Hinta vain 29,90 € / kk

⚡ 

Ei sitovaa määräaikaa, voit lopettaa palvelun milloin tahansa.

⚡ 

Liity mukaan jo tänään ja aloita treenit samantien!

Uusi Superhaaste Klubi

- treenaa kotona, syö terveellisesti ja pudota painoa!

Maksimaaliset tulokset vähällä vaivalla! Hanki itsellesi hyvä olo treenaamalla vain 30 min päivässä.

Klikkaa punaista nappia ja ilmoittaudu mukaan!

BLACK FRIDAY KAMPANJA -50%!

Ensimmäinen kuukausi  14,95€/kk koodilla: blackfriday

voimassa su 29.11. klo 23.59 asti!

PÄIVÄT

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

TUNNIT

MINUUTIT

SEKUNTIT

Syötä tarjousskoodi "blackfriday seuraavalla sivulla:

Klubin voit maksaa myös liikuntaeduilla.

SUPERHAASTEEN ON KÄYNYT JO

13 547 TYYTYVÄISTÄ OSALLISTUJAA.

NYT ON "KLUBIN" VUORO.

⚡ Ensimmäinen Superhaaste pidettiin kesällä 2018 ja kahden vuoden aikana ”superiin” on osallistunut jo yli 13 tuhatta osallistujaa! Sen avulla moni suomalainen on aloittanut matkansa kohti terveellisiä elämäntapoja ja saavuttanut huikeita tuloksia niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Olemme saaneet lukea kerta toisensa jälkeen osallistujien mahtavia tarinoita, joissa Superhaasteella on ollut ratkaiseva rooli heidän elämässään.


⚡ Superhaasteen yksi tärkeimmistä pilareista on mahtava yhteisö, josta on saanut tukea ja motivaatiota tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Superin kesto on kuitenkin vain 30 päivää ja sen jälkeen osallistujat ovat jatkaneet omin päin. Moni on pyytänyt meiltä pidempiaikaista valmennusta, jossa ei tarvitsisi jäädä ”oman onnensa nojaan” haasteen jälkeen. Olemme vastanneet nyt tähän huutoon ja kehittäneet jatkuvan Superhaaste Klubin, josta saa tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


⚡ Tämä ”hyvinvoinnin Netflix” on yhteisö, jossa osallistujat voivat yhdessä mennä kohti yhteisiä tavoitetta, terveellistä elämää ja kevyempää oloa. 


⚡ Jäsenet saavat joka viikko uusia kotitreenejä ja terveellisiä videoreseptejä. Lisäksi klubissa on paljon muuta hyvinvointiin ja painonhallintaan liittyvää sisältöä tukemaan projektia. Muodonmuutoskisaa unohtamatta!

Katso Superhaaste Klubin valmentajan terveiset!

Katso osallistujien huikeita muodonmuutoksia vain 30 päivässä:

Mitä tuloksia voit odottaa?

"Osallistuin Superhaasteeseen, koska olin kyllästynyt voimaan huonosti ja tuntemaan huonommuutta surkeiden elämäntapojen vuoksi. Halusin konkreettisen muutoksen ja olin motivoitunut tekemään töitä sen eteen. 


Olen oppinut elämään kevyemmin ja alkoholin ja herkkujen vetäminen on loppunut. Saavutin paremman olon ja itsetunnon tärkeimpinä. Konkreettisia saavutuksia oli mm. parempi iho, vatsakipujen loppuminen, 18cm pois vyötäröltä, viisi kiloa painosta jne. Oon kaiken kaikkiaan todella paljon onnellisempi nyt, kun olo on parempi!"


- Pauliina

"Suosittelen ehdottomasti haastetta kaikille. Ihana face-ryhmä ja treenit ja te vetäjät olette niin ihania <3. Pienillä fiksuilla valinnoilla sain vyötärön ympärystä kavennettua paljon! Olo on päivä päivältä parempi ja tsemppifiilis kasvaa koko ajan. Puntarilla en ole käynyt, roikkuva maha on pienentynyt ja se on ollu mulle paras juttu :) Olen niin kiitollinen!"


- Johanna

"Pidän haasteen lyhyistä treeneistä, sillä nelikymppisenä töissä käyvänä kolmen lapsen äitinä aika tuntuu aina olevan vähissä. Painoa tippui runsaasti, noin 8 kiloa. Painonpudotusta tärkeämpiä saavutuksia ovat kuitenkin virkeämpi olo, paremmat yöunet sekä verensokereiden tasaisuus. 


Superhaasteesta on hyötynyt myös perheeni, sillä lasten murot ja myslit ovat vaihtuneet sokerittomiin granoloihin, sokerijogurtit maustamattomiin jogurtteihin tai makeuttamattomiin hedelmäjogurtteihin ja puuron päälle laitetaan hillon sijaan makeuttamattomia hedelmäsoseita."


- Terhi

Lisää muodonmuutoksia:

01

TREENIEN KESTO VAIN 20-30 MIN

02

03

04

⚡ HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

RAJOITETTU NÄKYMISAIKA

⚡ Treenien näkyminen vain 24-48 tunnin ajan takaa sen, että treenit tulee oikeasti tehtyä ja pysyt suunnitelmassasi. Et siirrä treenejä "huomiseksi".  

FIKSU JA TOIMIVA RUOKAVALIO

 ⚡Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

⚡ Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

TÄMÄN TAKIA SUPERHAASTE -METODI TOIMII:

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi ilman himotreenejä ja kitudieettejä?

JO YLI 13 547 ASIAKASTA ON TODENNUT SUPERHAASTE-METODIN TUOVAN TULOKSIA.

KENELLE SUPERHAASTE KLUBI SOPII?

✅ Haluat parantaa kehokoostumustasi ja saada energisemmän olon.


✅ Etsit tehokasta, vähään aikaa vievää ja mukavaa tapaa parantaa hyvinvointiasi.


✅ Haluat treenata kotona itsellesi sopivaan aikaan ilman turhia siirtymiä. Bonuksena vielä, että treenit ovat lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voivat osallistua niihin omalla tavallaan.


✅ Tykkäät siitä, että treenit vaihtelevat jatkuvasti ja ovat joka kerta erilaisia.


✅ Sinulle sopii erinomaisesti se, että painat vain ”play:tä” ja teet mukana. Saat selkeät treenit, joilla saat varmasti hien pintaan ja poltettua rasvaa.


✅ Pidät selkeästä aikataulusta. Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee, mutta itse saat määritellä kellonajan treenille.


✅ Haluat kuulua tsemppaavaan porukkaan, jolla on samankaltaiset tavoitteet. Tieto siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen! Myös porukan tuoma positiivinen "paine" auttaa pysymään ruodussa.


✅ Etsit fiksua ruokavaliota, jota on helppo noudattaa - ilman turhaa punnitusta tai kaloreiden laskentaa.


✅ Haluat terveellisiä reseptejä, joita koko perhe voi syödä. Reseptit helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä "mitä tänään syötäisiin” päiviä.

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 698 € / kk.

MITÄ SUPERHAASTE KLUBI SISÄLTÄÄ?

✅ Treenit 3 kertaa viikossa, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 12 treeniä kuukauden aikana. (Arvo 120 €).


✅ Kehonhuoltotreeni kerran viikossa, jossa tehdään joogaa, lihashuoltoa tai meditaatiota. Yhteensä 4 kertaa kuukauden aikana. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €)


✅ Videoreseptipankki (Arvo 120 €)


✅ Superhaaste-valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 199 €)

Sinulle tämä koko paketti maksaa vain

29,90 € kuukaudessa.

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt Superhaasteen ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

MILLAISIA KLUBIN TREENIT OVAT?

Voit tehdä koko treenin yhdessä valmentajan kanssa! Myös alkulämmön ja loppuverryttelyn, jotka jäävät muuten helposti pois. Kaikki treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saa hyviä tekniikkavinkkejä.

Tässä Klubilaisten palautteita treeneistä:


”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"


”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen vuorokauden saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”


”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voi osallistua omalla tavallaan mukaan. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”


”Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen.”

MILLAINEN ON SUPERHAASTE KLUBIN RUOKAVALIO?

✅ Haasteen ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja Superhaaste klubin ruokavaliosta ja resepteistä:


”Ruokavalio on huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppeleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


MILLAISIA KLUBIN RESEPTIT OVAT?

Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.


✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.


✅ Koko perhe voi syödä samoja ruokia.

Superhaasteen kehutut reseptit on viety uudelle tasolle, sillä olemme saaneet tiimiimme kokin, joka näyttää helppoja ja terveellisiä reseptejä videolla. 


✅ Voit vain seurata perässä ja valmistaa herkullisen ja tavoitteitasi tukevan aterian käden käänteessä!  

SUPERHAASTE KLUBI YHTEISÖ

Superhaaste Klubiin kuuluu oma Facebook-ryhmä, jossa saat osaksesi muiden jäseneiden tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.

”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Superhaasteessa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


Älyttömän hyvä tsemppihenki niin tikisläisten ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Superhaasteen tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun Superhaaste Klubille. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempiä kyselemättä.


Klubissa ei ole sitovaa määräaikaa, voit siis lopettaa tilauksesi milloin tahansa.


Kilot ovat siis ainoa juttu mitä voit menettää. ;)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

RAVINTO

TREENI

🔻 Miten Superhaaste Klubi eroaa Superhaasteesta?

Superhaaste oli 30 päivää kestävä kokonaisuus. Klubi puolestaan pyörii jatkuvasti kuukausimallilla (29,90 €/kk). Tällä pyritään saamaan sinulle vielä entistäkin parempia tuloksia. Saat siis tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


Voit liittyä mukaan Klubiin milloin vain. Treenit ilmestyvät valmennusalustalle ja Facebook-ryhmään 4 kertaa viikossa. 


Klubissa ei ole suoranaisesti kielletty mitään ruokia haasteen tapaan, vaan pyrimme 80/20 ajatteluun. 80 % ruokailuista on terveellisiä, monipuolisia, ravitsevia kotiruokia, ja 20 % eväistä mielenterveyseväitä – mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan. 


Painonpudotusvaiheen ensimmäisten viikkojen aikana tämän suhteen olisi hyvä olla 90/10, eli herkuttelulle ja poikkeamille on vähemmän sijaa. Mitä lähempänä tavoitepainoa olet, sitä rennommin voit ottaa.

🔻 Minulla tulee jäsenyyden aikana loma- tai työmatka. Kannattaako minun osallistua?

Kannattaa. Matkat, sairastelut ja muut yllättävät tilanteet kuuluvat elämään. Kun opit miten toteuttaa aktiviista ja terveellistä elämäntyyliä paikasta riippumatta, et edes ajattele sitä esteenä. Treenit voi toteuttaa niin hotellihuoneessa kuin mökilläkin ja ruokavalion noudattaminen on helppoa missä vain! Päästä irti dieettiajattelusta ja luota uuteen elämäntapaasi, jota voit jatkaa loppuelämän.

🔻 Tarvitsenko Facebook-tilin?

Superhaaste Klubin Facebook-ryhmä on tärkeä osa valmennusta ja siksi ryhmään liittyminen on vahvasti suositeltavaa. Kuten tiedät, ryhmässä kaikki on helpompaa.

🔻 Mitkä maksutavat käyvät?

Toistaiseksi voimassa kuukausittainen tilaus tulee maksaa pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit Visa ja MasterCard (debit/credit). 


Jos sinulla on käytössä Credit/Debit-yhdistelmäkortti ja haluat, että veloitus lähtee pankkitililtäsi (eikä luotolta), näppäile kortin kääntöpuolen alareunasta löytyvä korttinumero ja sen perästä löytyvä turvakoodi. 


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

🔻 Voinko maksaa liikuntaedulla?

🔻 Minkälainen Klubin ruokavalio on?

Klubissa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on salliva. Se sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista.

🔻 Kasvaako ruokamenot pilviin?

Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

🔻 Onko kaikilla samat treenit?

Kyllä! Treenit on kuitenkin suunniteltu siten, että harjoitella voi hyvin, vaikka olisi pitkäkin tauko edellisistä treeneistä. Harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös aktiivisemmalle kuntoilijalle. Valmentaja antaa treenivideoilla ohjeita helpompiin ja haastavampiin suorituksiin, ja valmennustiimi on tukena aina kun kysymyksiä tulee.

🔻 Millaisia treenejä on luvassa?

Superhaasteessa treenataan 4 kertaa viikossa - lihaskuntoa treenataan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, ja kehonhuolto- tai rentoutumisharjoitus tehdään viikonloppuisin. Treenit ovat oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Yhden treenin kesto on noin 20 minuuttia, lisäksi ohjatut lämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta treenikokonaisuuksiksi yhdistettyinä todella tehokkaita ja kehitystä aikaansaavia. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.

🔻 Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Joku treenaa työpaikalla! Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain itsesi ja jumppamaton kokoisen tilan.

🔻 Mitä jos on liikerajoitteita?

Liikerajoitteiden kanssa konsultoi aina ensisijaisesti lääkäriäsi ja fysioterapeuttiasi. Moniin liikkeisiin on Superhaaste Klubin treeneissä vaihtoehtoja. Aina löytyy korvaava liike, jos ei samalle lihasryhmälle, niin sitten mietimme sellaisen vaihtoehdon, joka sopii treenikokonaisuuteen.

🔻 Mihin kellonaikaan treenit julkaistaan?

Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä Facebook-ryhmässä 24 tuntia, ja valmennusalustalla 48 tuntia. Tämän jälkeen treeni poistuu näkyvistä.

🔻 Onko väliä mihin aikaan treenit tekee?

Ei, kunhan treenit tulevat tehdyiksi. Koska on sinulle paras hetki käyttää 20-30 minuuttia nopeaan, tehokkaaseen ja eteenpäin vievään treeniin?

Superhaaste Klubi pähkinänkuoressa!

3+1 uniikkia treeniä viikossa. 

Treeneissä hiki virtaa ja huippufiilis on taattu! 

Kätevä videoreseptipankki.

Maukas ateria valmistuu hetkessä vaikka koko perheelle.

Yhteisö - saat tukea muilta, tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä.

14,95 € / kk

Voit lopettaa palvelun milloin tahansa. 

Vain 29,90 eurolla kuussa

kiinteydyt, saat paremman olon ja voit voittaa rahaa. Tämä on vähemmän kuin 1 € päivässä!

Black Friday tarjous -50% ensimmäinen kuukausi:

Kysyttävää?superhaaste@tikis.fi