Pyykkilautavatsa biitsille – 3 vatsalihastreeniä (videot)

kesä 13, 2015 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Vatsalihashaasteesta on nyt vierähtänyt jonkin aikaa, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä ettei vatsoja enää treenata. Tässä kolme kovaa vatsalihastreeniä, joista saat inspiraatiota ja ideoita keskivartalon harjoitteluun!

Video 1 – Steffi

 

Video 2 – Lauri Kalima

 

Video 3 – Jalosaur

 

Kaikki vatsalihashaasteen treenit ovat nähtävissä YouTube-kanavallamme, tästä soittolistasta.

TIKIS Treenihaastekirjasta löydät 8 viikon vatsalihashaasteen!

Tsekkaa myös:

Näin treenaat vatsalihaksia tehokkaasti salilla!

 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: