Tehokas pakaratreeni (Video) @Janettekarvonen

tammi 10, 2016 | Naisten treeni | 0 Kommenttia

Kuinka Fitnessmalli 2015 treenaa? Katso videolta Janette Karvosen tehokas takareisi- ja pakaratreeni. Liikkeiden lisäksi Janette neuvoo oikeat suoritustekniikat sekä kertoo sopivat toistomäärät.

 

 

Liikkeet:

1. Haarakyykky Smith-laitteessa 4 x 8
2. Sumokyykky + SJMV (Supersarja) 3 x 10
3. Reiden koukistus vastuskuminauhalla 3 x 8-10
4. Reiden loitonnus laitteessa 3 x 20
5. Askelkyykkyhypyt 5-6 x 30/10 sekuntia (Työ-/lepoaika)

Voit seurata Janettea Instagramissa nimellä @JanetteKarvonen sekä hänen blogia pääset lukemaan tästä.

Katso myös:
Sanna Laitisen pakaratreeni (video)
Eve Heikkisen plyotreeni jaloille (video)

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma on vihdoin julkaistu! Ohjelma on suunniteltu lihaksikkaan ja urheilullisen vartalon treenaamiseen. Lue lisää!

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: