Keskivartalo vahvemmaksi – Lotta Harala (VIDEO)

huhti 9, 2017 | Naisten treeni | 0 Kommenttia

Yleisurheilija Lotta Harala näyttää parhaat keskivartaloa rasittavat liikkeet! Tämä toiminnallinen treeni polttelee vatsalihaksissa aivan varmasti!
Keskivartalon vahvistaminen on tärkeää ja usein se unohtuu tai jää pakkopullana treenin viimeisille minuuteille. Vahva keskivartalo kantaa kroppaa ja auttaa urheilijaa jaksamaan paremmin tekniikkaa vaativissa suoritteissa. Keskivartaloa vahvistamalla voidaan ennaltaehkäistä myös loukkaantumisia ja kiputiloja, joista esimerkiksi selkä saattaa kärsiä.

Katso video:

 

Liikkeet:

 

  • Tuulilasinpyyhkijät x 10-20 (vaihtoehto: toes to bar)
  • Kylkilankku, jalat korokkeella x 10-15 per puoli
  • Lantionnostot punnerrusasennossa TRX-nauhoilla tai jumppapallolla x 10-15
  • Kylkijännitys + hyppypunnerrus + linkkari x 5 per suunta
  • Painijavatsat pyörien (levypaino lisävastuksena)

Seuraa Lottaa Instagramissa nimimerkillä @lottaharala

Katso myös Lotan maksimi- ja räjähtävän voiman treenin: Lisää räjähtävyyttä!

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: