⚡ Hinta vain 29,90 € / kk

⚡ Ei sitovaa määräaikaa, voit lopettaa palvelun milloin tahansa.

⚡ Liity mukaan jo tänään ja aloita treenit samantien!

Uusi Superhaaste Klubi

- treenaa kotona, pudota painoa & voita palkintoja!

Klikkaa punaista nappia ja ilmoittaudu mukaan!

Maksimaaliset tulokset vähällä vaivalla! Hanki itsellesi hyvä olo treenaamalla vain 30 min päivässä.

SUPERHAASTEEN ON KÄYNYT JO

13 547 TYYTYVÄISTÄ OSALLISTUJAA.

NYT ON "KLUBIN" VUORO.

⚡ Ensimmäinen Superhaaste pidettiin kesällä 2018 ja kahden vuoden aikana ”superiin” on osallistunut jo yli 13 tuhatta osallistujaa! Sen avulla moni suomalainen on aloittanut matkansa kohti terveellisiä elämäntapoja ja saavuttanut huikeita tuloksia niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Olemme saaneet lukea kerta toisensa jälkeen osallistujien mahtavia tarinoita, joissa Superhaasteella on ollut ratkaiseva rooli heidän elämässään.


⚡ Superhaasteen yksi tärkeimmistä pilareista on mahtava yhteisö, josta on saanut tukea ja motivaatiota tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Superin kesto on kuitenkin vain 30 päivää ja sen jälkeen osallistujat ovat jatkaneet omin päin. Moni on pyytänyt meiltä pidempiaikaista valmennusta, jossa ei tarvitsisi jäädä ”oman onnensa nojaan” haasteen jälkeen. Olemme vastanneet nyt tähän huutoon ja kehittäneet jatkuvan Superhaaste Klubin, josta saa tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


⚡ Tämä ”hyvinvoinnin Netflix” on yhteisö, jossa osallistujat voivat yhdessä mennä kohti yhteisiä tavoitetta, terveellistä elämää ja kevyempää oloa. 


⚡ Jäsenet saavat joka viikko uusia kotitreenejä ja terveellisiä videoreseptejä. Lisäksi klubissa on paljon muuta hyvinvointiin ja painonhallintaan liittyvää sisältöä tukemaan projektia. Muodonmuutoskisaa unohtamatta!

Katso osallistujien huikeita muodonmuutoksia vain 30 päivässä:

Mitä tuloksia voit odottaa?

"Osallistuin Superhaasteeseen, koska olin kyllästynyt voimaan huonosti ja tuntemaan huonommuutta surkeiden elämäntapojen vuoksi. Halusin konkreettisen muutoksen ja olin motivoitunut tekemään töitä sen eteen. 


Olen oppinut elämään kevyemmin ja alkoholin ja herkkujen vetäminen on loppunut. Saavutin paremman olon ja itsetunnon tärkeimpinä. Konkreettisia saavutuksia oli mm. parempi iho, vatsakipujen loppuminen, 18cm pois vyötäröltä, viisi kiloa painosta jne. Oon kaiken kaikkiaan todella paljon onnellisempi nyt, kun olo on parempi!"


- Pauliina

"Suosittelen ehdottomasti haastetta kaikille. Ihana face-ryhmä ja treenit ja te vetäjät olette niin ihania <3. Pienillä fiksuilla valinnoilla sain vyötärön ympärystä kavennettua paljon! Olo on päivä päivältä parempi ja tsemppifiilis kasvaa koko ajan. Puntarilla en ole käynyt, roikkuva maha on pienentynyt ja se on ollu mulle paras juttu :) Olen niin kiitollinen!"


- Johanna

"Pidän haasteen lyhyistä treeneistä, sillä nelikymppisenä töissä käyvänä kolmen lapsen äitinä aika tuntuu aina olevan vähissä. Painoa tippui runsaasti, noin 8 kiloa. Painonpudotusta tärkeämpiä saavutuksia ovat kuitenkin virkeämpi olo, paremmat yöunet sekä verensokereiden tasaisuus. 


Superhaasteesta on hyötynyt myös perheeni, sillä lasten murot ja myslit ovat vaihtuneet sokerittomiin granoloihin, sokerijogurtit maustamattomiin jogurtteihin tai makeuttamattomiin hedelmäjogurtteihin ja puuron päälle laitetaan hillon sijaan makeuttamattomia hedelmäsoseita."


- Terhi

Lisää muodonmuutoksia:

Pauliinan haaste vei suklaalounaista virkeään arkeen:

sokerihimo katosi, seitsemän kiloa putosi, lihakset tulivat esiin!

"Olin lokakuun haasteessa, jossa tavoitteenani oli päästä kymmenen äänestettävän joukkoon. Olin päättänyt, että kotiäidin suklaalounaat, iltaherkuttelut ja liikkumaton elämäntapa saavat muutoksen. Tärkeimpänä tavoitteena oli tuo oma muutos, mutta lisäporkkanana äänestys. 😉


Te teitte sen mahdolliseksi! Noudatin tarkasti ateriaesimerkkejänne, ja innostuttuani treeneistä teinkin ne kaksi kertaa päivässä ja ”vapaapäivinä” kehonhuoltoa ja venyttelyitä.


Oloni oli virkeämpi, uni parempaa, ryhtini parani, jaksaminen hyvää, ja tuntui, että on läsnä olemuksellaan enemmän – on parempi olla omassa kehossaan. Sokerituotteita ei edes tehnyt mieli ja oman korjautuneen lautasmallini innoittamina lapsetkin söivät enemmän vihanneksia!


Koska kaipasin lisää haasteen ”ideologiaan sopivia” ateriaesimerkkejä enkä vielä oikein luottanut uusien tapojen muuttuneen rutiineiksi, jatkoin vielä marraskuun haasteeseen. Kahden kuukauden aikana painoni putosi seitsemän kiloa, joka puolelta kroppaani hävisi senttejä ja lihakset kasvoivat ja tulivat näkyviin.”


Katso Pauliinan muutoskuvat todisteeksi Superhaasteen tehosta: 

01

TREENIEN KESTO VAIN 20-30 MIN

02

03

04

⚡ HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

RAJOITETTU NÄKYMISAIKA

⚡ Treenien näkyminen vain 24-48 tunnin ajan takaa sen, että treenit tulee oikeasti tehtyä ja pysyt suunnitelmassasi. Et siirrä treenejä "huomiseksi".  

MUODONMUUTOSKILPAILU

⚡ Muodonmuutoskaba tuo sinulle pidempiaikaista motivaatiota ja tuo oman mausteensa siihen, että varmasti pistää kaiken itsestään likoon. Lisäkannusteena rahapalkinnot.

FIKSU JA TOIMIVA RUOKAVALIO

 ⚡Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

⚡ Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

05

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

TÄMÄN TAKIA SUPERHAASTE -METODI TOIMII:

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi ilman himotreenejä ja kitudieettejä?

JO YLI 13 547 ASIAKASTA ON TODENNUT SUPERHAASTE-METODIN TUOVAN TULOKSIA.

KENELLE SUPERHAASTE KLUBI SOPII?

✅ Haluat parantaa kehokoostumustasi ja saada energisemmän olon.


✅ Etsit tehokasta, vähään aikaa vievää ja mukavaa tapaa parantaa hyvinvointiasi.


✅ Haluat treenata kotona itsellesi sopivaan aikaan ilman turhia siirtymiä. Bonuksena vielä, että treenit ovat lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voivat osallistua niihin omalla tavallaan.


✅ Tykkäät siitä, että treenit vaihtelevat jatkuvasti ja ovat joka kerta erilaisia.


✅ Sinulle sopii erinomaisesti se, että painat vain ”play:tä” ja teet mukana. Saat selkeät treenit, joilla saat varmasti hien pintaan ja poltettua rasvaa.


✅ Pidät selkeästä aikataulusta. Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee, mutta itse saat määritellä kellonajan treenille.


✅ Haluat kuulua tsemppaavaan porukkaan, jolla on samankaltaiset tavoitteet. Tieto siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen! Myös porukan tuoma positiivinen "paine" auttaa pysymään ruodussa.


✅ Etsit fiksua ruokavaliota, jota on helppo noudattaa - ilman turhaa punnitusta tai kaloreiden laskentaa.


✅ Haluat terveellisiä reseptejä, joita koko perhe voi syödä. Reseptit helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä "mitä tänään syötäisiin” päiviä.

1. Sija

2000 €

LÄHETÄ MEILLE ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT JA OSALLISTU ÄÄNESTYKSEEN

Palkintopotti yhteensä 2750 €!

1. Liity klubiin ja suorita maksu. 

2. Jos haluat osallistua muodonmuutoskisaan, ota "ennen" kuva. 

3. Treenaa ja syö terveellisesti 30 päivää ohjeiden mukaisesti.

4. Ota "jälkeen" kuva.

5. Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta.

6. Osallistujat äänestävät 3 parasta, jotka saavat palkinnon.

2. Sija

500 €

3. Sija

250 €

MUODONMUUTOSKILPAILU

(ei pakollinen)

Muodonmuutoskisan vaiheet:

Seuraava muodonmuutoskisa:

30 päivän kisa: 2.11.-1.12.

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 698 € / kk.

MITÄ SUPERHAASTE KLUBI SISÄLTÄÄ?

✅ Treenit 3 kertaa viikossa, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 12 treeniä kuukauden aikana. (Arvo 120 €).


✅ Kehonhuoltotreeni kerran viikossa, jossa tehdään joogaa, lihashuoltoa tai meditaatiota. Yhteensä 4 kertaa kuukauden aikana. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €)


✅ Uudet reseptivideot 3 kertaa viikossa. Yhteensä 12 kpl kuukaudessa. (Arvo 120 €)


✅ Superhaaste-valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 199 €)

Sinulle tämä koko paketti maksaa vain

29,90 € kuukaudessa.

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt Superhaasteen ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

MILLAISIA KLUBIN TREENIT OVAT?

Voit tehdä koko treenin yhdessä valmentajan kanssa! Myös alkulämmön ja loppuverryttelyn, jotka jäävät muuten helposti pois. Kaikki treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Tässä esimakua tulevista treeneistä. Testaa treeniä jo tänään!

MILLAISIA KLUBIN RESEPTIT OVAT?

Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.


✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.


✅ Koko perhe voi syödä samoja ruokia.

Superhaasteen kehutut reseptit on viety uudelle tasolle, sillä olemme saaneet tiimiimme kokin, joka näyttää helppoja ja terveellisiä reseptejä videolla. 


✅ Voit vain seurata perässä ja valmistaa herkullisen ja tavoitteitasi tukevan aterian käden käänteessä!  

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun Superhaaste Klubille. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempiä kyselemättä.


Klubissa ei ole sitovaa määräaikaa, voit siis lopettaa tilauksesi milloin tahansa.


Kilot ovat siis ainoa juttu mitä voit menettää. ;)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

MUODONMUUTOSKISA

RAVINTO

TREENI

🔻 Miten Superhaaste Klubi eroaa Superhaasteesta?

Superhaaste oli 30 päivää kestävä kokonaisuus. Klubi puolestaan pyörii jatkuvasti kuukausimallilla (29,90 €/kk). Tällä pyritään saamaan sinulle vielä entistäkin parempia tuloksia. Saat siis tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


Voit liittyä mukaan Klubiin milloin vain. Treenit ilmestyvät valmennusalustalle ja Facebook-ryhmään 4 kertaa viikossa. Muodonmuutoskisa käynnistyy joka kuun 1. päivä, ellei erikseen mainita. 


Klubissa ei ole suoranaisesti kielletty mitään ruokia haasteen tapaan, vaan pyrimme 80/20 ajatteluun. 80 % ruokailuista on terveellisiä, monipuolisia, ravitsevia kotiruokia, ja 20 % eväistä mielenterveyseväitä – mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan. 


Painonpudotusvaiheen ensimmäisten viikkojen aikana tämän suhteen olisi hyvä olla 90/10, eli herkuttelulle ja poikkeamille on vähemmän sijaa. Mitä lähempänä tavoitepainoa olet, sitä rennommin voit ottaa.

🔻 Minulla tulee jäsenyyden aikana loma- tai työmatka. Kannattaako minun osallistua?

Kannattaa. Matkat, sairastelut ja muut yllättävät tilanteet kuuluvat elämään. Kun opit miten toteuttaa aktiviista ja terveellistä elämäntyyliä paikasta riippumatta, et edes ajattele sitä esteenä. Treenit voi toteuttaa niin hotellihuoneessa kuin mökilläkin ja ruokavalion noudattaminen on helppoa missä vain! Päästä irti dieettiajattelusta ja luota uuteen elämäntapaasi, jota voit jatkaa loppuelämän.

🔻 Tarvitsenko Facebook-tilin?

Sinun tulee olla mukana FB-ryhmässä, mikäli haluat osallistua muodonmuutoskisaan. Loppuäänestys tapahtuu Facebookissa. Muuten kaikki ohjeet löytyvät erilliseltä valmennusalustalta, joten klubiin voi osallistua myös ilman FB-tiliä.

🔻 Mitkä maksutavat käyvät?

Toistaiseksi voimassa kuukausittainen tilaus tulee maksaa pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit Visa ja MasterCard (debit/credit). 


Jos sinulla on käytössä Credit/Debit-yhdistelmäkortti ja haluat, että veloitus lähtee pankkitililtäsi (eikä luotolta), näppäile kortin kääntöpuolen alareunasta löytyvä korttinumero ja sen perästä löytyvä turvakoodi. 


Liikuntaedulla maksaminen on tulossa mahdolliseksi myöhemmin tämän syksyn aikana. 


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

🔻 Milloin alkaa seuraava muodonmuutoskisa?

Seuraavat muodonmuutoskisa pidetään 2.11.-1.12.2020

🔻 Voinko maksaa liikuntaedulla?

🔻 Onko muodonmuutoskisaan pakko osallistua?

Muodonmuutoskisaan osallistuminen ei ole pakollista. Tällöin sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta voittaa palkintoja.

🔻 Ketkä näkevät kuvani?

TOP 10 -osallistujien kuvat julkaistaan haasteen Facebook-ryhmässä kilpailun lopussa äänestystä varten. Kilpailijoiden kasvoja ei näy kuvissa. TOP 10 finalistien nimiä ei julkaista. Äänestyksen päättyessä TOP 3- yhteydessä julkaistaan voittajien etunimet. Koko nimeä ei käytetä missään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Tikikselle käyttöoikeuden kuviin. Käyttöoikeuden nojalla Tikiksellä on siten oikeus käyttää kilpailumateriaalia millä tahansa alustalla (esimerkiksi Superhaasteen infosivulla).

🔻 Miten kisan voittajat valitaan?

Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta, joiden joukosta klubin osallistujat äänestävät TOP 3.

🔻 Minkälainen Klubin ruokavalio on?

Klubissa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on salliva. Se sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista. Klubiin tulee 3 uutta videoreseptiä joka viikko.

🔻 Kasvaako ruokamenot pilviin?

Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

🔻 Onko erityisruokavaliot huomioitu?

Vegaaneille on omat esimerkit päivän ruokailuista. Myös muut rajoitukset ja allergiat on helppo ottaa huomioon ruokavaliota noudattaessa.

🔻 Onko kaikilla samat treenit?

Kyllä! Treenit on kuitenkin suunniteltu siten, että harjoitella voi hyvin, vaikka olisi pitkäkin tauko edellisistä treeneistä. Harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös aktiivisemmalle kuntoilijalle. Valmentaja antaa treenivideoilla ohjeita helpompiin ja haastavampiin suorituksiin, ja valmennustiimi on tukena aina kun kysymyksiä tulee.

🔻 Millaisia treenejä on luvassa?

Superhaasteessa treenataan 4 kertaa viikossa - lihaskuntoa treenataan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, ja kehonhuolto- tai rentoutumisharjoitus tehdään viikonloppuisin. Treenit ovat oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Yhden treenin kesto on noin 20 minuuttia, lisäksi ohjatut lämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta treenikokonaisuuksiksi yhdistettyinä todella tehokkaita ja kehitystä aikaansaavia. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.

🔻 Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Joku treenaa työpaikalla! Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain itsesi ja jumppamaton kokoisen tilan.

🔻 Mitä jos on liikerajoitteita?

Liikerajoitteiden kanssa konsultoi aina ensisijaisesti lääkäriäsi ja fysioterapeuttiasi. Moniin liikkeisiin on Superhaaste Klubin treeneissä vaihtoehtoja. Aina löytyy korvaava liike, jos ei samalle lihasryhmälle, niin sitten mietimme sellaisen vaihtoehdon, joka sopii treenikokonaisuuteen.

🔻 Mihin kellonaikaan treenit julkaistaan?

Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä Facebook-ryhmässä 24 tuntia, ja valmennusalustalla 48 tuntia. Tämän jälkeen treeni poistuu näkyvistä.

🔻 Onko väliä mihin aikaan treenit tekee?

Ei, kunhan treenit tulevat tehdyiksi. Koska on sinulle paras hetki käyttää 20-30 minuuttia nopeaan, tehokkaaseen ja eteenpäin vievään treeniin?

Tulossa pian...

Superhaaste Klubi pähkinänkuoressa!

3+1 uniikkia treeniä viikossa. 

Treeneissä hiki virtaa ja huippufiilis on taattu! 

3kk muodonmuutosskaba antaa kovaa buustia

- jaossa rahapalkintoja!

3 uutta videoreseptiä viikossa.

Maukas ateria valmistuu hetkessä vaikka koko perheelle.

Yhteisö - saat tukea muilta, tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä.

29,90 € / kk

Voit lopettaa palvelun milloin tahansa. 

Vain 29,90 eurolla kuussa

kiinteydyt, saat paremman olon ja voit voittaa rahaa. Tämä on vähemmän kuin 1 € päivässä!

SUPERHAASTE KLUBI

Kysymyksiä?Superhaaste@tikis.fi