Saliohjelma aloittelijalle – aloita voimaharjoittelu nyt!

| kesä 29, 2017 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Haluatko aloittaa saliharjoittelun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? SaliStartti-nettivalmennus auttaa sinua pääsemään alkuun voimaharjoittelussa!

Olemme muokanneet alkuvuodesta huippusuosion saavuttaneen valmennuksen osallistujien palautteiden pohjalta ja nyt osallistujille on tarjolla myös suljettu Facebook-ryhmä, jossa on valmentaja mukana! Valmennus alkaa 10.7.2017!

SaliStartti on täydellinen ohjelma aloittelijalle – opit kuinka salilliikkeet tehdään oikein ja turvallisesti. Jokainen liike näytetään ja opastetaan videolla personal trainerin toimesta.

Valmennus sisältää 4 viikon kuntosaliohjelman (kaikki liikkeet näytetään ja opastetaan videolla), vinkkejä ruokavalion sekä valmentajan Annina Vainion tuen. Valmennuksella on myös oma suljettu Facebook-ryhmä. Valmennus sopii kaiken ikäisille, sekä miehille että naisille.

Lue lisää valmennuksesta tästä.

Treeniohjelman noudattaminen tuo tekemiseesi ryhtiä ja rotia sekä selkeän päämäärän. Ohjelman ansiosta sinun ei tarvitse miettiä salilla ”mitäs sitä seuraavaksi tekisi” ja haahuilla turhaan liikkeiden välissä. 

Aloittelijat hyötyvät treeniohjelmasta aivan valtavasti. Moni tulee kuntosalille ajatuksella, että ”kokeilee ensin itse”. Tämä ei ole kovin järkevää, sillä se ei auta saamaan alkuun oikeaa kuvaa harjoittelusta. Paras olisi, että aloitat uuden harrastuksen heti ammattilaisen suunnittelemalla ohjelmalla. Tervetuloa mukaan! 

OSTA VALMENNUS TÄSTÄ

Lue myös: 

Älä tee kuntosalista mörköä – jokainen on joskus ollut aloittelija

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: