Smoothieresepti ”Prodehirviö” | Treenisafka

elo 4, 2015 | Reseptit miehille, Reseptit naisille | 0 Kommenttia

Tikiksen ja Puhdistamon 14 päivän smoothiehaaste käy kuumana ja Emmikin päätti jakaa katsojille yhden reseptin! Katso videolta miten ”Prodehirviö” syntyy:

Resepti:

Haasteen kunniaksi kaikki tuotteet Puhdistamon verkkokaupasta 10% alennuksella koodilla ’smoothiehaaste’!

Kaikki Treenisafkan jaksot tulevat omalle Youtube-kanavalle. Tilaa kanava ja katso jaksot ensimmäisenä: Treenisaka – Youtube kanava

Seuraa Treenisafkaa Instagramissa: @treenisafka

Facebookissa Treenisafkan löydät tästä: Treenisafka – Facebook

Katso myös Treenisafkan ekat jaksot klikkaamalla kuvaa:

Tikis_Treenisafka_iso

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: