Kesän treenit kahvakuulalla

mennessä | huhti 13, 2016 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Ilmat lämpenevät ja aurinko alkaa näyttäytyä yhä enenevässä määrin..taitaa tulla kesä! Mitä jos siirtäisit kesällä lihaskuntotreenisi ulos? Mainion treenin saat aikaan kahvakuulalla ja reippaalla asenteella. Treenaamaan voi lähteä milloin vain, missä vain!

Motivaatiota kesän treeneihin

 

Kesäisin motivaatio treenaamiseen voi hiipua, kun auringonpaiste ja lomailu houkuttelevat ulos muihin aktiviteetteihin. Kesälläkin olisi kuitenkin tärkeää liikkua ja pysyä urheilullisessa mielessä aktiivisena. Et varmasti halua saada takaisin kaikkia kevään aikana karistettuja kiloja tai aloittaa syksyn tullen kuntoremonttia täysin nollasta, vai mitä?

Mökillä tai kaupungissa

 

Kahvakuulalla voi treenata, olit sitten kaupungissa tai maalla, kotona tai mökillä! Jos haluat pysyä kesälläkin aktiivisena ja yhdistää rennon mökkilomailun treeniin, kahvakuulailu voi olla kokeilun arvoinen. Kokoa perhe tai ystävät kunnon treenille ja pitämään yhdessä hauskaa. Mikä olisikaan parempaa, kuin pulahtaa kunnon hikisen treenin jälkeen yhdessä mökkilaiturilta järveen?

Monipuolisuutta kahvakuulalla

 

Kahvakuulailu on kokonaisvaltaisesti koko kroppaa kehittävä treenimuoto. Sen avulla saat sykkeen ylös, hien pintaan ja lihakset kehittymään. Liikkeitä on satoja erilaisia, joita yhdistelemällä voi löytää tuhansia erilaisia treenejä. Liikkeiden väliin voit lisätä kehonpainolla tehtäviä harjoitteita tai aerobista sykkeenkohotusta, kuten juoksua. Vain mielikuvitus on rajana, kun lähdet suunnittelemaan kesän kahvakuulatreenejäsi!

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: