5 vinkkiä kananmunien valmistukseen

touko 25, 2015 | Reseptit miehille, Reseptit naisille | 0 Kommenttia

Kananmunasta on moneksi. Paista tai keitä, mausta mut älä heitä. Nappaa nerokkaat vinkit arkirutiineihisi, ja kananmunien valmistus helpottuu entisestään!

1. Älä kuori kovaksi keitettyä kananmunaa, vaan halkaise

Nopeuta elämääsi, ja unohda kuoren nyppiminen. Tarvitset vain terävän veitsen, jolla halkaista kananmuna kuorineen pitkittäissuunnassa. Heitä sitten kuoren puolikkaat pois. Valmista parissa sekunnissa!

halkaistut munat

2. Valmista kananmunat kypsäksi uunissa

Laita kananmunat kuorineen uuniin 175 asteeseen ja anna paistua noin 30 minuuttia. Esimerkiksi muffinssivuokaan saat lisäksi mahtumaan suuren määrän kananmunia vaikka brunssia varten. Uunissa valmistetut kananmunat ovat pehmeämpiä kuin keitetyt, ja näin vesikään ei kiehu yli kattilan.

3. Paista kanamunat sipulirenkaissa

Leikkaa isosta sipulista renkaita ja laita ne pannulle. Riko kananmunat sipulirenkaiden sisälle, mausta ja paista. Tulokseksi saat täydellisen pyöreitä paistettuja kananmunia, jotka ovat erinomainen lisuke leivän päälle.

paistetut munat

4. Tee munakas vohvelipannussa

Maukas munakas syntyy entistä kätevämmin vohveliraudalla. Kaada haluamasi munaseos kuumalle voidellulle vohveliraudalle. Odota hetki, kippaa lautaselle ja nauti!

5. Erota keltuaiset valkuaisista muovipullolla

Riko kananmuna laakealle lautaselle niin, että keltuainen pysyy koossa. Etsi pieni muovinen juomapullo, ja imaise keltuainen pullon sisälle painamalla pullon kylkiä. Keltuainen pulpahtaa pullon sisälle sekunnissa. Katso esimerkkivideo tästä:

Lähde: Huffingtonpost

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: