Muokkaa peppua ja reisiä tehokkaasti! 6 liikettä

elo 2, 2016 | Naisten treeni | 0 Kommenttia

Jos naisilta kysyään, miltä alueelta he haluaisivat kiinteytyä, peppu ja takareidet mainitaan yleensä listan kärjessä. Jos unelmoit kiinteämmistä pakaroista ja reisistä, tässä tehokkaita liikkeitä koti- tai ulkotreeniin:

1. Osittainen kyykky yhdellä jalalla

 

Kyykkää toisella jalalla, vain niin alas kuin pääset. Pidä kroppa tiukkana säilyttääksesi tasapainon. Tee noin 15 toistoa molemmille puolille.

 

2. Leveä kyykky

 

Aseta jalkasi leveälle sekä jalkapöytäsi osoittamaan hieman eri suuntiin. Pidä selkä suorana ja lähde kyykkäämään, ylös tullessasi purista pakarat yhteen ja vie lantio eteen.

 

3. Jalannostot

 

Aseta kädet tukevasti maahan ja pidä selkä tiukkana. Nosta toinen jalka ylös suoraksi. Lähde nostamaan ja laskemaan lantiotasi aktivoimalla pakaraa.

 

4. Superman

 

Asetu päinmakuulle. Lähde nostamaan käsivarsia sekä jalkoja samaan aikaan. Muista että pakarat ja takareidet tekevät työn, joten pyri nostamaan niitä mahdollisimman korkealle.

 

5. Luistelukyykky + sivupotku

 

Lähde viemään toinen jalka vartalon taakse koukkuun, tuo takaisin ja ylhäällä potkaise sivulle. Aktivoi pakaraa jatkuvasti.

 

6. Kyykky varpaillaan

 

Asetu kyykkyyn, mutta nosta kantapäät ylös ja kannattele kyykkyä varpaillaan.

 

 Lähde: cosmopolitan.fibrightside.com

Tsekkaa myös:

Raastava ja tehokas askelkyykky

Näillä 5 liikkeellä pääset alkuun kehonpainoharjoittelussa

Kyykkyvariaatiot – 7 liikettä kehonpainolla

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: