osallistumismaksunsa kuusinkertaisesti takaisin! Siis 600% ja 500 euroa!

 

Kolmanneksi tullut voittaa 250 € kannusterahaa ja seuraavat seitsemän voittavat kukin 50 € lahjakortit urheiluliikkeeseen.

Superhaasteen palkinnot

1. sija

2000 €

2.sija

500 €

3.sija

250 €

4-10.sijat

50 € LAHJAKORTTI URHEILUKAUPPAAN

Miten Superhaaste etenee väistämättä kohti tuloksia? 

 

Superhaasteen rakenne näyttää tältä, viikko viikolta:

 

Viikko 1: Jaksaminen, stressinhallinta, palautuminen

 

Tällä viikolla kuulet miksi unen määrä ja laatu ovat olennaisia onnistumisessasi. Jos haluat tuloksia, et voi treenata ilman että panostat palautumiseen yhtä “kovaa”. Saat vinkkejä mm. stressinhallintaan, unenlaatuun, immuniteettiin. Satunnaista flunssaa ei päästetä sotkemaan haastettasi!

 

Viikko 2: Ravinto, ruoansulatus, ateriat… ja herkuttelu

 

Tässä opit koostamaan terveellisen aterian tavallisista aineksista. Kuulet myös miten löydät oikean ateriarytmin ja vältyt ylensyönniltä. Myös nesteytykseen ja herkkuhimojen voittamiseen päästään tällä viikolla.

 

Viikko 3: Treeni ja ravinto

 

Minkä tyylisillä treeneillä saat vihdoin rasvaa palamaan? Miten kroppasi tulisi valmistaa treeniin? Kuulet myös mitä ravintolisiä kannattaa käyttää, jos niitä ylipäätään aiot käyttää (ei pakollista).

 

Ruokavalio ei vaadi pikkutarkkaa hifistelyä, sillä kaikki tarvitsemasi ruoka-aineet löydät aivan tavallisen lähikaupan hyllyltä.

 

Opastamme sinua kädestä pitäen kokoamaan terveellisiä ja täyttäviä aterioita ja tulet huomaamaan, että unelmakuntoon pääsemiseen ei tarvita nälkälakkoa.. Eikä takuulla mitään pussiruokaa.

 

Viikko 4: Treeni, motivaatio, tavat…

 

Miten suuri merkitys arkiliikunnalla onkaan onnistumisen kannalta?

Miten selviät kunnialla juhlista ja kaikista tarjolla olevista kissanristiäisistä?

Miten muutat pinttyneitä elämäntapojasi parempaan suuntaan?

 

Viikko 5 (viimeiset 2 päivää): Miten edetä haasteen jälkeen?

 

Saat ohjeet siitä, miten elämäsi jatkuu haasteen jälkeen samassa hyvässä kurssissa – erityisesti ruokailun suhteen.

 

Nyt otetaan myös loppukuvat ja äänestetään muodonmuutoskilpailun voittajat!

Älä usko vain meitä, usko Superhaasteen sinua ennen ottaneita!

 

Superhaasteen on ottanut jo reilusti yli 9000 tavallista suomalaista. Lue tästä muutamien kokemuksia:

Joko alkaisi tehdä mieli kokea samaa, jotain niin ratkaisevan hyvää että 30 päivän jälkeen elämäsi maistuu aivan toiselta…

Tee se ainut päätös, johon voit olla 100% varmasti

tyytyväinen 30 päivän päästä – tätä et kadu!

 

Miksi onnistut Superhaasteessa, VAIKKA olisit kokeillut monia muita valmennusohjelmia TAI et ole liikkunut aikoihin:

 

* Saat ammattilaisten laatiman tehokkaan treeniohjelman… jota on kuitenkin helppo noudattaa!

 

* Saat ravinto-ohjeet, joiden noudattaminen on helppoa vaativassakin arjessa

 

* Saat Superhaaste-yhteisön innokkaan tuen sekä osaavan TIKIS-tiimin motivoimaan ja tsemppaamaan sinua matkallasi!

 

Liity siis mukaan Superhaasteeseen jo tänään – vielä ehdit mukaan ennen kuin haaste alkaa!

 

Jos haluat vielä säästää haasteen hinnassa, ota ihmeessä kumppanisi tai kaverisi mukaan – parihinnalla pääset lähes 20% tavallista huokeammalla! Ja totta puhuen, joskus kaverin kanssa on myös helpompaa ja kivempaa treenata… ja voi tsempata toinen toistaan pysymään tavoitteissa ja jatkamaan silloinkin jos ei ole ihan paras päivä.

 

Superhaaste sopii erinomaisesti myös perhe-, kaveri-, ja työporukoille – mitä isompi porukka, sitä pienempi osallistumismaksu per henkilö.

 

Nyt kannattaa innostua porukalla tsemppaamaan ja vaikka kisailemaan keskenään muutoksissa!

 

Tärkeintä kuitenkin on henkilökohtainen motivaatio, jolla lähdet tähän haasteeseen…

Hyväksy Superhaaste tänään niin näet peilissä upouuden version itsestäsi vain 30 päivässä… tai jopa alle!

 

Muista: elämäsi suunta kiteytyy usein ohikiitäviin hetkiin. Tämä voi olla yksi niistä.

 

Joko päätät jatkaa kuten tähänkin asti… ja 100% varmuudella 30 päivän päästä peilissä sinua katsoo takaisin aivan sama näkymä kuin tänäänkin… ja terveempi elämä ja timmimpi vartalo jää yhä haaveeksi.

 

TAI…

 

Päätät juuri nyt tarttua härkää sarvista ja luottaa jo tuhansien kokemuksiin Superhaasteesta, ja lähdet innolla kokeilemaan… ja kukaties, 30 päivän sisällä saavutatkin ihannevartalosi, tai vähintäänkin kiinteydyt ja viihdyt paremmin omassa kehossasi!

 

Seuraava haaste kestää täydet 30 päivää ja sijoittuu aikaan 20.05. – 18.06.2019.

 

Valitse seuraavista sinulle houkuttelevin tapa osallistua Superhaasteeseen:

 

Olet ehkä aiemmin nähnyt tai osallistunut valmennuksiin, jotka vaikuttivat turhan tiukoilta ja mukana oli vaikea pysyä. Syynä tähän voi hyvin olla, että usein valmennukset tehdään jo valmiiksi paljon liikkuville tai jopa urheilijoille… vain koska valmennuksen tekijät ovat sillä tasolla!

 

Superhaaste on jotain aivan muuta – nimenomaan tarkoitettu Sinulle, joka olet ehkä unohtanut liikkumisen ilon, tai et ole koskaan päässyt sitä maistamaan.

 

Älä unohda, että tämä haaste on koeteltu, testattu, säädetty ja hyväksi koettu jo yli 9247+ osanottajan avulla…

Kun lähdet mukaan NYT, pääset kyytiin jo kahdeksannen haasteen alkaessa, hyödyntäen aiempien kokemuksia.

 

Nähdään uuden haasteen alkaessa – se on nyt jo tosi lähellä!

 

TIKIS-tiimi

 

PS. Muista: mitä pikemmin liityt seuraavaan haasteeseen, sitä edullisemmalla hinnalla pääset mukaan. Ota tilaisuudesta kiinni ja liity iloiseen Superhaasteen joukkoon jo tänään! Aikaisempien haasteiden perusteella voit todella olla varma siitä, että menoa ja melskettä ja erityisesti vertaistukea riittää – juuri niin paljon kuin haluat.

 

PPS. Rahapalkintoja on tarjolla haasteen aikana kaikkein kovimman muutoksen tehneille… aina 50€ urheilukauppalahjakortista alkaen, sadoista euroista jopa 2000€ pääpalkintoon asti! Jos motivaatiosi on kova – kuka tietää – ehkä tämä haaste ei olekaan pelkästään elämäntapasi tervehdyttävä iloinen kuukausi… vaan tuo investointisi itseesi takaisin moninkertaisesti!

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

Mikä on haasteen idea?

Tämän haasteen idea on antaa sinulle alkusysäys kohti terveellisempiä elämäntapoja tai vastaavasti haastaa sinua pois mukavuusalueeltasi 30 päiväksi.

Korvaat erilaiset pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla ja sitoudut tekemään treenit 3-4 kertaa viikossa. Laita itsesi likoon ja ylläty millaisia tuloksia saat kuukaudessa aikaan, kun teet asioita systemaattisesti!

Milloin haaste alkaa?

Haaste alkaa ma 20.05.2019 ja kestää 30 päivää. Haaste päättyy tiistaina 18.06.2019.

Kenelle tämä sopii?

Tämä haaste toimii mainiona ”herättelynä” sellaiselle, jolla liikunta ja terveellinen syöminen on jäänyt taka-alalle esimerkiksi kiireisen arjen vuoksi. Haaste sopii sinulle, jos haluat haastaa itsesi ja nähdä mitä saat 30 päivän terveellisellä syömisellä aikaan. HUOM! Haastetta ei ole tarkoitettu kitudieetiksi.

