Timmi Mimmi -valmennus: usein kysyttyä

tammi 7, 2017 | Naisten treeni | 0 Kommenttia

Meille on tullut paljon kysymyksiä Timmi Mimmi by Janni Hussi -valmennukseen liittyen. Vastaamme tässä yleisimpiin niistä.

Miten saan treeniohjelman itselleni?

 

Kyseessä on kuntosaliohjelma, jonka voit tehdä mistä päin Suomea tahansa. Osta treeniohjelma täältä. Saat ohjelman maksettuasi tunnukset sähköpostiisi, joilla pääset kirjautumaan erilliselle alustalle. Sieltä pääset lukemaan kaikki ohjelmaan liittyvät ohjeet ja katsomaan treenivideot.

Kenelle treeniohjelma sopii?

 

Timmi Mimmi -valmennus sopii naisille, joille saliharjoittelu on tuttua, ja jotka haluavat treenata kuntosalilla nousujohteisesti, saavuttaa tuloksia ja kiinteytyä. Treeniohjelmasta on myös paljon hyötyä saliliikkeiden turvallisen suoritustekniikan oppimiseen, sillä kaikki liikkeet käydään yksityiskohtaisesti läpi ja näytetään videolla.

Mitä treeniohjelma kehittää?

 

Timmi Mimmin treeniohjelma kehtttää koko vartaloa. Ohjelman avulla kehität lihasvoimaa ja kiinteydyt. Opit ohjelman avulla tehokkaita kuntosaliiliikkeitä, joita voit hyödyntää myös myöhemmin. Liikkeitä on todella monipuolisesti, jotta saadaan kuormitettua koko kehoa tasaisesti hyvän lihastasapainon takaamiseksi. Treeniohjelma on laadittu siten, että siinä on huomioitu nousujohteisuus eli ohjelma kovenee loppua kohti.

Millainen treenijako ohjelmassa on?

 

Treeniohjelma on 3-jakoinen eli se on jaettu lihasryhmäkokonaisuuksiin. Treenejä kertyy siis kolme kertaa viikossa, esim ma, ke ja pe. Voit sovittaa treenit haluamillesi päiville, ja treenata silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Viikoilla 5-8 ohjelmaan lisätään HIIT- ja intervallitreenejä.

Voiko osallistua, jos on aloittelija?

 

Treeniohjelma ei sovi vasta-alkajille, koska siinä treenataan paljon vapailla painoilla, joten saliharjoittelua pitää olla jo takana.

Aloittelijoille on oma valmennus, Salistartti, johon voit tutustua tästä: www.tikis.fi/valmennus-salistartti

Milloin treeniohjelman voi aloittaa?

 

Seuraava valmennus alkaa maanantaina 6.2.2017.

Sisältyykö ohjelmaan myös ruokavalio?

 

Kyllä, valmennuksessa on myös rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Monipuolisen ruokavalion voi koostaa aika pitkälti itse annetuista vaihtoehdoista. Ruokia ei tarvitse punnita, ja ruokavaliosta saa muokattua sopivan vaikka sinulla olisi allergioita tai noudattaisit erityisruokavaliota (maidoton, viljaton, vegaaninen).

Onko kyseessä kertamaksu vai kuukausiveloitus?

 

Ohjelma maksaa vain 79 € ja sillä saa 8 viikon treeniohjelman sekä ruokavalion! Meillä ei ole mitään kuukausimaksuja, vaan kyseessä on kertaveloitus, jonka voi maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Summan voi maksaa myös osissa 2 X 39,50 € (maksa osissa tästä). Valmennuksen voi maksaa myös SporttiPassilla (ota tällöin yhteyttä tikis@tikis.fi).

Mihin otan yhteyttä, jos on kysyttävää?

Treeniohjelma on erillisellä alustalla, jossa on kommentointimahdollisuus. Vastaamme siellä kaikkiin treeneihin tai ruokavalioon liittyviin kysymyksiin. Toki voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla tikis@tikis.fi

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: