Saliohjelma aloittelijalle – aloita voimaharjoittelu nyt!

helmi 3, 2018 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Haluatko aloittaa saliharjoittelun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? SaliStartti-nettivalmennus auttaa sinua pääsemään alkuun voimaharjoittelussa –  se on selkeä ja helposti toteutettava saliohjelma aloittelijalle!

Olemme muokanneet huippusuosion saavuttaneen valmennuksen osallistujien palautteiden pohalta! Valmennuksen voit aloittaa milloin vain, ja suorittaa sitä omaan tahtiisi. 

SaliStartti on täydellinen ohjelma aloittelijalle – opit kuinka saliliikkeet tehdään oikein ja turvallisesti. Jokainen liike näytetään ja opastetaan videolla personal trainerin toimesta.

Valmennus sisältää 4 viikon kuntosaliohjelman (kaikki liikkeet näytetään ja opastetaan videolla), vinkkejä ruokavalioon sekä valmentajan tuen. Valmennus sopii kaiken ikäisille, niin miehille kuin naisille.

Valmennus sopii sellaiselle henkilölle, joka on motivoitunut oppimaan saliharjoittelusta, valmis harjoittelemaan pitkäjänteisesti ja haluaa saavuttaa tuloksia. Tavoitteena on saada aikaan askel kohti elämäntyyliä, joka tuo energisyyttä, itsevarmuutta ja voimakkaamman sekä kiinteämmän vartalon.

TIKIS SaliStartti -valmennus opettaa sinulle, kuinka harjoittelet salilla turvallisesti ja tehokkaasti. Huomaat nauttivasi treenaamisesta ja alat odottaa jo seuraavan päivän harjoitusta. Treenin aikana tunnet, kuinka pystyt unohtamaan arjen kiireet ympärilläsi ja saat elämästä enemmän irti.

Alat löytää uutta tasapainoa treenaamisen ja elämästä nauttimisen välille. Huomaat, että oikeat valinnat tuovat sinulle hyvää oloa. Alat olla tyytyväinen siihen, että pystyt tekemään näitä päivittäisiä valintoja.

Lue lisää valmennuksesta tästä

Treeniohjelman noudattaminen tuo tekemiseesi ryhtiä ja rotia sekä selkeän päämäärän. Ohjelman ansiosta sinun ei tarvitse miettiä salilla ”mitäs sitä seuraavaksi tekisi” ja haahuilla turhaan liikkeiden välissä. 

Aloittelijat hyötyvät treeniohjelmasta aivan valtavasti. Moni tulee kuntosalille ajatuksella, että ”kokeilee ensin itse”. Tämä ei ole kovin järkevää, sillä se ei auta saamaan alkuun oikeaa kuvaa harjoittelusta. Paras olisi, että aloitat uuden harrastuksen heti ammattilaisen suunnittelemalla ohjelmalla. Tervetuloa mukaan! 

OSTA VALMENNUS TÄSTÄ

Lue myös: 

Älä tee kuntosalista mörköä – jokainen on joskus ollut aloittelija

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: