Tehokas rasvanpoltto – 3+1 tärkeintä treenielementtiä! (VIDEO)

tammi 24, 2017 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Olisiko talven aikana treenatut muskelit mukava saada esiin ja säilyttää sopiva kondis pidempäänkin? Vai o​lisiko rasvanpoltto vain yleisen terveyden vuoksi tarpeen? Jos näin on, niin nyt lykästi!

Saimme supersuositun Lihaskasvu & Rasvanpoltto -kirjan kirjoittaneen Timo Haikaraisen kertomaan 4 tärkeintä rasvanpolton treenielementtiä videolle. Näitä vinkkejä noudattamalla rasvanpoltto ei jää vain haaveeksi, vaan saat kehosi toimimaan kuin 24 h toimiva rasvanpolttokone. Muista myös keskittyä ruokavalioon, sillä se on tärkein asia rasvanpolttoa tavoitellessa! 

​​Elementit käydään videolla läpi konkreettisesti näyttäen sekä selittäen.

Katso tästä video: tehokas rasvanpoltto

 

Katso myös:

Maastaveto – Timo Haikarainen esittelee 5 yleisintä virhettä (VIDEO) 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: