HIIHTOLOMA KAMPANJA

Hinta 49€ (norm. 79€) 

voimassa su 03.03. klo 23:59 asti!

PÄIVÄÄ

TUNTIA

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Tämä naisille tarkoitettu Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma tarjoaa kunnon höykytystä koko kropalle.... kuitenkin vartalon naisellisia ominaisuuksia kunnioittaen!

Hanki itsellesi tiukka vatsa, timmit käsivarret ja muhkeat pakarat!

Tämä on hyvin tyypillistä – saamme jatkuvasti viestejä jo pidempään treenanneilta ihmisiltä, jotka eivät ole päässeet omin avuin haluamiinsa tuloksiin. Moni on todella turhautunut siihen, ettei kehitystä vain ole tullut todella suurista ponnisteluista huolimatta.


Monesti heiltä ovat puuttuneet käytännössä kaikki tarvittavat työkalut tulokselliseen treenaamiseen. Saliharjoittelusta on puuttunut se kuuluisa "punainen lanka”.

Tästä seuraa usein kolme erilaista ja ikävää lopputulosta:

1. Hankit tolkuttomaan paljon lisäravinteita ja uskot niiden johtavan nopeaan kehitykseen


2. Harjoittelet vieläkin enemmän, mikä johtaa usein loukkaantumisiin tai muihin ongelmiin – kroppa ei ehdi palautua tarpeeksi!


3. Lopetat treenaamisen kokonaan (se kaikkein huonoin vaihtoehto, tietysti)

Näistä syistä olemme kehittäneet tämän suunnitelmallisen, nousujohteisen ja pitkäkestoisen ohjelman kuntosalille. Kuuden kuukauden treeniohjelman avulla tiedät aina salin ovista sisälle astuessasi, että treeniohjelmassa on järkeä.


Tikiksen SHAPE ei jätä mitään arvailun varaan ja sen avulla saat treeneihisi tolkkua. Tiedät aina mitä teet ja miksi.


Treeniohjelman avulla motivaatio pysyy korkealla ja treenaaminen on entistä hauskempaa. Saat taas treenikipinän päälle ja roihuamaan. Kaupan päälle voit ensi kesänä hyvillä mielin ottaa aurinkoa – vähän vähemmällä vaatetuksella kuin yleensä.

JOS TUNNISTAT ITSESI SEURAAVASTA, TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE TEHTY:

✅  Olet kyllä käynyt salilla, mutta jostain syystä juuttunut paikoilleen kehityksessä. Etsit ohjelmaa, joka tuo oikeasti tuloksia


✅  Haluat muokata kroppaa kiinteämmäksi ja atleettisemmaksi, MUTTA et tavoittele kisalavoja


✅  Et etsi lyhyttä dieettiä tai pikaista oikotietä onneen, vaan haluat löytää tasapainoisen, terveyttä edistävän tavan elää ja kehittyä joka päivä


✅  Haluat hieman lihasta luiden ympärille ja päästä eroon pömpöttävästä vatsasta, selluliitista tai “jenkkakahvoista”


✅  Haluat korostaa vartalossasi nimenomaan naisellisia kurveja

* Varoitus! Saatat tuntea myös vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti - odottaen seuraavaa treeniä.

ASIAKASPALAUTTEITA VALMENNUKSESTA:

"Erittäin hyvä hinta-laatusuhde valmennuksella! Olen ollut tyytyväinen ja tuloksia on tullut. Opetusvideot ja tekstit ovat todella selkeitä, minkä vuoksi liikkeet on helppo tehdä oikealla tekniikalla."


“Olen treenannut monenlaisilla erilaisilla treeniohjelmilla ja teidän ohjelmallanne olen saanut tähän mennessä parasta tulosta aikaiseksi.”


"Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma, jota noudattaa."


"Ensimmäiset 2 kk menty valmennusta hyvällä draivilla, muutoksia saatu aikaiseksi ja treenit kulkee. Taas huomaa sen todellisuuden, että miten iso merkitys säännöllisellä tekemisellä on onnistumiseen."

Lisää palautteita valmennuksen sisältä:

HINTA 49€

Personal Trainerin hankkiminen puolelle vuodelle maksaisi sinulle yhteensä n. 900-2000 €. Tämän harjoitusohjelman saat puolestaan yhden kuukauden salikortin hinnalla!

PÄHKINÄNKUORESSA:

- Saat valmiin 6 kuukautta kestävän harjoitusohjelman – näin tiedät tasan tarkkaan mitä salilla tehdä, kun astut ovesta sisään


- Saat tekniikkaopastuksen laadukkaiden videoiden muodossa jokaiseen liikkeeseen – näet ja kuulet miten liikkeet tehdään tehokkaasti ja turvallisesti, ja ennen kaikkea kuinka saat liikkeet tuntumaan juuri oikeissa lihaksissa


- Valmennus sisältää neljä erilaista treeniohjelmaa, jotka on eroteltu neljään eri jaksoon. Jokainen jakso on 5-7 viikkoa pitkä


- Treenikertoja tulee mahdollisuuksistasi riippuen 3-5/viikko – 3 kertaa viikossa riittää jo mainiosti. Päätät itse aikataulusta. Treenit kestävät n. tunnin verran.


- Saat valmentajien tuen – voit kysyä mitä tahansa salitreeniin liittyvää


- Saat vinkkejä sopivan tavoitteen asettamiseen ja kehityksesi seuraamiseen sekä muuta hyödyllistä infoa harjoitteluun – ajankäytöstä aina motivaatioon

KATSO ESIMERKKIVIDEOT VALMENNUKSESTA:

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

1. Treenisuunnitelma 26 viikolle. Ohjelma sisältää 4 eri jaksoa ja vaihtuu 5-7 viikon välein.

2. Ohjeet ja vinkit siihen, mitä tehdä lepopäivinä sekä treeniohjelman lepoviikkoina.

3. Käymme läpi ravitsemuksen perusteita kuten ravinto eri tavoitteista riippuen (laihdutus, kiinteytys & lihaskasvu).

4.Oma osio lisäravinteista ja vitamiineista. Mistä lisäravinteista on oikeasti hyötyä?

6. Lämmittelyvideot, joiden avulla saat treenistä enemmän irti.

5. Peppuspecial - Pakaroiden treenaamisen ABC.

Tämä kaikki vain yhden kuukauden salikortin hinnalla!

HIIHTOLOMA KAMPANJA

Hinta 49€ (norm. 79€) 

voimassa su 03.03. klo 23:59 asti!

PÄIVÄÄ

TUNTIA

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

KAIKISSA TIKIKSEN VALMENNUKSISSA ON 14 PÄIVÄN 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

VOIT MAKSAA VALMENNUKSEMME:

Ohjeet liikuntaseteleillä maksamiseen

Kysyttävää? tikis@tikis.fi