Saat 30 päivän tehokkaan kotitreeniohjelman sekä ravinto-ohjeet, jota seuraamalla kehosi kiinteytyy silmissä… ilman himotreenejä tai kitudiettejä!

TEHOKKAAT

20-30 MIN

TREENIT SOPII

TÄYDELLISESTI

KOTONA TEHTÄVÄKSI

Katso palkinnot!

Suosittu treenihaaste kipinöi sinut liikkumaan tehokkaasti omilla ehdoillasi ja syömään terveellisesti ilman kalorien laskemista.

✅  Superhaaste alkaa Syyskuussa✅  Täyspitkät treenit - treenaa valmentajan mukana!✅  Tehokkaat 20-30 min treenit sopii täydellisesti kotona tehtäväksi

"Haasteen avulla paino putosi 5kg ja vyötäröltä on kadonnut kuukaudessa yli 9.5cm. Voin fyysisesti sekä henkisesti paremmin, olen oppinut taas syömään säännöllisesti ja terveellisesti."

- Mirja, Superhaasteen asiakas

Mitä uutta 23.08. alkavassa lähdössä?

Uudet täyspitkät treenit, jossa voit treenata valmentajan mukana!

KAIKKI TOP-10 finalistit saavat palkinnon!

Lyhyet aamujumpat & aamujoogat, joilla lähtee päivä loistavasti käyntiin!

Valmennuksen voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Mitä tuloksia voit odottaa?

Kevään 2021 TOP 3:

"Osallistuin haasteeseen, koska halusin voida paremmin ja Superhaasteen säännölliset vaihtelevat treenit, monipuoliset reseptit, hyvinvointiin liittyvät aiheet vaikutti kattavalta paketilta tavoitteisiini.


Haasteen avulla sain lisää energiaa arkeeni, jonka johdosta treenit kulkivat nousujohteisesti ja sain lisättyä arkiliikuntaa. Yöunen laatu parani huomattavasti. Arkiruokailu on nykyään säännöllistä ja suunniteltua.


Vaatekokoni pienentyi numeron verran. Painoa tippui useampi kilo haasteen aikana ja senttejä sitäkin enemmän.


Tämä on ollut paras satsaus omaan hyvinvointiin."

"Osallistuin Superhaasteeseen, koska olen kärsinyt pitkään ylipainosta, väsymyksestä ja huonosta yleisvoinnista. Olen saanut 2 lasta pienellä ikäerolla ja raskauskilot jäivät kaikki kroppaan ja herkut maistui liian hyvin kotona ollessa, joten lopputuloksen voi kuka vain arvata.


Olen aiemmin kokeillut erilaisia herkkulakkoja, kuntokuureja jne. mutta ne eivät ole ikinä tuottaneet tulosta, en siis odottanut tältäkään haasteelta mitään.


Superhaasteen aikana tein kaikki ohjatut jumpat ja lisäsin arkiliikuntaa. Koska oma hyvinvointini parani, tuli liikunnasta myös erittäin mukavaa ja koukuttavaa. Haasteen loppupuolella aloitin jopa hölkkälenkit ja kehitys on ollut huimaa!


Haasteen aikana painoni putosi reilu 4kg, vyötäröltä lähti 6cm. Reidet ja takapuoli sai hieman jo muotoa, mitä en todellakaan odottanut näin lyhyessä ajassa. Tästä on hyvä jatkaa kohti Tikiksen Kotitreeniklubin parissa."

”Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että pitäisi saada viimeisen vuoden aikana kertyneet kilot pois. Liikunta oli jäänyt kokonaan ja herkut sekä roskaruoka kuuluivat arkeen. Olin nähnyt mainoksia Tikiksen Superhaasteesta ja yhtenä iltana päätin, että nyt liityn mukaan! En aluksi uskonut, että saisin otettua itseäni "niskasta kiinni", mutta hyvinhän se sitten lähtikin liikkeelle! Treenit olivat sopivan haastavia ja ne mahtuivat hyvin kiireiseenkin arkeen. Ruokaohjeet olivat helposti toteutettavia, eivätkä sisältäneet mitään kalliita tuotteita. Jokaisella on siis varaa siihen! :)


Pääsin haasteen avulla irti jatkuvasta sokerinhimosta ja löysin taas liikunnan tuottaman ilon uudelleen :) Kiloja lähti vajaan kuukauden aikana viisi ja vyötäröni sekä selkäni kiinteytyivät. Jaksaminen ja pirteys ovat täysin eri luokkaa, kuin ennen haastetta!


Suosittelen tätä haastetta kaikille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja elämänlaatuaan! Kun saat alussa uudesta elämäntavasta kiinni, on siitä helppo jatkaa myös myöhemmin!"

LISÄÄ ASIAKASPALAUTTEITA

Oletko sinä seuraava top 3 -osallistuja tai loistavan muutoksen tekijä?

LÄHETÄ MEILLE ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT JA OSALLISTU ÄÄNESTYKSEEN

Top 3 voittajat palkitaan huikeilla palkinnoilla!

1. Sija 

2. Sija 

3. Sija 

1000 €

500 €

250 €

MITEN SUPERHAASTE ETENEE?

1.

Tartu haasteeseen ja maksa osallistuminen. Kutsu kaveri, puoliso tai perhe mukaan.

2.

Ota "ennen" kuva.

3.

Treenaa ja syö terveellisesti 30 päivää ohjeiden mukaisesti.

4.

Ota "jälkeen" kuva.

5.

Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta.

6.

Osallistujat äänestävät 3 parasta, jotka saavat palkinnon.

Mitä ihmettä sitten ehtii yhdessä 30-päiväisessä? Yllättävän paljon, tulet huomaamaan!


Superhaaste on suunniteltu kiireisen elämän keskelle tehtäväksi - EI siis haittaa yhtään, jos lapset pyörivät jaloissa, on työkiireitä tai muuta normaalin elämän ilmiöitä tässäkin kuussa (ei kannata eikä tarvitse odottaa täydellistä aikaa tarttua haasteeseen - se on aina NYT).


Treenit kestävät noin 20-30 minuuttia ja tulet yllättymään miten paljon aikaiseksi voi saada näin lyhyessä ajassa! Sinun ei siis tarvitse mennä salille asti tekemään treeniä, johon menee helposti yli 2-3 tuntia matkoineen.


Sitoudut tekemään saamasi kotitreenit 3-4 kertaa viikossa. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi huippukuntoinen, vaan aloitamme kevyesti, jonka jälkeen kierroksia nostetaan vähitellen. Voit treenata koko haasteen ajan oman kunnon mukaan.


Korvaat pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla. Osaat tehdä ruokaostokset oikein - saat kauppalistan käteesi, joka helpottaa valintojen tekemistä. Superhaasteessa ei tarvitse nähdä nälkää. Liian vähän ruokaa ja treenit on äärimmäisen huono yhdistelmä, jossa käy yleensä huonosti. Haasteen ravinto-ohjeet perustuvat terveeseen järkeen ja toimiviksi testattuihin malleihin (ja silti näet lopputuloksen selvästi peilissä!).


Lisäkannusteena huippupalkinnot. Jos siis toimit ohjeiden mukaan johdonmukaisesti ja innokkaasti… voi jopa 1000 € arvoinen pääpalkinto osua kohdallesi!

Voit tehdä treenit missä vain

Et tarvitse kuntosalia

Treenit kestävät n. 20-30 min

MILLAISIA SUPERHAASTEEN TREENIT OVAT?

Kaikki haasteen treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Huom! Voit treenata samaan tahtiin ohjaajan kanssa!

Tässä Superhaastelaisten palautteita treeneistä:


”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"


”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen vuorokauden saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”


”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voi osallistua omalla tavallaan mukaan. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”


”Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen.”

MILLAINEN ON SUPERHAASTEEN RUOKAVALIO?

