Superhaaste Klubion nyt Kotitreeni Klubi!

Superhaaste Klubi- treenaa kotona, syö terveellisesti ja pudota painoa!

Hinta vain 29,90 € / kk

⚡ 

Ei sitovaa määräaikaa, voit lopettaa palvelun milloin tahansa.

⚡ 

Liity mukaan jo tänään ja aloita treenit samantien!

Klikkaa punaista nappia ja ilmoittaudu mukaan!

Maksimaaliset tulokset vähällä vaivalla! Parempi olo treenaamalla vain 30 min päivässä.

Klubin voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Katso Superhaaste Klubin valmentajan terveiset!

SUPERHAASTEEN ON KÄYNYT JO13 547 TYYTYVÄISTÄ OSALLISTUJAA. NYT ON "KLUBIN" VUORO.

⚡ Ensimmäinen Superhaaste pidettiin kesällä 2018 ja kahden vuoden aikana ”superiin” on osallistunut jo yli 13 tuhatta osallistujaa! Sen avulla moni suomalainen on aloittanut matkansa kohti terveellisiä elämäntapoja ja saavuttanut huikeita tuloksia niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Olemme saaneet lukea kerta toisensa jälkeen osallistujien mahtavia tarinoita, joissa Superhaasteella on ollut ratkaiseva rooli heidän elämässään.


⚡ Superhaasteen yksi tärkeimmistä pilareista on mahtava yhteisö, josta on saanut tukea ja motivaatiota tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Superin kesto on kuitenkin vain 30 päivää ja sen jälkeen osallistujat ovat jatkaneet omin päin. Moni on pyytänyt meiltä pidempiaikaista valmennusta, jossa ei tarvitsisi jäädä ”oman onnensa nojaan” haasteen jälkeen. Olemme vastanneet nyt tähän huutoon ja kehittäneet jatkuvan Superhaaste Klubin, josta saa tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


⚡ Tämä ”hyvinvoinnin Netflix” on yhteisö, jossa osallistujat voivat yhdessä mennä kohti yhteisiä tavoitetta, terveellistä elämää ja kevyempää oloa. 


⚡ Jäsenet saavat joka viikko uusia kotitreenejä ja terveellisiä videoreseptejä. Lisäksi klubissa on paljon muuta hyvinvointiin ja painonhallintaan liittyvää sisältöä tukemaan projektia. Muodonmuutoskisaa unohtamatta!

Mitä tuloksia voit odottaa?

Katso osallistujien huikeita muodonmuutoksia:

”En keksi mitään parempaa tapaa käyttää itseensä 30 euroa kuin Superhaaste Klubi!” 


”Olin elämäni surkeimassa kunnossa ja loppu vuodesta täyttämässä vasta 30. Oma peilikuva ei miellyttänyt ja olo oli kamala samalla koko ajan tiedostaen, että näin ei voi jatkua enää. Näin silloin mainoksen Superhaaste Klubista ja päätin, että nyt tai ei koskaan on aika ottaa elämään uusi suunta.


Muutaman kuukauden mukana remmissä ja vaaka näyttää reilu 20 kiloa vähemmän. Tärkeintä ei ole ollut ne lukemat vaan se, että olen saanut elämäni oikeasti takaisin, nukun hyvin, syön hyvin ja ennen kaikkea jaksan hurjasti paremmin. Teidän avulla olen löytänyt liikunnan ilon taas ja välttänyt todennäköisesti piankin edessä olleet terveydelliset haasteet.”


-Maija, Superhaaste Klubin jäsen

”Useampaan Superhaasteeseen osallistuttuani, on Klubi tuonut elämänmuutokseen jatkuvuutta ja pysyvyyttä. Aiempien kuukauden jaksojen sijaan ohjeet ovat nyt läsnä arjessa koko ajan ja liikunnastakin on tullut tapa, jota ilman ei osaa olla.


Muodonmuutoskisa toimii extra-tsempparina elämäntapamuutoksessa. Muutoin ei missään tapauksessa tulisi otettua itsestään bikineissä kokovartalokuvia. Kisan myötä kuvat tulee otettua ja näkee itsekin miten suuren muutoksen pienillä asioilla ja lyhyessä ajassa voi saada aikaiseksi.


Suosittelen Klubia kaikille, joilla kynnys liikuntaan on noussut korkeaksi ja lorvikatarri on vienyt sohvaperunaksi. Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita sekä tietty mahtava tsemppaus muilta klubilaisilta!”


-Saara, Superhaaste Klubin jäsen

”Olen osallistunut superhaasteeseen muutamaan otteeseen ennenkin mutta nyt ensimmäistä kertaa osallistuin kisaan ja lähetin muutoskuvat. Kesän ja koronakevään jälkeen oli minulla jäänyt herkkuputki pahasti päällä. Syyskuun loppupuolella havahduin siihen että sokeririippuvuudesta oli päästävä eroon. Lopetin kaiken lisätyn sokerin syömisen, mutta kuukauden aikana ei kuitenkaan näkynyt tulosta vaalla. Sitten tuli FBssä vastaan Superhaaste klubin mainos ja ajattelin että nyt täytyy liittyä koska tiesin että Tikiksen ruokavaliolla olin aikaisemmin onnistunut. Treenit eivät myöskään vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa. Kuukauden aikana vyötärö ja reidet kaveni merkittävästi ja painokin laski vajaa 4kg. En tehnyt kaikkia treenejä, mutta olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen!”


-Sara, Superhaaste Klubin jäsen

Lisää muodonmuutoksia:

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi ilman himotreenejä ja kitudieettejä?

TÄMÄN TAKIA SUPERHAASTE -METODI TOIMII:

TREENIEN KESTO VAIN 20-30 MIN

01

⚡ HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

02

RAJOITETTU NÄKYMISAIKA

⚡ Treenien näkyminen vain 24-48 tunnin ajan takaa sen, että treenit tulee oikeasti tehtyä ja pysyt suunnitelmassasi. Et siirrä treenejä "huomiseksi".  

03

FIKSU JA TOIMIVA RUOKAVALIO

 ⚡Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

04

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

⚡ Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

JO YLI 13 547 ASIAKASTA ON TODENNUT SUPERHAASTE-METODIN TUOVAN TULOKSIA.

KENELLE SUPERHAASTE KLUBI SOPII?

✅ Haluat parantaa kehokoostumustasi ja saada energisemmän olon.


✅ Etsit tehokasta, vähään aikaa vievää ja mukavaa tapaa parantaa hyvinvointiasi.


✅ Haluat treenata kotona itsellesi sopivaan aikaan ilman turhia siirtymiä. Bonuksena vielä, että treenit ovat lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voivat osallistua niihin omalla tavallaan.


✅ Tykkäät siitä, että treenit vaihtelevat jatkuvasti ja ovat joka kerta erilaisia.


✅ Sinulle sopii erinomaisesti se, että painat vain ”play:tä” ja teet mukana. Saat selkeät treenit, joilla saat varmasti hien pintaan ja poltettua rasvaa.


✅ Pidät selkeästä aikataulusta, mutta saat itse määritellä kellonajan treenille.


✅ Haluat kuulua tsemppaavaan porukkaan, jolla on samankaltaiset tavoitteet. Tieto siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen! Myös porukan tuoma positiivinen "paine" auttaa pysymään ruodussa.


✅ Etsit fiksua ruokavaliota, jota on helppo noudattaa - ilman turhaa punnitusta tai kaloreiden laskentaa.


✅ Haluat terveellisiä reseptejä, joita koko perhe voi syödä. Reseptit helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä "mitä tänään syötäisiin” päiviä.

MITÄ SUPERHAASTE KLUBI SISÄLTÄÄ?

✅ Treenit 3 kertaa viikossa, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 12 treeniä kuukauden aikana. Joka treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. (Arvo 120 €).


✅ Kehonhuoltotreeni kerran viikossa, jossa tehdään joogaa, lihashuoltoa tai meditaatiota. Yhteensä 4 kertaa kuukauden aikana. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €).


✅ Videoreseptipankki (Arvo 120 €).


✅ Superhaaste-valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 199 €).

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 698 € / kk.

Sinulle tämä koko paketti maksaa vain

29,90 € kuukaudessa.

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt Superhaasteen ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

MILLAISIA KLUBIN TREENIT OVAT?

Voit tehdä koko treenin yhdessä valmentajan kanssa! Myös alkulämmön ja loppuverryttelyn, jotka jäävät muuten helposti pois. Kaikki treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Tässä Klubilaisten palautteita treeneistä:


”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"


”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen vuorokauden saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”


”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voi osallistua omalla tavallaan mukaan. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”


”Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen.”

MILLAINEN ON SUPERHAASTE KLUBIN RUOKAVALIO?

✅ Haasteen ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja Superhaaste klubin ruokavaliosta ja resepteistä:


”Ruokavalio on huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppeleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


MILLAISIA KLUBIN RESEPTIT OVAT?

Superhaasteen kehutut reseptit on viety uudelle tasolle, sillä suurin osa resepteistä esitellään videolla. 


✅ Voit vain seurata perässä ja valmistaa herkullisen ja tavoitteitasi tukevan aterian käden käänteessä!  


✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.


✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.


✅ Koko perhe voi syödä samoja ruokia.

SUPERHAASTE KLUBI YHTEISÖ

Superhaaste Klubiin kuuluu oma Facebook-ryhmä, jossa saat osaksesi muiden jäseneiden tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.

”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Superhaasteessa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


Älyttömän hyvä tsemppihenki niin tikisläisten ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Superhaasteen tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun Superhaaste Klubille. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempiä kyselemättä.


Klubissa ei ole sitovaa määräaikaa, voit siis lopettaa tilauksesi milloin tahansa.


Kilot ovat siis ainoa juttu mitä voit menettää. ;)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

🔻 Miten Superhaaste Klubi eroaa Superhaasteesta?

Superhaaste oli 30 päivää kestävä kokonaisuus. Klubi puolestaan pyörii jatkuvasti kuukausimallilla (29,90 €/kk). Tällä pyritään saamaan sinulle vielä entistäkin parempia tuloksia. Saat siis tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


Voit liittyä mukaan Klubiin milloin vain. Treenit ilmestyvät valmennusalustalle ja Facebook-ryhmään 4 kertaa viikossa. 


Klubissa ei ole suoranaisesti kielletty mitään ruokia haasteen tapaan, vaan pyrimme 80/20 ajatteluun. 80 % ruokailuista on terveellisiä, monipuolisia, ravitsevia kotiruokia, ja 20 % eväistä mielenterveyseväitä – mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan. 


Painonpudotusvaiheen ensimmäisten viikkojen aikana tämän suhteen olisi hyvä olla 90/10, eli herkuttelulle ja poikkeamille on vähemmän sijaa. Mitä lähempänä tavoitepainoa olet, sitä rennommin voit ottaa.

🔻 Tarvitsenko Facebook-tilin?

Superhaaste Klubin Facebook-ryhmä on tärkeä osa valmennusta ja siksi ryhmään liittyminen on vahvasti suositeltavaa. Kuten tiedät, ryhmässä kaikki on helpompaa.

🔻 Minulla tulee jäsenyyden aikana loma- tai työmatka. Kannattaako minun osallistua?

Kannattaa. Matkat, sairastelut ja muut yllättävät tilanteet kuuluvat elämään. Kun opit miten toteuttaa aktiviista ja terveellistä elämäntyyliä paikasta riippumatta, et edes ajattele sitä esteenä. Treenit voi toteuttaa niin hotellihuoneessa kuin mökilläkin ja ruokavalion noudattaminen on helppoa missä vain! Päästä irti dieettiajattelusta ja luota uuteen elämäntapaasi, jota voit jatkaa loppuelämän.

🔻 Mitkä maksutavat käyvät?

Jäsenyyden voi maksaa pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit Visa ja MasterCard (debit/credit). 


Jos sinulla on käytössä Credit/Debit-yhdistelmäkortti ja haluat, että veloitus lähtee pankkitililtäsi (eikä luotolta), näppäile kortin kääntöpuolen alareunasta löytyvä korttinumero ja sen perästä löytyvä turvakoodi. 


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

🔻 Voinko maksaa liikuntaedulla?

RAVINTO

🔻 Minkälainen Klubin ruokavalio on?

Klubissa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on salliva. Se sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista.

🔻 Kasvaako ruokamenot pilviin?

Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

TREENI

🔻 Onko kaikilla samat treenit?

Kyllä! Treenit on kuitenkin suunniteltu siten, että harjoitella voi hyvin, vaikka olisi pitkäkin tauko edellisistä treeneistä. Harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös aktiivisemmalle kuntoilijalle. Valmentaja antaa treenivideoilla ohjeita helpompiin ja haastavampiin suorituksiin, ja valmennustiimi on tukena aina kun kysymyksiä tulee.

🔻 Millaisia treenejä on luvassa?

Superhaasteessa treenataan 4 kertaa viikossa - lihaskuntoa treenataan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, ja kehonhuolto- tai rentoutumisharjoitus tehdään viikonloppuisin. Treenit ovat oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Yhden treenin kesto on noin 20-30 minuuttia, lisäksi ohjatut lämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta treenikokonaisuuksiksi yhdistettyinä todella tehokkaita ja kehitystä aikaansaavia. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.

🔻 Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Joku treenaa työpaikalla! Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain itsesi ja jumppamaton kokoisen tilan.

🔻 Mitä jos on liikerajoitteita?

Liikerajoitteiden kanssa konsultoi aina ensisijaisesti lääkäriäsi ja fysioterapeuttiasi. Moniin liikkeisiin on Superhaaste Klubin treeneissä vaihtoehtoja. Aina löytyy korvaava liike, jos ei samalle lihasryhmälle, niin sitten mietimme sellaisen vaihtoehdon, joka sopii treenikokonaisuuteen.

🔻 Mihin kellonaikaan treenit julkaistaan?

Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä 48 tuntia. Tämän jälkeen treeni poistuu näkyvistä.

🔻 Onko väliä mihin aikaan treenit tekee?

Ei, kunhan treenit tulevat tehdyiksi. Koska on sinulle paras hetki käyttää 20-30 minuuttia nopeaan, tehokkaaseen ja eteenpäin vievään treeniin?

Superhaaste Klubi pähkinänkuoressa!

3+1 uniikkia treeniä viikossa. 

Treeneissä hiki virtaa ja huippufiilis on taattu! 

Kätevä videoreseptipankki.

Maukas ateria valmistuu hetkessä vaikka koko perheelle.

Yhteisö - saat tukea muilta, tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä.

Vain 29,90 eurolla kuussakiinteydyt, saat paremman olon ja voit voittaa rahaa. Tämä on vähemmän kuin 1 € päivässä!

Hinta vain

29,90 € / kk

Voit lopettaa palvelun milloin tahansa. 

Kysyttävää?superhaaste@tikis.fi