Unohda sekuntikello, ota käyttöön Tabata-treenibiisit! (video)

marras 21, 2014 | Naisten treeni | 0 Kommenttia

Oletko koskaan salilla ollessasi juuttunut juttelemaan toisen treenaajan kanssa tai tuijottamaan lattiaa ajatuksissasi niin, että sarjatauko on lipsahtanut liian pitkäksi? Ehkä haluaisit löytää keinon tehdä treenistäsi intensiivisemmän?

Tabata-treenibiisit ovat vastaus rukouksiisi.

 

Tabata-biisit on kehitetty erityisesti samannimisen treenimuodon taustamusiikiksi ja ne koostuvat kahdesta osasta: treeni ja lepo. Kappaleessa “laulaja” auttaa sinua tauottamaan treeniä kertomalla milloin on aika levätä ja milloin taas aika nostaa painot lattialta. Treeniosuus kestää aina 20 sekuntia kerralla ja lepo-osa 10 sekuntia. Tabata on HIIT-treenimuoto ja parhaiten kappaleita voi hyödyntää treenaamalla koko biisin ajan eli neljä minuuttia. Kokeile ja kerro meille mitä mieltä olet!

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: