Vuoden monipuolisin treenikirja on ilmestynyt!

loka 5, 2016 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Miltä kuulostaisi, jos voisit koska tahansa boostata treenimotivaatiotasi ja kehittää fysiikkaasi helposti ja kätevästi? Entäpä jos kätesi ulottuvilla olisi tehokas ja laadukas treeniohjelma, jolla voisit kehittyä leuanvedossa, muokata itsellesi pyöreän takapuolen, tulla huippupunnertajaksi, tiristää sixpackin esiin tai parantaa aerobista kuntoa tavoitteesi mukaan? Me päätimme vastata tähän tarpeeseen, sillä Tikiksen legendaariset treenihaasteet löytyvät nyt nidottuina yksien kansien väliin!

Treenihaastekirja sisältää viisi erilaista treenihaastetta:

  • Leuanvetohaasteessa treenataan leuanvetoa ja kasvatetaan leveä selkä.
  • Bootyhaasteella saavutetaan pyöreä takapuoli ja vahvat reidet.
  • Punnerrushaasteella kehityt punnertamisen mestariksi ja voit opetella vaikutuksen tekeviä erikoispunnerruksia.
  • Vatsalihashaasteen avulla saat katseita keräävän sixpackin ja vahvan keskivartalon.
  • Hiithaaste sopii kiireiselle treenaajalle, joka kuitenkin haluaa treenillä tuloksia.

Jokainen haaste sisältää laadukkaan, yksityiskohtaisen ja nousujohteisen treeniohjelman, jonka avulla pysyt motivoituneena, etkä edes halua luistaa treeneistä. Treenit ovat monipuolisia, mikä takaa paitsi kokonaisvaltaisen kehityksen myös turvallisen treenaamisen. Haasteissa tehtävien treeniliikkeiden havainnoillistavat kuvat ja kirjalliset ohjeet liikkeiden suorittamiseen auttavat sinua treenaamaan oikein. Näin treenaamisesi on mahdollisimman tehokasta ja turvallista. Kirjan treenit sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneellekin treenaajalle, sillä haasteissa on eri vaativuustasoja. Haasteiden treeniohjelmat etenevät nousujohteisesti, joten jatkuva kehitys on taattua.

Varsinaisten treeniohjelmien ohella kirja sisältää esteettisiä, inspiroivia kuvia. Saat lisäksi hyödyllisiä vinkkejä treenaamiseen ja yleiseen hyvinvointiin sekä vastauksia yleisimpiin treenaamiseen liittyviin kysymyksiin. Kirjassa pääset myös kurkistamaan Tikiksen menestystarinan taakse.

Tikiksen ainutlaatuinen Treenihaastekirja kannattaa ehdottomasti hankkia omaan kirjahyllyyn. Treenihaastekirja on myös loistava lahja! Yllätä treenaamisesta innostunut kaverisi lisämotivaatiolla, haasta sohvaperunana viihtyvä ystävä treenaamaan tai hanki kirja vaikkapa työpaikalle julistamaan liikkumisen iloa! TIKIS-kirja on myös toivottu paketti pukinkonttiin. Treenihaastekirja tuo takuulla intoa ja motivaatiota liikkua!

– Riina

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: