HUOM! Tämä valmennus ei ole tällä hetkellä

myynnissä. Katso Tikiksen valmennukset täältä.

TIKIKSEN KESÄKUNTOON -VALMENNUS NAISILLE

Huippusuosittu nettivalmennus, jonka tarkoituksena on kiinteyttää kesäksi ja saada urheilullisempi kroppa! Valmennus, jossa sinun ei tarvitse kärsiä! Valmennus alkaa ti 23.4.

tikiksen kesäkuntoon -valmennus naisille

Huippusuosittu nettivalmennus, jonka tarkoituksena on kiinteyttää kesäksi ja saada urheilullisempi kroppa!

 Valmennus, jossa sinun ei tarvitse kärsiä!

8 viikon treeniohjelma + ruokavalio

Valmennus alkaa 23.4.

KATSO KESÄKUNTOON -VALMENNUKSEN ESITTELYVIDEO

Kuulostaako jokin näistä tilanteista epäilyttävän tutulta:

Olet kokeillut erilaisia dieettejä, mutta millään niistä et ole saanut pidemmän ajan tuloksia

Olet treenannut säännöllisesti, mutta treeneistäsi puuttuu suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus

Treenisi eivät ole tuottaneet toivottua tulosta

Ruokavaliosi takkuaa ja vaikuttaa negatiivisesti kehittymiseen. Et enää erota informaatiotulvasta olennaisia asioita

KENELLE TÄMÄ VALMENNUS SOPII?

 Hyvän ulkomuodon lisäksi haluat voida hyvin myös sisältäpäin. Tahdot löytää tasapainon syömisen, treenaamisen ja oman peilikuvan välillä

 Haluat sallivan ruokavalion, jota pystyt noudattamaan myös jatkossakin. Ymmärrät, ettet pärjää rahkalla, kanalla ja parsakaalilla lopppuelämääsi 

 Tykkäät treenata salilla, mutta myös kotona tehokkaasti. Oikea suoritustekniikka on sinulle tärkeä. Arvostat ammattilaisen tarkkaa tekniikkaohjeistusta

 Haluat oppia rakentamaan terveellisen ateriakokonaisuuden myös valmennuksen jälkeen

Olet väsynyt yksin puurtamiseen ja kaipaat vertaistukea ja tsemppiä

Mitä valmennus sisältää?

Treenisuunnitelman 8 viikolle (ohjelma vaihtuu 4 viikon jälkeen), josta näet kaikki liikkeet sarja- ja toistomäärineen.

____

 Treeniohjelmat sekä salille että kotiin. Voit myös yhdistää sali- ja kotitreenejä.

____

Monipuolisen ruokavalion. Se on suunniteltu niin, että voit noudattaa ruokavaliota myös valmennuksen jälkeen. 

___

Jokaisesta treeniohjelmassa olevasta liikkeestä löydät myös yksityiskohtaisen opastusvideon.

Lisäksi:

1. Selkeät videot, joista näet liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan

2. Harjoituksia ja videoita siihen, miten onnistut valmennuksessa ja pääset asettamiisi tavoitteisiin

3. Tietoa siitä, miten seuraat kehittymistäsi ja opit nauttimaan matkasta

4. Kattava ruokavalio, jota pystyt noudattamaan myös valmennuksen jälkeen

5. Reseptipankki

6. Lämmittely- sekä venyttelyvideot

7. Mukana myös liikkuvuustreenejä, joilla lisäät liikkuvuuttasi sekä ehkäiset loukkaantumisia. 

8. Paljon asiaa myös treenaamisen ja ravinnon ulkopuolelta edistämään ymmärrystäsi kokonaisuuden merkityksestä. (Uni, ympäristö, vastoinkäymiset)

9. Kysymyspalsta, jolla voit kysyä valmentajalta sekä lämminhenkinen FB-ryhmä, joka motivoi sinua eteenpäin!

Tämä kaikki VAIN YHDEN PERSONAL TRAINING -TUNNIN HINNALLA!

Kuka on valmentaja?

Sanna Laitinen on personal trainer (erikoistunut kehonhallinnan ja liikkuvuuden kehittämiseen), Licensed Practitioner of NLP -valmentaja ja muuten vain huipputyyppi!

Mitä osallistujat ovat sanonneet Sannasta:

”Sanna on ihan huippu, ensimmäinen joka on oikeasti saanut sohvaperunan liikkeelle ja vielä nauttimaan treenin jälkeisestä olosta”

”Tykkäsin tosi paljon Sannan tyylistä, joka on tsemppaava, mutta myös armollinen.”

”Sanna on ihan samanlainen tyyppi ku me muutkin herkkuhimoineen ja laiskotuspäivineen kun ei huvittaisi treenata. Sellaiseen on helppo samaistua ja ohjeita on helpompi noudattaa kun valmentaja ei väitä olevansa mikään super ihminen joka treenaa kuin hullu joka päivä, syö kuin pupu eikä koskaan syö herkkuja.”

Tämän huippuvalmennuksen avulla:

 Muokkaat kehonkoostumusta ja tehostat rasvanpolttoa

 Saat urheilullisemman ja kiinteämmän kropan

 Opit syömään terveellisesti monipuolisen ruokavalion avulla, jossa on runsaasti valinnanvaraa

 Opit tekemään liikkeet ennen kaikkea oikein ja turvallisesti Sannan opastuksella (salitreenit ja kotitreenit)

Tässä muutama palaute edelliseen valmennukseen osallistuneilta:

Mitä Kesäkuntoon ruokavaliosta sanotaan?

”Ennen kaikkea ruokavalio on minusta hienosti tehty, siinä pääsee miettimään itse ja myöskin oppii rakentamaan terveellisen sekä riittävän ateriakokonaisuuden myös jatkossakin. Treeniohjelmat on ihanan simppeleitä mutta äärimmäisen tehokkaita!”

 

”Olen aina paininut ruokavaliokysymysten kanssa. Päätin siis, että tänä vuonna haluan ostaa jonkun valmennuksen, millä minä haluaisin oppia syömään vihdoin oikein! Aiemmat valmennukseni ovat lähinnä olleet rahkaa, kanaa ja parsakaalia ja kyllästyin nopeasti, sillä se ei ollut elämää. Yllätyin, että näin helposti voi oikeasti syödä oikein.”

 

”Olen oppinut. että ravinnolla on todella suuri merkitys jotta kehitystä tapahtuu. Ruokavalio on motivoinut syömään paljon paremmin ja puhtaammin, eikä tee mieli karkkia ja muuta epäterveellistä läheskään niin paljon kuin ennen. Olen myös tajunnut, että treenaamalla pelkällä kehonpainolla saa jo pieniä ihmeitä aikaan.”

 

”Aloitin Timmimimmi- valmennuksen tammikuussa ja jatkoin heti perään tähän valmennukseen. Olen oppinut syömään säännöllisesti ja monipuolisesti, ja ennen kaikkea riittävästi. Olen aina ollut äärimmäisyyksien ihminen, joten olen kokeillut ihan mahdottomia dieettejä ja treenannut 7 kertaa viikossa. Nyt tuoreena äitinä (lapsi 1v) ja tämän valmennuksen myötä olen löytänyt tasapainon syömisen, treenaamisen ja oman peilikuvan välillä. Tämä valmennus on ennen kaikkea auttanut syömään oikein, treenit kulkee mukana vähän sivussa.”

Tarvitseeko terveellisen ruokavalion olla tylsä?

 

”Ihana, kun terveellisen ruuan ei tarvitse olla tylsää, vain mielikuvitus on rajana ruokia valmistaessa. Valmennuksen aikana tajusin myös, että kroppani tarvii hiilareita jaksaakseen paremmin. On ollut ihana löytää uutta boostia ravitsemukseen. Treenien suhteen oon huomannu, että mielekkäät treenit pitää innokkuutta yllä. Odotan innolla aina seuraavaa treenikertaa. Salitreenissä oon oppinu kiinnittään enemmän huomioo oikeeseen tekniikkaan enkä niinkään tuijota painoja.”

 

”Olen alkanut kiinnittämään huomiota annosteni kokoon ja makroihin, tarkkailemaan ruoka-aikoja ja tekemään yleisesti terveellisempiä (vaikka edes ihan pieniä) valintoja. Esim. vaihtanut suklaapatukat protskupatukoihin – kalorimäärä on sama tai jopa korkeampi, mutta ravintoarvot kuitenkin paremmat. Pidän nyt yhden herkkupäivän viikossa entisen seitsemän sijaan, enkä heitä kirvestä kaivoon yhden epäonnistumisen jälkeen- jos söinkin lakritsipötkön lounaalla jälkkäriksi, ei päivä ole niin pilalla että kannattaisi syödä kasa suklaata ja mättöruokaa ”samaan konkurssiin”. Herkut myös yhtäkkiä maistuvat vähän paremmilta harvemmin nautittuna, eivätkä aiheuta morkkista kun niiden syömiseen on lupa. Olen viimeiset pari vuotta harrastanut ryhmäliikuntatunteja, mutta en ole koskaan käynyt salilla. Iso plussa siis selkeistä ohjeista ja videoista saliohjelman ja kotitreenien suhteen, niiden avulla on noviisin ollut paljon helpompaa tutustua saliharrastukseen. Ilman apua tuskin olisin salille lähtenyt, kun en olisi tiennyt mitä/miten/millä/minkä verran siellä tehdä.”

 

”Valmennus on joustava ja ei niinkään kallis. Lisäksi siitä on hyötyä koko loppuelämää ajatellen.”

 

”Tämä on ihan mahtava paketti juuri sen takia, että kaikki tähtää siihen, että ruokavalio jää pysyväksi elämäntavaksi, eikä ruokia esim. punnita. Mitään ei myöskään kielletä, mikä on niin hyvä juttu. Valmentajienkin vastaukset on ihanan maanläheisiä eikä millään muotoa tuomitsevia.”

 

”Isot ruusut normaaliin, vaakattomaan syömiseen kannustavasta ruokavalio-ohjeistuksesta! Aiempien valmennusten (eri firma) jälkeen on syöminen nyrjähtänyt pitkäksikin aikaa vaaka- ja kelloralliksi.”

 

”Mahtavaa kun valmennus on näin realistinen, Sanna on ihan samanlainen tyyppi ku me muutkin herkkuhimoineen ja laiskotuspäivineen kun ei huvittaisi treenata. Sellaiseen on helppo samaistua ja ohjeita on helpompi noudattaa kun valmentaja ei väitä olevansa mikään super ihminen joka treenaa kuin hullu joka päivä, syö kuin pupu eikä koskaan syö herkkuja.”

Millaisia tuloksia olet saavuttanut kesäkuntoon -valmennuksen avulla?

 

”-4,5 kg. Olen erittäin tyytyväinen 8 viikon aikana saavutettuun painonpudotukseen. Ja sekin oli oikeastaan vaan annoskoosta kiinni. Olen ennenkin syönyt terveellisesti, oikeanlaista ruokaa 5 kertaa päivässä, mutta annoskoot oli pielessä eli söin liikaa. Yllättävän vähällä sitä vaan pärjääkin! Ja olo on paljon kevyempi nykyään. Monen vuoden treenauksen työ alkoi vihdoin näkyä, varsinkin ylävartalossa. Jes!”

 

”Paino putosi parisen kiloa, reidet saivat lihasta ja pylly kiinteytyi. Mieli pysyi virkeänä ja treeni kulki”

 

”Aluksi paino lähti nousuun, mutta valmentajan tuen ansiosta pidin kiinni ruokavaliosta. Parin viikon jälkeen painonnousu pysähtyi, ja vaa’an lukema kääntyy jo pikku hiljaa laskuun. Ilmeisesti olin ennen valmennusta ollut pitkään liian pienillä kaloreilla (1200kcal/vrk), eipä siis ihme että nyt kropan totuttua olo on parempi eikä nälän kanssa tarvitse jatkuvasti taistella.”

 

”Painoa tippui muutama kilo ja kiinteytymistä tapahtui. X-malli alkaa muodostua. 🙂 ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen miten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ei muodostunut mitään pakkoa ja mörköä vaan kaiken pystyi tehdä hyvillä mielin. Motivaatio pysyi yllä koko ajan ja pysyy edelleen ja treenejä odottaa mielellään. Kun mitään ei kielletä on ruokavaliota paljon helpompi noudattaa myös pitkällä aikavälillä.”

 

”Ennen valmennuksen alkua, ajattelin, että pusken valmennuksen läpi hampaat irvessä ja tiputan niin paljon kuin ikinä kykenen. Muutaman päivän jälkeen ajatukseni muuttuivat täysin. Paino putoaa pienillä muutoksilla, eivätkä pudotetut kilot tule niin nopeasti takaisin, eikä olotilat heittele niin hirveästi. Hyvinvointini on noussut kohisten valmennuksen aikana. Löysin valmennuksen aikana kadotetun liikunnan ilon! Parasta valmennuksessa oli myös Sanna, joka on niin ihanan ”normaali” valmentaja herkkuhimoineen.”

 

”Tämä on valmennus, jonka ohjeilla (niin treenit kuin ruokavaliokin) voi elää koko loppuelämän ja näillä oppii, ettei tarvitse olla niin ehdoton. Herkuttelu ja laiskottelukin on välillä ok, kunhan se ei jää päälle.”

 

”Ihana kun valmentajat ovat facebookissa aktiivisesti mukana tsemppaamassa ja vastaamassa kysymyksiin. Huippua kun treeneissä keskitytään perusjuttuihin kuten pakaran aktivointiin ja syviin lihaksiin. Olen saanut aivan uusia ulottuvuuksia tuttuihinkin liikkeisiin. Aivan huippu paketti! :)”

 

”Uskallan puhua elämäntapamuutoksesta oikeanlaisten ateriakoostumusten ja annoskokojen myötä. Nyt on hyvä ja helppo syödä. Kiitos mukanakulkemisesta ja tsemppaamisesta. Tikis on ehdottomasti parempi olla.”

 

”Saavutin enemmän tuloksia henkisellä puolella – opin oikeasti sen, miten tärkeää on syödä säännöllisesti ja monipuolisesti. Olen kuullut hoettavan näitä aikaisemminkin, mutta nyt vasta tajusin sen käytännössä. Fyysisesti muutoksia on vielä vähän, -2kg ja joitakin senttejä ympäri kehoa, mutta kasvoin henkisesti niin paljon, että uskon saavuttavani tavoitteeni pidemmällä aikavälillä!”

 

”Tärkeimpänä tuloksena varmasti todella paljon energisempi olo, muuten -3kg ja -7cm vyötärö ja -7cm lantio + lihaskasvu”

 

”Mielestäni teette huikeeta työtä! Kiitos teille loistavasta valmennuksesta ja ensimmäisestä kunnollisesta ruokavaliosta! Aiemmat ruokavaliot on ollut suuntaa antavia ja liian gramma tarkkoja, tämä oli ensimmäinen kunnollinen jota pystyy jopa jatkossakin noudattaa, ilman päivittäistä punnaamista! Kiitos! Jatkakaa samaa malliin :)”

Mitä Kesäkuntoon -valmennuksen Facebookryhmästä sanotaan?

 

”FB ryhmä oli hyvä, ja ihana kun Sanna vastasi siellä niin nopeasti. Sannan positiivisuus ja realistisuus oli valmennuksen kirsikka kakun päällä ja Sanna sai tartutettua ainakin minuun realistisen ajattelutavan arjen ja terveellisten elämäntapojen yhdistämisestä. 80/20 ajattelutapa huippu, kiva kun ei ollut kitudieetti.”

 

”Terveysasioissa luotettavan henkilön suositukset toivat tänne ja oikeassa oli 🙂 Teillä on minulle sopivampi, rennompi ja ymmärtäväisempi ote tähän kuin muilla, ovat kenties enemmän keskittyneetkin tarkoituksella (?) kilpailutyyppiseen toimintaan.”

 

”Valmennus oli mielestäni erittäin hyvä ja ruokavalio oli jämpti, mutta samalla ihanan joustava. Ei tarvinnut ajatella, että 100% mennään terveellisyys silmissä koko 8 viikkoa. Vaan syötiin se 80% terveellisesti ja muut 20% sai syödä niitä omia mieltymyksiään. Treenit olivat nopeita tehdä ja vaihtelevia, joten toi intoa tehdä niitä kun ei ollut joka kerta sama. Vertaistukiryhmäkin oli mahtava, kun sai kysyä/kertoa omia huolia ja muutoskuviakin näki yms. ja näihin sai nopean vastauken. Kiitos paljon valmennuksesta, suosittelen muitakin lähtemään mukaan tästä saa hyvän alun tai loppusilauksen tavoitteilleen!”

 

Usein kysytyt kysymykset

Kauanko treeniohjelma kestää?
Valmennus kestää 8 viikkoa.

Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni valmennuksen päättymisen jälkeen?
Valmennus on käytettävissäsi vielä 1 kuukauden ajan päättymispäivästä.

Montako treeniä viikossa?
Valmennuksessa on kaksi eri treeniohjelmaa: salille ja kotitreeneihin. Saliohjelma on 3-jakoinen. Valmennuksen puolivälin jälkeen salitreeneihin lisätään myös HIIT-treeni. Kotitreenejä voit tehdä 3-5 kertaa viikossa. Saat kummatkin ohjelmat käyttöösi ja voit myös yhdistellä treenejä keskenään.

Voinko tehdä treenejä, jos minulla on vatsalihasten erkauma?

Osa treeneistä sopii myös vatsalihasten erkaumasta kärsiville.

Millainen ruokavalio ohjelmassa on?
Valmennuksen ruokavalio toimii niin, että osallistujat koostavat ateriansa itse annettujen ohjeiden pohjalta. Listasta saa siis jokainen osallistuja valita mieluisat/omaan ruokavalioon sopivat ruoka-aineet. Näin ruokavaliosta saa halutessaan muokattua lihattoman, maidottoman, viljattoman jne.

Voinko maksaa valmennuksen liikuntaseteleillä?
Kyllä voit! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut: Smartum, ePassi, Tyky-online, Eazybreak ja Edenred-mobiilimaksu. Huomioithan, että valmennuksen tyytyväisyystakuu ei ole voimassa liikuntaedulla maksettaessa (valmennuksen voi kuitenkin vaihtaa toiseen samanhintaiseen valmennukseen).
Smartum-saldo
Voit maksaa valmennuksen käyttämällä Smartum-saldoa Polku-sovelluksen kautta (https://polkuapp.com/fi/venues/13770) tai mene osoitteeseen www.smartum.fi, kirjoita käyttökohdehakuun TIKIS ja klikkaa ”Verkkomaksu toimipisteelle”. Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostiisi.
Jos sinulla on käytössä paperiset kulttuuri- ja liikuntasetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.
 
ePassi (SporttiPassi)
 
1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla.
2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut.
3. Aloita kirjoittamalla valikkoon TIKIS, kun järjestelmä löytää sen, valitse toimipiste ja paina ”seuraava”.
4. Kirjoita valmennuksen hinta euroissa (esim. 79).
5. Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen.
6. Paina maksa.
Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostitse.
 
Tyky-online

1. Kirjaudu sisään TykyOnline-palveluun omilla tunnuksillasi.

2. Valitse pudotusvalikosta Käyttöpaikka tai kirjoita hakukenttään TIKIS ja paina ”Etsi”. Valitse maksun vastaanottaja.

3. Kirjoita maksamasi summa euroissa. Ole tarkkana summan kirjaamisessa euroina, sillä maksua ei voi palauttaa. Kirjoita Viesti-kenttään sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen.

4. Paina ”Maksa”.

Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostitse.

 

Eazybreak mobiilisetelit

1. Valitse toimipaikkamme nimen sovelluksesta.
2. Vahvista setelin arvo.
3. Valitse Maksa.
Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostiisi.
 
Edenred-mobiilimaksu
1. Lataa MyEdenred-mobiilisovellus (valitsethan Suomen MyEdenred).
2. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet (samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen että verkkopalveluun).
3. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.
4. Etsi TIKIS, syötä valmennuksen hinta ja vahvista maksu.
5. Lähetä meille kuitti osoitteeseen tikis@tikis.fi
Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostiisi.

Onko teillä tyytyväisyystakuuta?
Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu – mikäli et ole tyytyväinen, palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.

Kaikissa TIKIKSEN VALMENNUKSISSA ON 14 PÄIVÄN 100 %:N TYYTYVÄISYYSTAKUU. 

Voit maksaa seuraavilla tavoilla.

Lisää palautteita valmennukseen osallistuneilta:

”Ennen valmennusta ajattelin, että ruokavalioni on varsin kunnossa, syönhän kaikkea varsin terveellistä ja liityin valmennukseen lähinnä saliohjelman vuoksi ja uteliaisuuttanikin. Hieman epäilevä olin, sillä olin kokeillut toisen firman valmennusta ja se oli jäänyt toteuttamatta – jos ruokavaliossa käsketään syömään joka päivä useaan kertaan proteiinijauhoa ja lisäravinteita purkista, niin ei käy. Valmennuksen ensimmäinen yllätys oli sitten, miten paljon enemmän minun pitäisikään syödä. Olin siis elänyt todella matalilla kaloreilla tietämättäni. Ihanaa oli, että sain syödä sitä ruokaa, mitä olinkin tottunut syömään ja minulle sopi. Nyt vaan kaikki määrät meni uusiksi ja se olikin yllättävän työlästä muuttaa. Tässä kohtaa onneksi tuli ryhmän tuki ja ruokailu löytyi. Koen, että minulla oli kyllä etukäteen kaikki tarvittava tieto teoriassa olemassa, mutta vasta tämän valmennuksen myötä opin, kuinka se teoria ihan oikeasti toteutetaan käytännön tasolla. Helppohan se on lukea, montako grammaa proteiineja pitäisi päivässä syödä ja paljonko viikossa pitäisi olla lihaskuntotreeniä.

Tämä valmennus antoi työkalut, miten ihan oikeasti ne proteiinit koostetaan sinne lautaselle oikeina aterioina tavallisesta ruoasta niin että muutkin ravintoarvot ovat kohdillaan ja sai selkeät ohjelmat kuinka toteuttaa treenit. Arvostin, että ruokavalion koostui ihan tavallisesta ruoasta, eikä mistään pillereistä. Oli myös ihana ettei ruokavalioon oltu sotkettu mitään kenenkään henkilökohtaisia uskontoja (maito tappaa ja mitä näitä nyt on), vaan sen pystyi toteuttamaan samalla virallisten ravitsemussuositusten mukaisena. Valmennus oli muutenkin ihanan hörhövapaa, oikeasti terveellinen, järkevä, asiallinen ja maalaisjärjelläkin tehty. Tätä lääkärikin noudatti mielellään. Lisäksi materiaalia, reseptejä, lisävideoita, valmentajan tukea ym oli tarjolla paljon enemmän kuin toisella firmalla. Tykkäsin ryhmästämme. Sain tästä valmennuksesta ihan eri asioita kuin lähdin hakemaan – sain paljon parempaa.”

”Tosi maanläheinen valmennus, ihanaa että treenimahdollisuuksia on useita, eikä salille ole aina pakko lähteä. Ruokavalio on ollut todella positiivinen ylläri, määrät on yllättäneet runsaudellaan ja reseptit ovat erittäin tervetulleita. Olen ollut erityisen iloinen siitä, että mitään ei kielletä, vaan ajatuksena on saada pysyvä ja terveellisempi elämä ilman totaalikieltoja. Ei kukaan pysty syömään maustamatonta ruokaa tai laskemaan grammalleen oikeita ruokamääriä lopun ikäänsä. Parasta valmennuksessa onkin ollut vapaus ja sallivuus niin treenin, kuin ruokailunkin suhteen<3”

”Tähän asti paras valmennus johon koskaan olen osallistunut! Kaikki kohdallaan! Erityisesti armollisuus ja valmentajan osallistuminen ollut plussaa. Tätä on helppo noudattaa ja saa hyvät työkalut jatkaa eteenpäin. Muuttaa ajattelutapaa miten suhtautuu syömiseen ja liikuntaan. Helppo noudattaa vaikka loppuelämän, avaimet elämäntapamuutokseen!”

”Enpä olisi uskonut että nettivalmennus voi motivoida näin paljon! Suuret kiitokset koko Tikis-tiimille ja kesis-ryhmäläisille!”

”Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen. Toisaalta tämä on minulle ensimmäinen tälläinen nettivalmennus niin minulla ei ollut lähtökohtaisesti tiettyjä odotuksia ”dietille” vaan lähdin mukaan avoimin mielin. Valmentaja on ollut hyvin tavoitettavissa, mikäli kysyttävää on tullut ja vastaukset ovat olleet kattavia ja selkeitä.”

”Ruokavalio-ohjeistus on nerokas ja salitreenit toimii! Tätä elämäntapaa on helppo noudattaa koko loppuelämä.”

”Valmennuksen henki on ihanan positiivinen, kannustava ja motivoiva. Ohjeet ovat selkeitä ja sallivia. Sivustolla on suhteellisen helppo navigoida.”

”Hyvin on toiminut homma, vaikken nyt ihan ruokavaliota olekaan seurannut. Suht hyvällä pohjalla se oli jo ennestään, nyt kiinnittänyt enemmän huomiota etenin annoskokoihin. Salitreenit on ollut pelastus. Tykkään käydä aamulla ennen töitä salilla ja yleensä se on ollut vähän haahuilua, mutta nyt on selkeät ohjenuorat.”

”Ohjevideot ja treenit ovat olleet ihan huippuja selkeine ohjeistuksineen! Tämä oli juuri sitä mitä kaipasin kun valmennuksen ostin – olin käynyt salilla mutta tekniikka oli vähän hukassa. Näillä videoilöa ja ohjeilla pärjää! Ruokavalion kanssa olin aluksi vähän hukassa, mutta nyt olen saanut mielentilan jossa en enää halua punnita kaikkea kuten aiemmissa dieettikokeiluossani, vaan syön ohjeiden pohjalta monipuolisesti ja järkevästi.”

”Hiilaripöhö laski viikossa, uni muuttui samalla levollisemmaksi, energiaa tuli huimasti lisää. Treeniinto on päällä eikä treenaus tunnu pakkopullalta kun on sitä energiaa. Juuri tätä halusinkin.”

”Olen yllättynyt, miten olen tykännyt tästä touhusta. Treenit on ytimekkäitä ja uusia ruokareseptejä olen kokeillut ahkerasti.”

”Treenit ovat monipuolisia, useat liikkeet itselle jo tuttuja joten aloittaminen oli helppoa. Videot liikkeistä on laadukkaita ja niistä saa hyvin apua oikeaan suoritustekniikkaan! Tykkään myös käyttää kotitreenejä ekstrana salitreenien oheen, vaikken kotona niitä teekkään joten kiitos myös monipuolisista vaihtoehdoista. Ruokavalio on mielestäni aivan täydellinen ainakin itselleni, kun se ei aseta liian tiukkoja raameja syömiselle. Sitä saa riittävää osviittaa ja tukea, mutta itselle jää vapaus koota ruokavalio. Tykkään!”

”Hyvät ohjeet varsinkin kotitreenit ihan mahtavan monipuolisia! Salillakin tulee käytyä, kun kunnon videot oikeesta suoritustekniikasta jos epäröi. Ootte ihanan tsemppaavia siellä fb-ryhmässä!”

”Mielestäni paras valmennus mitä olen kokeillut!”

”Sanna on ihan huippu, ensimmäinen joka on oikeasti saanut sohvaperunan liikkeelle ja vielä nauttimaan treenin jälkeisestä olosta.”

”Valmentaja Sanna on tosi mukavan oloinen persoona! toivon, että hän jatkaa samaan malliin? lisäksi pidän 80/20 tekniikasta ruokaluissa, koska silloin tämä ei tunnu miltään dieetiltä vaan uudelta elämäntavalta syödä. Koska kukaan ei varmasti pysty syömään aina terveellisesti ??”

”En pistänyt itselleni hirveästi konkreettisia tavoitteita muuta kuin että mahtuisin taas vanhoihin farkkushortseihini. Halusin salilla käymisestä ja terveellisestä ruokavaliosta elämäntavan ja sen saavutinkin! Ja mahdun nyt myös farkkushortseihini mikä on tietysti plussaa :D”

”Olen virkeämpi, nukun paremmin, jaksan paremmin. Kuntoilulle tuntuu löytyvän aikaa, ruokavalio on kohentunut terveellisempään suuntaan. Senttejä on lähtenyt kropasta, kiloja muutama- tiedän olevani oikealla tiellä, tästä on hyvä jatkaa!”

