Näin treenaat vatsalihaksia tehokkaasti salilla! | Sara Nikulainen

joulu 3, 2015 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Fitnessmalli-kilpailun finalisti Sara Nikulainen näyttää tehokkaimmat vatsalihasliikkeet saliharjoitteluun. Tässä treenissä vahvistetaan sekä suoria että vinoja vatsalihaksia.

 

Katso video:

Saran vatsalihastreeni:

Lämmittely eläinliikkeillä

1. Rutistukset bosun tai jumppapallon päällä alataljassa narulla 10 x 3
2. Polkupyöräily alataljassa 10 x 3
3. Soutu tangon kanssa vinopenkissä 2 x 15
4. Linkkusveitset penkin päällä 2 x 15

Voit seurata Saraa Instagramissa @saranikulainen tai saranikulainen.fastspace.fi

Kaipaatko lisää vinkkejä, joilla saat rautaisen keskivartalon? Katso: Pyykkilautavatsa biitsille – 3 vatsalihastreeniä (videot)

TIKIKSEN SUPERHAASTE

Treenaa kotona! Suosittu treenihaaste kipinöi sinut liikkumaan tehokkaasti omilla ehdoillasi ja syömään terveellisesti ilman kalorien laskemista.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: