Maastaveto – personal trainer Timo Haikarainen esittelee 5 yleisintä virhettä (VIDEO)

joulu 30, 2016 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Maastaveto on tehokas liike voimatasojen sekä massan kasvattamiseen. Liike ei ole kuitenkaan helpoimmasta päästä, joten tekniikka on hyvä opetella kunnolla. Tällä videolla kokenut personal trainer Timo Haikarainen esittelee 5 yleisintä virhettä maastavedosta, ja miten korjata ne.

Videosta saat hyviä vinkkejä siihen, miten maastavetoa voi harjoitella turvallisemmin ja tehokkaammin.

Katso video tästä:

 


Timo Haikarainen on myös kirjoittanut hiljattain ilmestyneen huippusuosion saavuttaneen treenikirjan: Lihaskasvu & Rasvanpoltto. Kirja sisältää tiukkaa faktaa lihasmassan kasvatuksesta sekä rasvanpolttamisesta. Upeat esimerkit Timon asiakkaista motivoivat lukijaa tuloksiin joita et ehkä ollut uskonut pystyväsi saavuttamaan. Kirjassa on myös konkreettisia esimerkkejä ruokavalioon sekä treeniohjelman laatimiseen. Tilaa kirja tästä: https://tikis.fi/kauppa/lihaskasvu-rasvanpoltto/

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: