Uusi puolen vuoden treeniohjelma salille, jolla saat takuulla sekä voimaa että lihasta!

  TIKIKSEN 6 KUUKAUDENTREENIOHJELMA POWER

Tehokkaalla saliharjoittelulla lisää voimaa ja lihasta!

Valmentaja Mikko kertoo tarkemmin treeniohjelmasta:

HIIHTOLOMA KAMPANJA

Hinta 49€ (norm. 79€) 

voimassa su 03.03. klo 23:59 asti!

PÄIVÄÄ

TUNTIA

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

BACK TO BASICS!

Suunnitelmallinen, nousujohteinen ja tarpeeksi pitkä ohjelma salille, jossa keskitytään siihen mikä oikeasti toimii voiman lisäämisen kannalta.

Hinta nyt 49 €

Tämän harjoitusohjelman saat yhden kuukauden salikortin hinnalla!

Valmennuksen voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Et enää tuhlaa aikaa salilla hifistelyyn.

Sosiaalisen median aikakaudella tulee helposti harhakäsitys, että tuloksia saavuttaakseen täytyy tehdä näyttäviä ja monimutkaisia liikkeitä, supersarjoja ja pakkotoistoja. Ne eivät kuitenkaan itsessään auta sinua kasvattamaan lihasta tai saamaan voimaa.


Päinvastoin, nämä eivät ole optimaalisia harjoituksia useimmille treenaajille.


Siksi loimme tämän ohjelman, jossa keskitytään perusteisiin ja isoihin liikkeisiin. Jätimme vain sen mikä todistetusti toimii voiman lisäämisen kannalta.

Tämä ohjelma keskittyy 4 isoon kuningasliikkeeseen.

THE BIG FOUR

Näiden pääliikkeiden avulla saat lihasta juuri oikeisiin paikkoihin.

1. Maastaveto

Maastaveto on parhaimpia liikkeitä voimatasojen sekä massan kasvattamiseen. Maastaveto lisää keskivartalon voimaa ja vakautta. Se vahvistaa kaikkia niitä lihaksia, jotka osallistuvat asennon ylläpitoon ja mahdollistaa ryhdikkään asennon arkisissakin tilanteissa.

2. Takakyykky

Jalkakyykky lisää voimaa sekä kiinteyttää reisiä ja pakaroita. Jalkojen lihasten lisäksi liikkeessä on käytössä monia muitakin lihaksia ja sen vuoksi kyykkääminen vaikuttaa koko kroppaan. Kyykky onkin tehokkuutensa vuoksi monen treenaajan suosikkiliike.

3. Penkkipunnerrus

Suuret ja aktiiviset rintalihakset kuuluvat monen (erityisesti miehen) toivelistalle. Penkkipunnerrus on todella tehokas, suuri liike rinnalle sekä ojentajalle. Sen voi tehdä monesta kulmasta ja usealla eri välineellä maksimaalisen ja monipuolisen ärsykkeen saamiseksi.

4. Leuanveto

Leuanveto on liike, joka herättää ihailua. Vetämällä leukoja saat lisäksi leveän selän ja muodokkaat selkälihakset. On vaikea keksiä parempaa liikettä vahvan selän rakentamiseen kuin omalla kehon painolla tehtävä leuanveto.

*** Jos et pysty vielä tekemään leuanvedossa tarvittavia toistomääriä tai ei vielä ei mene yhtäkään "leukaa", niin ei hätää! Voit korvata hyvin leuanvedon ylätaljalla. Saat valmennuksessa ohjeet siihen. Tavoitteena on kuitenkin ohjelman edetessä päästä tekemään myös leuanvetoa.

MIKSI juuri nämä liikkeet on valittu tähän?

Maastaveto on varmasti se kokonaisvaltaisin ja paras moninivelliike mitä kuntosaliharjoittelu tarjoaa. Melkein jokainen kehon lihas ottaa roolia oikeaoppisessa maastavedossa.

Treenatut pakarat sopii kaikille sukupuoleen katsomatta ja kyykky on siihen ehkäpä paras liike. Kyykky kehittää etureisiä, takareisiä, pakaroita ja pohkeita. Myös selän lihakset ja vatsalihakset on isossa roolissa kyykyssä.

Penkkipunnerrus on kiistatta yksi salimaailman parhaista ylävartalon voimamittareista – eikä turhaan! Se on loistava liike kehittämään rinta-, olkapää- ja ojentajalihaksia sekä lisäämään kehon lihasmassaa.

Leuanveto vaatii voimaa koko kropalta, mutta erityisen hyvin se aktivoi selän kaikkia lihaksia. Leveän selän lisäksi vahva selkä ehkäisee selkäongelmia ja muiden vammojen syntymistä. 

Pääset kyllä tekemään eri liikkeitä aika monipuolisesti puolen vuoden aikana, mutta pääsääntöisesti keskitytään hakemaan kehitystä erityisesti näiden neljän liikkeen kohdalla.

Säästä aikaa, vältä suurimmat virheet ja löydä punainen lanka sun kuntosaliharjoitteluun.

Olemme valmentaneet yli 40 000 asiakasta ja monenlaisia treenaajaa on tullut nähtyä sekä saleilla että meidän valmennuksissa.


Olemme myös nähneet eri trendien vaihtelevan vuosien aikana. Yksi tekijä, mikä ei ole muuttunut on perusasioiden tärkeys ja niiden laadukkaasti tekeminen, kun halutaan oikeasti tuloksia.


Haluamme auttaa sinua säästämään aikaa, välttämään suurimmat virheet ja löytämään punaisen langan sun kuntosaliharjoitteluun.


Näistä syistä päätimme kehittää tämän suunnitelmallisen, nousujohteisen ja pitkän ohjelman salille.

TÄMÄN TAKIA OHJELMA TOIMII:

01

ISOT LIIKKEET

Ohjelma rakentuu isojen liikkeiden ympärille. Moninivelliikkeet ovat loistavia liikkeitä voimatasojen nostamiseen, rasvanpolttoon sekä lihasten kasvatukseen.

02

NOUSUJOHTEISUUS

Ohjelmassa edetään maksivoimakaudelle astettain voimakestävyys- ja perusvoimakausien kautta. Kun päästään suurempiin painoihin, kroppa on täysin valmis siihen.

03

RIITTÄVÄ VOLYYMI JA SARJAPAINOT

Tällä varmistetaan riittävä lihasmassan kasvatus, jotta tukirakenteet ovat valmiina suurempia vastuksia varten.

04

PALAUTUMISEN PRIORISOINTI

Ohjelmaan on suunniteltu riittävästi lepoa, jotta pääset oikeasti palautumaan treenien välissä ja kehityt parhaalla mahdollisella tavalla.

POWER -VALMENNUKSEN AVULLA:

Kasvatat lihasmassaa niin, että se alkaa viimein myös näkyä!

Saat urheilullisemman kropan

Voimatasosi nousevat aivan uudelle tasolle

…ja kaikki aivan omassa, itsellesi sopivassa tahdissa!

Miksi keskitytään nimenomaan voimatasojen nostamiseen?

➡️  Mitä enemmän voimaa lihaksesi pystyvät tuottamaan, sitä paremmin suoriudut erilaisista fyysisistä tehtävistä. Harrastitpa sitten joukkuepelejä, kiipeilyä, kamppailulajeja tai jopa pitkän matkan juoksua, hyödyt voimatreenistä AINA.


➡️  Vaikka tavoitteenasi olisikin treenata kroppaasi lähinnä esteettisestä näkökulmasta, kannattaa nyt pyhittää aikaa voiman kehittämiselle. Isommilla painoilla harjoitteleminen vaatii lihaksilta enemmän jännitettä ja siten myös korkean vasteen kasvulle.


➡️  Voima auttaa meitä jaksamaan myös arjen askareissa ja pitää meidät toimintakuntoisina vanhemmalla iällä.


➡️  Voimatreenijakso voi auttaa kehoa myös palautumaan lihasmassakaudesta, kehon saadessa toisenlaista ärsykettä kehittymiselle – kokeneemman treenaajan hermosto kun tottuu yksipuoliseen ärsykkeeseen muutamassa viikossa.


➡️   Voimatreenissä keskitytään perusteisiin, kuten kyykkyyn, maastavetoon, erilaisiin punnerruksiin ja leuanvetoihin. Mitä enemmän lihasmassaa liikkeessä käytetään, sitä isompia painoja voidaan nostaa.


➡️  Vähemmän lihaskipua. Voimatreenissä annetaan keholle sopiva annos intensiteettiä ja sitten riittävästi lepoa. Lihakset, hormonit ja hermosto ehtivät palautua suhteellisen lyhyessä ajassa ilman liiallista kipua – sen seurauksena olet taas vähän vahvempi.

Miten ohjelma etenee?

Valmennus sisältää treenisuunnitelman 6 kuukauden ajalle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät.


Ohjelma päivittyy aina 8 viikon välein. Lisäksi jokainen 8 viikon jakso jakautuu kahteen alajaksoon.


Voit valita joko 3-jakoisen tai 4-jakoisen ohjelman.

VIIKOT 1-9

VIIKOT 10-17

VIIKOT 18-26

Pääliikkeiden oppiminen ja perustan luominen. Loukkaantumisten estämiseksi pääliikkeiden tekniikka on hyvä olla kunnossa.

Lihasmassan ja pääliikkeiden sarjapainojen kasvatus.

Vahvistetaan tukirakenteita maksimikautta varten.

Keskitytään voiman kasvattamiseen pääliikkeissä.

Voimakkaampi kroppa tehostaa treenaamisen nousujohteisuutta.

Ohjelma sisältää myös:

Selkeät videot, joista näet liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan.

Ohjeet miten edetä eri vaiheessa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ohjeet siihen, mitä tehdä lepopäivinä sekä treeniohjelman lepoviikkoina.

Tietoa siitä miten yhdistää aerobinen treeni lihaskuntoharjoitteluun.

Lämmittelyvideot sekä ylä- että alakropalle. Näin saat treenistä enemmän irti.

Kysymyspalstan, missä voit kysyä valmentajilta.

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun valmennukselle. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempää kyselemättä. Huomioithan, että valmennuksen tyytyväisyystakuu ei ole voimassa liikuntaedulla maksettaessa. 

Tiedät tasan tarkkaan mitä salilla tehdä, kun astut ovesta sisään.

Valmennustiimi:

Mikko Vesterinen

Personal Trainer kouluttaja,

Ravintovalmentaja kouluttaja

Evgeni Suokas

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Toni Pesonen

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Sanna Laitinen

Personal Trainer, 

Mind Coach

Aloita valmennus ja tulet yllättymään millaisia tuloksia voit saada 6 kuukauden aikana!

TIKIKSEN 6 KUUKAUDENTREENIOHJELMA POWER

HINTA NYT:

49 €

(norm. 79€)

Voit aloittaa valmennuksen samantien.

Kysyttävää? tikis@tikis.fi

VOIT MAKSAA VALMENNUKSEMME:

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko treeniohjelma sama koko puolen vuoden ajan?

Kuuteen kuukauteen mahtuu paljon tavaraa: kolme eri treeniohjelmaa, josta jokainen jakautuu vielä kahteen alajaksoon. Tikiksen 6 kuukauden POWER treeniohjelma on jaettu seuraavasti:


• Voimakestävyys/Perusvoimajakso viikot 1-9

• Perusvoimajakso viikot 10-18

• Perusvoima/Maksimivoimajakso viikot 19-26


Jokaisen jakson viimeinen viikko on kevyt viikko. Kevyellä viikolla tehdään kevennetysti saliharjoittelua sekä aktiivista palautumista. 

Montako treeniä viikossa?

Voit valita joko 3-jakoisen tai 4-jakoisen ohjelman. Treenikertoja tulee mahdollisuuksistasi riippuen 3-5/viikko. 3 kertaa viikossa riittää jo mainiosti. Päätät itse aikataulusta.

Sopiiko treeniohjelma myös naisille?

Kyllä sopii! Jokainen joka haluaa kasvattaa voimaa ja lihasta, hyötyy tästä ohjelmasta. Meillä on myös pelkästään naisille kehitetty 6 kuukauden treeniohjelma. Siihen pääset klikkaamalla tästä.

En pysty tekemään yhtä isoa liikettä (mave, kyykky, leuanveto, penkkipunnerrus), voinko silti osallistua?

Riippuen tilanteesta annamme sinulle korvaavia liikkeitä. Esimerkiksi jos et pysty penkkipunnertamaan, voit korvata sen käsipainolla tehtävällä penkkipunnerruksella, rintakoneella tai dipillä ja tehdä loput ohjelmasta sellaisenaan. Takakyykyn voit korvata jalkaprässillä, hack-kyykyllä jne. 

Jos et pysty treenaamaan kokonaista lihasryhmää (esim. jakoja), niin tämä ohjelma ei sovi sinulle parhaalla mahdollisella tavalla tällä hetkellä. 

Sisältääkö treeniohjelma ruokavalion?

Tämä treeniohjelma ei sisällä valmista ruokavaliota. 

Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni päättymisen jälkeen?

Valmennus on käytettävissäsi vielä 6kk ajan päättymispäivästä eli yhteensä 12kk. Ei siis haittaa jos salisi on välillä kiinni tai tulee lomamatkoja, sairastumisia tms. 

Onko teillä tyytyväisyystakuuta?

Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu – mikäli et ole tyytyväinen palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.

Milloin saan treeniohjelman?

Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on omalla valmennusalustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. 

Voinko maksaa valmennuksen liikuntaseteleillä?