TIKIKSEN

RAVINTOVALMENNUS

Lopeta jojoilu ja pudota painoa pysyvästi fiksulla tavalla

Seuraava valmennus alkaa tammikuussa 2020!

Seuraava valmennus alkaa tammikuussa 2020!

Tikiksen Ravintovalmennuksen avulla voit unohtaa ikuiset dieetit 

ja aloittaa muutoksen, joka kestää läpi elämän.

Valmennuksen esittelyvideo:

Tikis on valmentanut yli 30 000 suomalaista netin välityksellä. Valmennuksia on kehuttu maanläheisestä lähestymistavasta ja laadusta. Meiltä on pitkään toivottu valmennusta, joka keskittyisi pelkästään ravintoasioihin. Tietoa ravinnosta on enemmän kuin koskaan, mutta ihmiset tuntuvat olevan sekaisin siitä, mikä on oikeasti oleellista. 


Arvioiden mukaan miljoona suomalaista laihduttaa joka vuosi, mutta siitä huolimatta enemmistö aikuisista on ylipainoisia. Asiaan ei ole auttanut 2010-luvulla eletty fitness- ja hyvinvointibuumi, vaan työikäisten lihominen on jatkunut entisestään. 


Moni on tajunnut, että dieettiajattelu ja nälkäkuurit eivät toimi. Ne tuovat enemmän ongelmia kuin ratkaisuja. Tikiksen ravintovalmennuksessa annamme työkalut elämäntapamuutoksiin, jotka pysyvät myös valmennuksen päätyttyä. Keskitymme oleelliseen ja jätämme hifistelyn vähemmälle.   

Kenelle valmennus sopii?

🧡 Olet kokeillut jo kaikkea ja etsit nyt luotettavaa tietoa


🧡 Etsit valmennusta, jossa ei tavoitella pikavoittoja


🧡 Koet, että olet jatkuvasti herkkuhimojen pauloissa 


🧡 Haluat saavuttaa energisemmän olemuksen ja kevyemmän olon 


🧡 Hurahdat vähän väliä uusiin trendidietteihin, mutta et ole saanut pitkäkestoisia tuloksia

Kenelle valmennus ei sovi?

⛔ Haluat grammantarkan ruokavalion, jota noudattaa orjallisesti


⛔ Et ole kiinnostunut oppimaan uutta ravinnosta ja hyvinvoinnista


⛔ Haluat noudattaa tiettyä ravintoideologiaa (esim. keto, paleo)


⛔ Olet huippu-urheilija ja ravitsemuksesi on hyvällä tasolla


⛔ Haluat jättää kokonaisen ruokaryhmän pois (rasvat tai hiilarit)


"KIITOS Tikiksen tiimi! Tämä oli valmennus joka oikeasti laittoi ajatuksia liikkeelle ja sen myötä korvien väliä kuntoon. Tässä ei hiillosteta, ei syyllistetä, ei viilata grammoja, ei ruoskita salille, vaan käytännönläheisesti ohjataan elämäntapamuutokseen. Tämä on paras valmennus mitä olen kokeillut (ja niitä on ollut…)! KIITOS, oivallukset on otettu arkeen, vaikka osuikin lomakaudelle."


"Hyödyllisin valmennus ikinä. Avasi silmiä monessa hyvinkin yksinkertaisessa asiassa ja auttoi ymmärtämään asioita paremmin ja laajemmin. Ei voi kun suositella!"


"Hyvä maalaisjärkinen ohjelma. Ei mitään hihhilointia eikä pilkun viilausta gramman puolikkaista. Ne voi tuntua tehokkaille tiukkoine sääntöineen, mutta eivät toimi pitemmän päälle."


"Kivaa kun kerrotaan että jos kaikki ei mene nappiin, niin se ei haittaa. Ja muistutetaan että mennään pienin askelin eteenpäin, että onnistuminen on todennäköisempää."


"Osallistuin Tikiksen ravintovalmennukseen ja sain sieltä todella hyvää pohjaa ruokailutottumusten muuttamiseen. Pohdintatehtävät oli ajatuksia herätteleviä ja löysin monta asiaa, jotka ovat vaikuttaneet siihen että homma ei ole pelannut. Lisäksi tykkäsin arkea helpottavista vinkeistä, jolloin tätä muutosta oikeasti pystyy tähän kiireiseen perhearkeenkin tuomaan. Ja osa asioista on käsitelty siten, että voisin oikeasti käydä niitä läpi myös tuon ekaluokkalaisen kanssa, jonka pitää nyt jo omasta aamupalastaan huolehtia. Todella jees!"


"Tuttuakin juttua mutta nyt se vaan osui ja upposi."


" Oivalsin, että kaiken ei tarvitse olla täydellistä (esim. 80/20) ja terveellinen syöminen ei ole monimutkaista."


"Hyvää oloa saa ihan normaalilla ruualla, ei arvitse puputtaa pelkkää kaalia ja tonnikalaa tai kuivaa jahelihaa riisillä tms. Semmoista ruokavaliota on helppo noudattaa jatkossakin kun se sopii arkeen ilman paineita ja stressiä."

Lue pilottiryhmän asiakkaiden

palautteita valmennuksen jälkeen:

Pidimme viime kesänä ravintovalmennuksen pilottiryhmän, johon osallistui yli 200 ravinnosta kiinnostunutta asiakasta. Valmennuksen aikana saimme heiltä kallisarvoista palautetta, jonka pohjalta olemme kehittäneet valmennuksen sisältöä entisestään. 

"Kaikista ostamistani nettivalmennuksista (muistakin kuin Tikiksen) tämä oli oikeasti paras. Tällaiselle jojottimelle, kirjaimellisesti laiskanpulskealle ikidiettaajalle tässä oli valmennus, joss oli oikeasti ASIAA. Ja sen jaksoi lukea ja laittaa käytäntöön. Valmennus oli kannustava eikä yhtään syyllistävä, ja niin "kansantajuinen" että sen varmasti ymmärtää "

Viikko-ohjelma

Ravintovalmennuksen rakenne näyttää tältä, viikko viikolta:Viikko 1: Ateriarytmi, vuorokausirytmi, ruokailu kulutuksen mukaan


Tällä viikolla kuulet miksi ateriarytmi on yksi onnistumisen kulmakivistä. Miten muodostat itsellesi sopivan ateriarytmin ja mitkä jutut tukee sinun tavoitetta? Opit ruokavaliorungon, jolla syöt riittävästi ja maukasta ruokaa, ilman yhtäkään ateriankorviketta tai proteiinipatukkaa.


Viikko 2: Energiaravintoaineet, aterian koostaminen, ulkona syöminen


Opit koostamaan terveellisen aterian tavallisista aineksista. Mitä lautaselta tulee löytyä ja miten vältyt ylensyönniltä? Selviät kunnialla ja hyvinvointisena myös juhlista ja kissanristiäisistä. Myös herkkuhimoihin pureudutaan tällä viikolla. 


Viikko 3: Kaupassakäynti, tuoteselosteen lukeminen, ruoanlaitto


Opastamme sinua kädestä pitäen kokoamaan terveellisiä ja täyttäviä aterioita ja tulet huomaamaan, että pääset lähemmäksi tavoitettasi ilman kieltolistoja tai nälkää. Löydät kaupasta oikeasti ravintorikkaat tuotteet ja opit poimimaan tuoteselosteista oleellisimmat asiat.


Viikko 4: Intuitiivinen syöminen, tapojen muodostaminen, uni & stressinhallinta, mealpreppaus.


Miten muutat pinttyneitä elämäntapojasi parempaan suuntaan? Saat yksinkertaiset ja toimivat työkalut tapojen muuttamiseen. Sen kuuluisan tasapainon löytyminen on lähempänä kuin koskaan!

1. Paljon videomateriaalia ravintoon sekä elämänhallintaan liittyen 

2. Henkilökohtaisen palautteen ruokapäiväkirjasi (vapaaehtoinen) perusteella

3. Kauppalistan ja tarkat ohjeet ruokaostoksille

4. Herkullisia reseptejä, jotka sopivat koko perheelle

5. Valmentajien ja yhteisön tuen

6. Luotettavaa tietoa ravinnosta

7. Työkaluja tavoitteen asettamiseen

8. Vinkkejä laadukkaiden raaka-aineiden valitsemiseen

9. Kysymyspalsta sekä suljettu FB-ryhmä, jossa voit kysyä valmentajilta

Tämä kaikki vain yhden ravintolaillallisen hinnalla!

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

Valmennuksessa:

• Ei tarvitse nähdä nälkää - tulet syömään terveellistä, kylläisenä pitävää ruokaa.  (Ei tarvitse syödä mautonta parsaa, kuivaa kanaa ja riisiä tai edes maitorahkaa.) Ei siis tarvitse ostaa ruokia, joista ei pidä.


• Ei anneta valmista ruokalistaa, vaan työkalut, joiden avulla rakennat terveellisen ruokavalion.


• Ei tavoitella liian nopeaa painonpudosta, vaan muutetaan elintapoja koko loppuelämäksi.


• Ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita ruokia (se lisää yleensä vain stressiä).


• Ei ole lisäravinnepakkoa. Voit toki halutessasi käyttää joitakin lisäravinteita kuten d-vitamiinia, magnesiumia tai proteiinijauhoja.


• Ei ole hifistelyä - löydät kaikki raaka-aineet lähikaupastasi.

VALMENNUKSEN JÄLKEEN:

✅ Tiedät mitä syöt ja miksi!


✅ Osaat koostaa fiksun ja ravitsevan aterian


✅ Huomaat aineenvaihduntasi vilkastuneen


✅ Osaat poimia ostoskoriisi terveyttä edistäviä tuotteita


✅ Huomaat energiatasojesi nousseen


✅ Ymmärrät, että satunnaiset herkut eivät kaada venettä


✅ Huomaat turvotuksen ja pöhötyksen hävinneen


✅ Sujautat lempifarkkusi helposti jalkaan

VALMENTAJAT:

Elämäntapamuutoksessa on tärkeää muistaa pitkäjänteisyys ja armollisuus itseään kohtaan. Pysyvät tulokset syntyvät, kun sinulla on kiinnostusta asiaan eikä haluta löytää vain nopea ratkaisu ongelmaan. Muuttamalla asioita, joilla on suurin vaikutus terveyteesi pääsee jo aika pitkälle. Kokonaiskuva on tärkeämpi kuin yksityiskohdat.

Toni Pesonen, personal trainer, Tikiksen perustaja

Elena Suokas, ravintovalmentaja

Ihmiskeho on monimutkainen. Sen ravitsemus on kuitenkin yksinkertaista. Jos ravitsemme sitä oikein, se toimii kuten pitää. Puhdas ravinto antaa virtaa ja tunnet olosi energiseksi. Lisäksi se auttaa ennaltaehkäisemään tulehduksia ja sairauksia. 

Ravitsemuksen perusasiat hukkuvat helposti huuhaan sekaan. Kun ne on kunnossa, voi itselle sopivan ruokavalion etsiminen alkaa. Kannatan intuitiivista syömistä. Mikään ruoka ei ole ‘pahaa’ tai ‘kiellettyä’ ja jokaisella elintarvikkeella on paikkansa tasapainoisessa ruokavaliossa. Ruoasta pitää voida nauttia!

Ravitsemus on työkalu parempaan vointiin ja terveempään kehoon. Hyvässä ja tasapainoisessa ruokavaliossa ei ole rangaistuksia tai palkintoja, vaan ruoka on luonteva ja nautinnollinen osa päivittäistä hyvinvointia. Yksinkertaiset asiat, kuten kasvisten lisääminen auttavat alkuun, eikä ruokakikkailua ja ihmetemppuja usein tarvita. Ravitsemuksen toteuttaminen on taito, jota saa harjoitella, eikä heti tarvitse edes onnistua!

Evgeni Suokas, personal trainer, Tikiksen perustaja

Reeta Rautavirta, ravitsemusasiantuntija

Sanna Laitinen, hyvinvointivalmentaja

Miksi joillakin tuntuu olevan parempi itsekuri kuin toisilla? Miksi toisinaan herkkuhimoja on niin vaikeaa vastustaa? Miksei motivaatio tiukkaan dieettiin kanna paria viikkoa pidemmälle? 


Sanna Laitinen on mielikuvaharjoitteluun perehtynyt valmentaja, jolle ihmismieli on kaikista tärkein. Sannan mukaan pysyvä muutos saattaa olla yllättävän helppoa saavuttaa. Joskus vauhtiin pääsemiseen tarvitaan vain oikeanlaisia kysymyksiä.

Laura Manner, ravitsemusasiantuntija (ETM)

Elämäntapamuutos kannattaa tehdä hitaasti ja antaa sekä mielen että kehon tottua siihen. Elämäntapojen muuttaminen ei ole ydinfysiikkaa, vaan kaikki on kiinni motivaatiosta, joka täytyy löytää itsestään, ei ulkopuolisista tekijöistä. Dieetit eivät toimi, koska ne loppuvat aikanaan. Sen sijaan hyviä ruokailutottumuksia voi jatkaa läpi elämän.

KAIKISSA TIKIKSEN VALMENNUKSISSA ON 14 PÄIVÄN 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

VOIT MAKSAA VALMENNUKSEMME:

• Valmentajien tuen valmennuksen ajaksi (Arvo 1200€)


• Henkilökohtaisen palautteen ruokapäiväkirjasi perusteella (100€)


• Ladattavan kauppalistan ja tarkat ohjeet ruokaostoksille (40€)


• Herkullisia reseptejä, jotka sopivat koko perheelle (50€)Valmennuksen sisällön arvo yhteensä olisi 1390€Saat valmennuksen nyt hintaan 99€eli ainoastaan 3,30 € päivässä.

Liittyessäsi mukaan saat:

Kysyttävää? tikis@tikis.fi

Valmennus alkaa tammikussa

ja kestää 30 päivää

99 €

TIKIKSEN RAVINTOVALMENNUS

HINTA