facebook_pixel

TIKIS – Treenihaastekirja ilmestyy syyskuussa!

Moni Tikiksen seuraaja on varmasti osallistunut johonkin meidän haasteista. Tuhannet ihmiset ovat inspiroituneet kokeilemaan liikunnallisia äärirajojaan ja positiivinen palaute on ollut häkellyttävää. Hyvinvoinnin ilosanoman lähettäminen on työmme ja intohimomme, joten on aika nostaa haasteet uudelle levelille. Syyskuussa on luvassa jotakin, mitä ei ole ennen nähty: TIKIS – Treenihaastekirja.

Koko kropan treenihaaste | Treeni 14

Tehdään viimeisen viikon kunniaksi hieman erilainen keskivartalotreeni, nimittäin rasvaa polttava pikatreeni HIIT-tyyliin! Kyseessä on 9 minuutin pikapyrähdys, joka kehittää keskivartalon lisäksi myös aerobista kuntoa. Tämä harjoitus kannattaa tehdä jumppamaton päällä, jos sellainen kotoa löytyy.

Koko kropan treenihaaste | Treeni 13

Koko kropan treenihaasteen loppu häämöttää ja tänään onkin luvassa viimeinen jalkatreeni. Muistutuksena, että haasteen Facebook-tapahtumassa arvotaan vielä yksi viikkopalkinto (FAST Hera 80) tällä viikolla!

Koko kropan treenihaaste| Treeni 10

Aloita lauantaipäivä reippaasti lepopäivän jälkeisellä jalkatreenillä! Treenissä on erikseen lyhyt alkulämmittely, ja loppuun tiukka puristus. Asennetta siis peliin – nyt saa painaa täysillä!

Koko kropan treenihaaste | Treeni 9

Rasvasolut saavat nyt kyytiä, kun Jope jatkaa eilisestä keskivartalotreenistä yläkroppatreeniin. Huomenna saa taas levätä, joten viimeistään tänään kannattaa vetää ja täysillä. Muista, että jos se olisi helppoa, kaikki olisivat tikis.

Koko kropan treenihaaste | Treeni 8

Koko kropan treenihaaste jatkuu Jopen kanssa keskivartalon kiusaamiseen. Oletko valmis kokeilemaan yhtä vaikeusastetta haasteellisempaa treeniä, eli lisäämään yhden kierroksen enemmän liikkeitä? Vie itsesi äärirajoille! Kaikki haasteen materiaalit löytyvät näiltä nettisivuilta sekä Facebook-tapahtumasivulta.

Koko kropan treenihaaste | Treeni 7

On aika laittaa Koko kropan treenihaasteen toinen viikko käyntiin! Toivottavasti saitte ladattuja akkuja lepopäivänä, koska jälleen on luvassa tiukka setti Elmerin johdolla!

Koko kropan treenihaaste | Treeni 3

Tänään on Koko kropan treenihaasteen kolmannen treenin vuoro! Haasteessa treenataan koko vartaloa eli vuorotellen yläkroppaa, alakroppaa sekä keskivartaloa. Tänään on ohjelmassa yläkroppatreeni. Kaikki materiaalit löytyvät näiltä nettisivuilta sekä Facebook-tapahtumasivulta.

Koko kropan treenihaaste | Treeni 2

Tänään on Koko kropan treenihaasteen toisen treenin vuoro! Haasteessa treenataan koko vartaloa eli vuorotellen yläkroppaa, alakroppaa sekä keskivartaloa. Kaikki materiaalit löytyvät näiltä nettisivuilta sekä Facebook-tapahtumasivulta.

Koko kropan treenihaaste | Treeni 1

Tästä lähtee Koko kropan treenihaaste käyntiin! Seuraavat 3 viikkoa treenataan koko vartaloa eli yläkroppaa, alakroppaa sekä keskivartaloa. Kaikki materiaalit löytyvät näiltä nettisivuilta sekä Facebook-tapahtumasivulta. Treenihaaste sopii kaikille ajasta, paikasta, iästä ja sukupuolesta riippumatta, sillä voit soveltaa treenit oman kunnon ja ohjelman mukaan.

Alkutestit – Koko kropan treenihaaste

Tikiksen uusi treenihaaste on vihdoin täällä! Tällä kertaa treenataan koko kroppa – vain yhden liikkeen tai lihasryhmän sijaan. Haaste on ilmainen ja sen voi suorittaa ilman välineitä. Siis missä tahansa ja koska tahansa!

Koko kropan treenihaaste – usein kysytyt kysymykset

Tikis haastaa sinut 21 päivän treenihaaseeseen! Tikiksen edelliset haasteet (mm. punnerrus-, vatsalihas-, bootyhaaste) olivat huippusuosittuja ja niihin onkin osallistunut yli 200 000 ihmistä ympäri Suomea. Tällä kertaa kohteenamme on koko keho ja luvassa on iso kasa inspiroivia treeniliikkeitä oman kehon painolla tehtyinä. Osallistuminen on ilmaista, joten haastathan kaveritkin mukaan treenaamaan!

Vatsalihashaaste – Treeni 21

Näin on seitsemän viikkoa vatsalihashaastetta viimeistä treeniä vaille pulkassa! Mikä treeni on ollut suosikkisi tai mikä on jäänyt parhaiten mieleen?

Vatsalihashaaste – Treeni 19

Tästä lähtee vatsalihashaasteen viimeinen viikko käyntiin! Jaksetaan vielä tsempata nämä viimeiset treenit yhdessä, eikö? Anni näyttää päivän liikkeet:

Vatsalihashaaste – Treeni 5

Toisen haasteviikon toinen treeni. Tikis-Jope näyttää tänään liikkeet. Katso video: Jopea voit seurata esimerkiksi hänen blogissa tai Instagramissa nimimerkillä @tikisjope jonne tulee loistavia videoita kehonpainotreeniin liittyen. Päivän treeni: - Näet haasteen...

Vatsalihashaaste – treeni 1

Tänään alkaa kevään odotetuin haaste! Nyt laitetaan keskikropat kuntoon ja valmistaudutaan rantakauteen. Katso videolta haasteen ensimmäinen treeni.