Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma naiset

Tikiksen suosituimmasta valmennuksesta on nyt tehty saamamme palautteen perusteella täysin oma versio NAISILLE

Hanki itsellesi tiukka vatsa, timmit käsivarret ja muhkeat pakarat! 

Kyllä, haluan mukaan!

tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma naiset

Tikiksen suosituimmasta valmennuksesta on nyt tehty saamamme palautteen perusteella täysin oma versio NAISILLE

Hanki itsellesi tiukka vatsa, timmit käsivarret ja muhkeat pakarat! 

black friday kampanja

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelman tarjoushinta 59 € (norm. 79 €)

voimassa VAIN su 25.11. klo 23:59 asti. Toimi nopeasti!

Tarjoushinta 59 € voimassa vielä:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tikiksen 6 kuukauden valmennukseen on osallistunut jo tuhansia asiakkaita. Nyt olemme suunnitelleet täysin uuden kokonaisuuden teidän palautteenne perusteella – ohjelma tarjoaa kunnon höykytystä koko kropalle…. kuitenkin vartalon naisellisia ominaisuuksia kunnioittaen!

Oletko aiemmin yrittänyt treenata omin päin, mutta se on ollut enemmän tai vähemmän samalla ohjelmalla junnaamista, eikä motivaatio ole pysynyt kovin korkealla?

Tämä on hyvin tyypillistä – saamme jatkuvasti viestejä jo pidempään treenanneilta ihmisiltä, jotka eivät ole päässeet omin avuin haluamiinsa tuloksiin. Moni on todella turhautunut siihen, ettei kehitystä vain ole tullut todella suurista ponnisteluista huolimatta.

Monesti heiltä ovat puuttuneet käytännössä kaikki tarvittavat työkalut tulokselliseen treenaamiseen. Saliharjoittelusta on puuttunut se kuuluisa ”punainen lanka”.

Tästä seuraa usein kolme erilaista ja ikävää lopputulosta:

1. Hankit tolkuttomaan paljon lisäravinteita ja uskot niiden johtavan nopeaan kehitykseen

2. Harjoittelet vieläkin enemmän, mikä johtaa usein loukkaantumisiin tai muihin ongelmiin – kroppa ei ehdi palautua tarpeeksi!

3. Lopetat treenaamisen kokonaan (se kaikkein huonoin vaihtoehto, tietysti)

Näistä syistä olemme kehittäneet tämän suunnitelmallisen, nousujohteisen ja pitkäkestoisen ohjelman kuntosalille. Kuuden kuukauden treeniohjelman avulla tiedät aina salin ovista sisälle astuessasi, että treeniohjelmassa on järkeä.

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma naiset ei jätä mitään arvailun varaan ja sen avulla saat treeneihisi tolkkua. Tiedät aina mitä teet ja miksi.

Treeniohjelman avulla motivaatio pysyy korkealla ja treenaaminen on entistä hauskempaa. Saat taas treenikipinän päälle ja roihuamaan. Kaupan päälle voit ensi kesänä hyvillä mielin ottaa aurinkoa – vähän vähemmällä vaatetuksella kuin yleensä.

Jos Tunnistat itsesi seuraavasta, tämä valmennus on sinulle tehty:

Olet kyllä käynyt salilla, mutta jostain syystä juuttunut paikoilleen kehityksessä. Etsit ohjelmaa, joka tuo oikeasti tuloksia

Haluat muokata kroppaa kiinteämmäksi ja atleettisemmaksi, MUTTA et tavoittele kisalavoja

Et etsi lyhyttä dieettiä tai pikaista oikotietä onneen, vaan haluat löytää tasapainoisen, terveyttä edistävän tavan elää ja kehittyä joka päivä

Haluat hieman lihasta luiden ympärille ja päästä eroon pömpöttävästä vatsasta, selluliitista tai “jenkkakahvoista”

Haluat korostaa vartalossasi nimenomaan naisellisia kurveja

TREENIOHJELMAN AVULLA:

  Tiedät mitä teet kun astut salin ovista sisään. Sinulla on selkeä suunnitelma, jota noudatat niin treenin kuin arjen suunnittelunkin suhteen

  Kehosi rasvaprosentti pienenee ja olosi kevenee

  Muokkaat kroppaasi halutulla tavalla systemaattisella treenillä itsellesi sopivassa tahdissa

  Treenaat itsellesi naiselliset kurvit: litteän vatsan, sporttiset käsivarret ja pyöreän pepun!

  Olet tyytyväisempi itseesi ja ulkonäköösi (se usein lisää myös itsevarmuutta)

  Saat treeneistä enemmän irti, kun tiedät miten liikkeet suoritetaan niin että ne kohdistuvat haluttuihin liikkeisiin

  Osaat suorittaa liikkeet niin, että vältät turhat loukkaantumiset sekä kiputilat

Asiakaspalautteita valmennuksesta:

”Erittäin hyvä hinta-laatusuhde valmennuksella! Olen ollut tyytyväinen ja tuloksia on tullut. Opetusvideot ja tekstit ovat todella selkeitä, minkä vuoksi liikkeet on helppo tehdä oikealla tekniikalla.”

“Olen treenannut monenlaisilla erilaisilla treeniohjelmilla ja teidän ohjelmallanne olen saanut tähän mennessä parasta tulosta aikaiseksi.”

”Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma, jota noudattaa.”

”Ensimmäiset 2 kk menty valmennusta hyvällä draivilla, muutoksia saatu aikaiseksi ja treenit kulkee. Taas huomaa sen todellisuuden, että miten iso merkitys säännöllisellä tekemisellä on onnistumiseen.”

hinta nyt 79 €!

Personal Trainerin hankkiminen puolelle vuodelle maksaisi sinulle yhteensä n. 900-2000 €. Tämän harjoitusohjelman saat puolestaan yhden kuukauden salikortin hinnalla! Valmennuksen hinta on vain 79 €, joka on 0,44 euroa per päivä. Et saa sillä hinnalla nykyään edes tulitikkuaskia.

Personal Trainerin hankkiminen puolelle vuodelle maksaisi sinulle yhteensä n. 900-2000€. Tämän harjoitusohjelman saat puolestaan yhden kuukauden salikortin hinnalla! Valmennuksen Early bird -hinta on 79 €, joka on 0,44 euroa per päivä. Et saa sillä hinnalla nykyään edes tulitikkuaskia.

katso valmennuksen esittelyvideo:

Hinta 79 €

Pähkinänkuoressa:

– Saat valmiin 6 kuukautta kestävän harjoitusohjelman – näin tiedät tasan tarkkaan mitä salilla tehdä, kun astut ovesta sisään

– Saat tekniikkaopastuksen laadukkaiden videoiden muodossa jokaiseen liikkeeseen – näet ja kuulet miten liikkeet tehdään tehokkaasti ja turvallisesti, ja ennen kaikkea kuinka saat liikkeet tuntumaan juuri oikeissa lihaksissa

– Valmennus sisältää neljä erilaista treeniohjelmaa, jotka on eroteltu neljään eri jaksoon. Jokainen jakso on 5-7 viikkoa pitkä

– Treenikertoja tulee mahdollisuuksistasi riippuen 3-5/viikko – 3 kertaa viikossa riittää jo mainiosti. Päätät itse aikataulusta. Treenit kestävät n. tunnin verran.

– Saat valmentajien tuen – voit kysyä mitä tahansa salitreeniin liittyvää

– Saat vinkkejä sopivan tavoitteen asettamiseen ja kehityksesi seuraamiseen sekä muuta hyödyllistä infoa harjoitteluun – ajankäytöstä aina motivaatioon

Katso esimerkkivideot valmennuksesta:

valmennus sisältää:

1. Selkeät videot, joista näet liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan.

2. Treenisuunnitelma 26 viikolle. Ohjelma sisältää 4 eri jaksoa ja vaihtuu 5-7 viikon välein.

3. Ohjeet ja vinkit siihen, mitä tehdä lepopäivinä sekä treeniohjelman lepoviikkoina.

4. Käymme läpi ravitsemuksen perusteita kuten ravinto eri tavoitteista riippuen (laihdutus, kiinteytys & lihaskasvu).

5. Oma osio lisäravinteista ja vitamiineista. Mistä lisäravinteista on oikeasti hyötyä?

6. Peppuspecial – Pakaroiden treenaamisen ABC.

7. Lämmittelyvideot, joiden avulla saat treenistä enemmän irti.

8. Supertreenit, joilla haastat itseäsi treenijakson päätteeksi.

9. Kysymyspalsta sekä suljettu FB-ryhmä, jossa voit kysyä valmentajilta.

Usein kysytyt kysymykset

Kauanko treeniohjelma kestää ja montako treeniä on viikossa?
Ohjelma kestää 6 kuukautta ja se sisältää 4 eri jaksoa. Jokainen jakso on 5-7 viikkoa pitkä. Suosittelemme harjoittelemaan 3 kertaa viikossa, mutta voit tehdä myös 4 tai 5 treeniä viikossa. Tärkeintä on säännöllisyys ja systemaattisuus.  Treenit kestävät n. tunnin verran.
Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni päättymisen jälkeen?

Valmennus on käytettävissäsi vielä 2 kuukauden ajan päättymispäivästä.

Mitä jos olen viikon kipeänä tai minulla on tiedossa lomareissuja?
Välillä elämässä sattuu ja tapahtuu. Ohjelma on pitkä, kokonaiset kuusi kuukautta, joten ei ole mikään katastrofi olla pelistä pois muutamaa viikkoa! Kokonaisuus ratkaisee.
Sisältääkö valmennus myös ruokavalion?
Ruokavalio ei sisälly tähän ohjelmaan. Ravitsemuksen perusteita käydään läpi, mutta valmista ruokavaliomallia ei ole. Jos olet ollut aiemmin mukana esimerkiksi Kesäkuntoon-valmennuksessa, suosittelemme jatkamaan siellä opittua ruokavaliota.
Onko teillä tyytyväisyystakuuta?
Kyllä on! Kaikissa Tikiksen valmennuksissa on 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuu. Jos et koe valmennuksen olevan sopiva sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.
Milloin saan treeniohjelman?

Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on valmennusalustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi.

Voinko maksaa valmennuksen liikuntaseteleillä?

Kyllä voit! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut: Smartum, ePassi, Tyky, Eazybreak ja Edenred. Huomioithan, että valmennuksen tyytyväisyystakuu ei ole voimassa liikuntaedulla maksettaessa. 

 

Smartum

Voit maksaa valmennuksen käyttämällä Smartum-saldoa Polku-sovelluksen kautta (https://polkuapp.com/fi/venues/13770) tai mene osoitteeseen www.smartum.fi, kirjoita käyttökohdehakuun TIKIS ja klikkaa ”Verkkomaksu toimipisteelle”. Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostiisi.
 
Jos sinulla on käytössä paperiset kulttuuri- ja liikuntasetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.
 

ePassi (SporttiPassi)

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla.
 
2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut.
 
3. Aloita kirjoittamalla valikkoon TIKIS, kun järjestelmä löytää sen, valitse toimipiste ja paina ”seuraava”.
 
4. Kirjoita valmennuksen hinta euroissa (esim. 79).
 
5. Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen.
 
6. Paina maksa.
 
Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen tikis@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset valmennukseen.
 
Tyky
 

1. Kirjaudu sisään TykyOnline-palveluun omilla tunnuksillasi. 2. Valitse pudotusvalikosta Käyttöpaikka tai kirjoita hakukenttään TIKIS ja paina ”Etsi”. Valitse maksun vastaanottaja. 3. Kirjoita maksamasi summa euroissa. Ole tarkkana summan kirjaamisessa euroina, sillä maksua ei voi palauttaa. Kirjoita Viesti-kenttään sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen.  4. Paina ”Maksa”. Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostitse.  

Jos sinulla on käytössä paperiset Tyky-setelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.

Eazybreak

1. Valitse toimipaikkamme nimen sovelluksesta.
 
2. Vahvista setelin arvo.
 
3. Valitse Maksa.
 
Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen tikis@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset valmennukseen.
 
Edenred
 
1. Lataa MyEdenred-mobiilisovellus (valitsethan Suomen MyEdenred).
 
2. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet (samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen että verkkopalveluun).
 
3. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.
 
4. Etsi TIKIS, syötä valmennuksen hinta ja vahvista maksu.
 
5. Lähetä meille kuitti osoitteeseen tikis@tikis.fi
Jos sinulla on käytössä paperiset virikesetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.
 
 
Olen käynyt teidän 6 kuukauden treeniohjelman, sopiiko tämä minulle?
Kyllä! Kaikki treenit ja materiaalit ovat täysin uusia, mutta ne on toteutettu tutulla ja toimivalla 6kk -tyylillä. Tervetuloa uudelle kuuden kuukauden matkalle!
Olen käynyt teidän Kesäkuntoon- tai Tikis 10 viikossa- valmennuksen, sopiiko tämä minulle?
Kyllä! Jos etsit uusia treeniohjelmia ja pidempää valmennusta, jonka avulla sinun on helppo treenata itsenäisesti, tämä on loistava paketti. Voit pitää kiinni jo oppimastasi ruokavaliosta.

Kaikissa Tikiksen valmennuksissa on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

voit maksaa valmennuksemme:

Lähde mukaan 6 kuukauden matkalle meidän kanssa!

Kysyttävää? tikis@tikis.fi

Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, Smartumilla tai muilla liikuntaseteleillä,

ota yhteyttä tikis@tikis.fi

6 KUUKAUDEN TREENIOHJELMA NAISET

HINTA

79 €

 

Voit aloittaa treeniohjelman samantien.