✅ Haasteen ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja haasteen ruokavaliosta ja resepteistä:


”Ruokavalio" oli huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppaleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


Pauliinan haaste vei suklaalounaista virkeään arkeen:sokerihimo katosi, seitsemän kiloa putosi, lihakset tulivat esiin!

"Olin lokakuun haasteessa, jossa tavoitteenani oli päästä kymmenen äänestettävän joukkoon. Olin päättänyt, että kotiäidin suklaalounaat, iltaherkuttelut ja liikkumaton elämäntapa saavat muutoksen. Tärkeimpänä tavoitteena oli tuo oma muutos, mutta lisäporkkanana äänestys. 😉


Te teitte sen mahdolliseksi! Noudatin tarkasti ateriaesimerkkejänne, ja innostuttuani treeneistä ja ”vapaapäivinä” kehonhuoltoa ja venyttelyitä.


Oloni oli virkeämpi, uni parempaa, ryhtini parani, jaksaminen hyvää, ja tuntui, että on läsnä olemuksellaan enemmän – on parempi olla omassa kehossaan. Sokerituotteita ei edes tehnyt mieli ja oman korjautuneen lautasmallini innoittamina lapsetkin söivät enemmän vihanneksia!


Koska kaipasin lisää tikishaasteen ”ideologiaan sopivia” ateriaesimerkkejä enkä vielä oikein luottanut uusien tapojen muuttuneen rutiineiksi, jatkoin vielä marraskuun haasteeseen. Kahden kuukauden aikana painoni putosi seitsemän kiloa, joka puolelta kroppaani  hävisi senttejä ja lihakset kasvoivat ja tulivat näkyviin.”


Katso Pauliinan muutoskuvat todisteeksi Superhaasteen tehosta: 

Lisää muutoskuvia:

MITÄ SUPERHAASTEESSA TAPAHTUU

Superhaaste ei ole ihan tavallinen verkkovalmennus.


Sen kesto on 30 päivää ja kun toimit ohjeiden mukaan, näet senttien katoavan vyötäröltäsi ja koet huomattavan nousun energiatasossasi. 30 päivää riittää saamaan sinulle tuntuvia tuloksia, ja se edelleen motivoi sinut jatkamaan hyviä elämäntapoja ja kaikkea oppimaasi myös Superhaasteen jälkeen. 


Haasteen aikana syöt maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. 


Superhaasteen ytimessä on reippaat kehonpainotreenit, aikaasi vaaditaan vain 20-30 min kerralla. Treenejä tulee arkisin kolme sekä yksi kehonhuoltotreeni viikonloppuisin. Ne ovat nähtävissä vain 24-48 tunnin ajan, jonka jälkeen treenit poistetaan näkyviltä. Tämä auttaa sinua ottamaan unelmasi tosissaan, etkä jätä treenejä välistä!


Kolme parasta muodonmuutosta palkitaan arvokkailla palkinnoilla, jotka valitaan yksinkertaisella äänestyksellä.


Pääpalkintona parhaan muodonmuutoksen tehnyt voittaa 1 000 euroa - voittaja voi siis palkita itsensä hyvästä työstä vaikka monen hengen ylellisellä lomamatkalla!


Toiselle sijalle yltävä muodonmuutoksen tekijä saa 500€ ja kolmanneksi tullut voittaa 250€!


Myös 4-10 sijalle tulleet kilpailijat saavat palkinnot.


Osallistujien mielestä muodonmuutosskaba on loistava lisä, sillä se motivoi tekemään kaikki haasteen treenit ja pysymään ruokavaliossa. Se tuo oman mausteensa siihen, että varmasti pistää kaikenlaista itsestään likoon.


Superhaasteen omassa Superhaasteen omassa Facebook-ryhmässä saat osaksesi muiden osanottajien tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.
”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Superhaasteessa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


Älyttömän hyvä tsemppihenki niin tikisläisten ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Superhaasteen tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”