Superhaaste sopii kaikille, jotka haluavat ottaa itseään niskasta kiinni ja päästä hetkeksi mukavuusalueelta pois. Superhaasteeseen osallistuu ihmisiä, joilla on tavoitteena pudottaa painoa, kiinteytyä ja/tai päästä irti sokerikoukusta.

Treenit voi tehdä omalla tasolla ja ne voi tehdä missä vain ilman välineitä. Jos sinulla on rajoitteita, voit tehdä liikkeet oman pystymisesi mukaisesti. Kysy tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä tai konsultoi lääkäriäsi.

Olen kiireinen, ehdinkö tehdä haasteen kunnialla?

Treenejä on 3-4 kertaa viikossa ja ne kestävät noin 20-30 minuuttia. Jokaisen päivästä löytynee sen verran aikaa, jos priorisoi asioita.

Tarvitsenko Facebook-tilin haastetta varten?

Sinun tulee olla mukana FB-ryhmässä, mikäli haluat voittaa palkinnon. Loppuäänestys tapahtuu siellä. Muuten kaikki ohjeet löytyvät erilliseltä valmennusalustalta, joten haasteeseen voi osallistua myös ilman Facebook-tiliä. 

Osallistun Tikiksen nettivalmennukseen samaan aikaan, miten yhdistän sen haasteeseen?

Voit soveltaa haastetta siten, että esimerkiksi säilytät valmennuksen ruokavalion, mutta teet haasteen treenejä 30 päivän ajan. Haasteen jälkeen voit palata takaisin valmennuksen treeniohjelmaan. Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä superhaaste@tikis.fi

Minulla on terveydellisiä rajoituksia, voinko osallistua haasteeseen?

Haasteessa on paljon kehonpainoharjoitteluliikkeitä, jotka nostattavat sykettä. Lihaskuntoharjoittelu sisältää loukkaantumisriskin. Tikis ei vastaa treeniohjelman aikana tapahtuvista loukkaantumisista tai sairastumisista. Jos treenatessa tunnet huimausta tai epätavallisen voimakasta kipua, lopeta harjoitus ja ota yhteyttä lääkäriisi!

Onko haasteella ikärajaa?

Kyllä on. Haaste on K-18.

Voinko maksaa haasteen osallistumismaksun liikuntaedulla?
Kyllä voit! 
Hyväksymme seuraavat liikuntaedut: Smartum, ePassi, Tyky, Eazybreak ja Edenred. Huomioithan, että etu on henkilökohtainen, joten voit maksaa sillä ainoastaan oman osallistumisesi. 

Smartum

Voit maksaa valmennuksen käyttämällä Smartum-saldoa Polku-sovelluksen kautta (https://polkuapp.com/fi/venues/13770) tai mene osoitteeseen www.smartum.fi, kirjoita käyttökohdehakuun TIKIS ja klikkaa ”Verkkomaksu toimipisteelle”. Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset haasteeseen ja lähetämme ne sähköpostiisi.

Jos sinulla on käytössä paperiset kulttuuri- ja liikuntasetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä superhaaste@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.

ePassi (SporttiPassi)

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla.

2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut.

3. Aloita kirjoittamalla valikkoon TIKIS, kun järjestelmä löytää sen, valitse toimipiste ja paina ”seuraava”.

4. Kirjoita haasteen hinta euroissa.

5. Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen.

6. Paina maksa.

Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen superhaaste@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset haasteeseen.

Tyky

1. Kirjaudu sisään Tyky-Online-palveluun omilla tunnuksillasi. 2. Valitse pudotusvalikosta Käyttöpaikka tai kirjoita hakukenttään TIKIS ja paina ”Etsi”. Valitse maksun vastaanottaja. 3. Kirjoita maksamasi summa euroissa. Ole tarkkana summan kirjaamisessa euroina, sillä maksua ei voi palauttaa. Kirjoita Viesti-kenttään sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen. 4. Paina ”Maksa”. Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset haasteeseen ja lähetämme ne sähköpostitse.

Jos sinulla on käytössä paperiset Tyky-setelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä superhaaste@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.

Eazybreak

1. Valitse toimipaikkamme nimen sovelluksesta.

2. Vahvista setelin arvo.

3. Valitse Maksa.

Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen superhaaste@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset haasteeseen.

Edenred-mobiilimaksu

1. Lataa MyEdenred-mobiilisovellus (valitsethan Suomen MyEdenred).

2. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet (samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen että verkkopalveluun).

3. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.

4. Etsi TIKIS, syötä valmennuksen hinta ja vahvista maksu.

5. Lähetä meille kuitti osoitteeseen superhaaste@tikis.fi

Jos sinulla on käytössä paperiset virikesetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä superhaaste@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.

Voiko haasteen ostaa lahjaksi?

Jos haluat ostaa Superhaasteen lahjaksi, toimi näin:

1. Maksa haaste normaalisti nettisivujen kautta (syötä omat tietosi).
2. Lähetä sähköpostia superhaaste@tikis.fi ja kerro, että olet ostanut haasteen lahjaksi. Ilmoita viestissä myös lahjan saajan nimi.
3. Lähetämme sinulle kirjautumisohjeet, jotka voit välittää lahjan saajalle valitsemanasi ajankohtana.

Huomioithan, että liikuntaedulla ei voi ostaa haastetta lahjaksi, koska kyseessä on henkilökohtainen etu.

RAVINTO

Minkälainen haasteen ruokavalio on?

Superhaasteessa syödään tavallisia ruokia ravitsemussuositusten mukaisesti. Haaste sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista.  

Pitääkö ostaa lisäravinteita ja superfoodeja?

Ei tarvitse. Haasteen aikana syödään ihan tavallista ja monipuolista kotiruokaa.

Mitä, jos ratkean syömään herkkuja?

Älä luovuta, vaan jatka ratkeamisen jälkeen terveellisellä ruokavaliolla. Cheatmealin voi pitää tarvittaessa, jos on esimerkiksi juhlat tulossa tai tarvitset pienen herkkuhetken. Cheatmealejä ei kuitenkaan suositella kuin 1-3 kappaletta koko haasteen aikana.

Voinko osallistua haasteeseen, jos olen kasvissyöjä tai minulla on maidoton/gluteeniton ruokavalio tai allergioita?
Kyllä voit. Vegaaneille on oma esimerkki päivän ruokailuista. Myös muut rajoitukset on helppo ottaa huomioon ruokavaliota noudattaessa.

Voiko perhe syödä samaa ruokaa?
Kyllä, haasteessa syödään tavallisia arkiruokia, joita voi syödä koko perhe, myös lapset. 

Kasvaako ruokamenot pilviin?
Kun jätät herkut ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

PALKINNOT

Miten otan ”ennen” ja ”jälkeen” kuvat?

Pääset lukemaan tarkemman ohjeistuksen, kun olet kirjautunut haasteeseen.

Ketkä näkevät kuvani?

TOP 10 -osallistujien kuvat julkaistaan haasteen Facebook-ryhmässä haasteen lopussa äänestystä varten. Kilpailijoiden kasvoja ei näy kuvissa. TOP 10 finalistien nimiä ei julkaista. Äänestyksen päättyessä TOP 3- yhteydessä julkaistaan voittajien etunimet. Koko nimeä ei käytetä missään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Tikikselle käyttöoikeuden kuviin. Käyttöoikeuden nojalla Tikiksellä on siten oikeus käyttää kilpailumateriaalia millä tahansa alustalla (esimerkiksi Superhaasteen infosivulla).

Onko pareille / perheille oma sarja?

Ei ole. Kaikki osallistuvat haasteeseen yksilöinä. Jos osallistut parina tai perheenä, lähetä oston jälkeen muiden osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet sähköpostilla superhaaste@tikis.fi. Luomme jokaiselle osallistujalle omat tunnukset.

Onko muodonmuutoskisaan pakko osallistua ja/tai ottaa kuvia?

Muodonmuutoskisaan osallistuminen ei ole pakollista. Tällöin sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta voittaa palkintoja.

Miten kisan voittajat valitaan?

Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta, joiden joukosta haasteen osallistujat äänestävät TOP 3. 

TREENI

Onko kaikilla samat treenit?

Kyllä. Vaihtoehtona on kuitenkin 3 eri tasoa, joten voit itse valita oman tasosi.

Millaisia treenejä on luvassa?

Liikkeet tulevat olemaan varsin yksinkertaisia, mutta todella tehokkaita. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.

Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä.

Onko väliä tekeekö treenit aamulla vai illalla?

Ei, kunhan treenit tulevat tehdyiksi.

Mihin kellonaikaan treenit julkaistaan?

Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä 24 h ajan.

Mitä jos skippaan jonkun treeneistä?

Haaste kestää vain 30 päivää. Mitä enemmän skippaat treenejä, sitä kauempana olet tavoitteestasi – ja rahapalkinnosta.