”Opin optimoimaan syömistäni, ymmärsin että olen syönyt liian vähän jotta olisin voinut kehittyä ja että aineenvaihduntani voisi toimia tehokkaasti. Rasvaa lähti, enkä menettänyt lihasmassaa. Opin kiinnittämään huomiota riittävään proteiininsaantiin. Olin jo aiemmin treenannut paljon ja syönyt melko hyvin, mutta pienillä muutoksilla sain kaivattuja tuloksia, keho tiivistyi tehokkaasti.”

”Sain kerrankin keskityttyä sellaiseen ruokavalioon, jolla jaksoi treenata kunnolla, joka ei sisältänyt ”kiellettyjä ruokia” ja jota pystyy jatkamaan. Tai eihän tämä oikeastaan ollut ruokavalio vaan kestävä malli järkevään syömiseen.”

”Tämä ohjelma todella toimii. Voin hyvin. Energiataso on noussut, olen virkeä. En ole kärsinyt yhtään nälkää. Nukun paremmin kuin koskaan! Kiitos teille, hieno homma!”

”Valmennuksen ruokavalion avulla saavutin ihanan energisen olon, jolla jaksoi pitkänkin työpäivän jälkeen mennä salille. Treeni-ohjelmat mielekkäät (koti ja sali) sekä osa liikkeistä erilaisempia mihin olin aiemmin tottunut, mikä vain lisäsi salilla käymisen mielekkyyttä. Rasvaa paloi kehostani sellaissista kohdista, joista en osannut sitä odottaa. Ja mikä parasta ne pienen pienet lihaksetkin loppujen lopuksi ovat löytyneet. Aerobinen intervalli ennen treeniä ihanhuippu, josta vaan tulee niin hyvä fiilis. Säännöllisyys palkitsi??”

”Paino tippui n. 5kg, kun aloitin syömään enemmän ja säännöllisesti. Kuntosalilla harjoittelen nyt monipuolisemmin kuin aikaisemmin. Ennen jalkoja treenasin paljon ja kädet ”unohtuivat”. Tasainen ruokarytmi auttaa jaksamaan paremmin fyysisessä työssä.”

”Isoin muutos on ruokavalion monipuolistuminen ja vartalon kiinteytyminen… painokin laski noin puolen kilon viikko tahdilla… :)”

”Minulle suurin kynnys valmennuksiin osallistumisessa on ollut supertiukat ruokavaliot, joita en koe omakseni. Haluan totta kai huolehtia terveydestäni ja syödä mahdollisimman fiksusti, mutta tinkimättä elämänlaadusta. En yksinkertaisesti halua kantaa mukanani rahkarasioita tai punnita ruokiani, sillä kokisin sen omalla kohdallani liian rajoittavana. Tässä valmennuksessa ruokavalio vaikutti järkevältä, en itse halunnut laskea tarkkoja kaloreita tai stressata liikaa, minkä valmennuksen yleispätevät ohjeet mahdollistivat. Otinkin ruokavalion lähinnä inspiraationa, jolloin ei menty siihen, että hanskat lentää tiskiin heti ensimmäisestä repsahduksesta. Ja repsahduksiahan tulee välttämättä, jos ruokavalio perustuu hirveään määrään kieltoja! Kuitenkin myös hifistelyyn annettiin mahdollisuus ja palaan varmasti vielä tarkempiin ohjeisiin, kun suuret linjat ovat ensin kasassa. Tykkäsin tosi paljon Sannan tyylistä, joka on tsemppaava, mutta myös armollinen. Tällä tyylillä aloittelevakin salimimmi saa valettua uskoa itseensä ja siihen, että tätä hommaa voi tehdä loppuelämän eikä vain 8 viikon kuurissa! Kiitos valmennuksesta.”

Kaverikampanjahinta 149€ (norm. 198€)

Kun hankit kaveripaketin, lähetä oston jälkeen toisen osallistujan nimen ja sähköpostiosoitteen s-postilla tikis@tikis.fi. Luomme sen jälkeen parillesi tunnukset valmennukseen.

aloita matkasi kohti kesäkuntoa!

Tikiksen Kesäkuntoon -valmennus naisille

Valmennus alkaa ti 23.4.

99 €

Kysyttävää? tikis@tikis.fi

Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, Smartumilla tai muilla liikuntaseteleillä, ota yhteyttä tikis@tikis.fi