Kesän treenit kahvakuulalla

huhti 13, 2016 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Ilmat lämpenevät ja aurinko alkaa näyttäytyä yhä enenevässä määrin..taitaa tulla kesä! Mitä jos siirtäisit kesällä lihaskuntotreenisi ulos? Mainion treenin saat aikaan kahvakuulalla ja reippaalla asenteella. Treenaamaan voi lähteä milloin vain, missä vain!

Motivaatiota kesän treeneihin

 

Kesäisin motivaatio treenaamiseen voi hiipua, kun auringonpaiste ja lomailu houkuttelevat ulos muihin aktiviteetteihin. Kesälläkin olisi kuitenkin tärkeää liikkua ja pysyä urheilullisessa mielessä aktiivisena. Et varmasti halua saada takaisin kaikkia kevään aikana karistettuja kiloja tai aloittaa syksyn tullen kuntoremonttia täysin nollasta, vai mitä?

Mökillä tai kaupungissa

 

Kahvakuulalla voi treenata, olit sitten kaupungissa tai maalla, kotona tai mökillä! Jos haluat pysyä kesälläkin aktiivisena ja yhdistää rennon mökkilomailun treeniin, kahvakuulailu voi olla kokeilun arvoinen. Kokoa perhe tai ystävät kunnon treenille ja pitämään yhdessä hauskaa. Mikä olisikaan parempaa, kuin pulahtaa kunnon hikisen treenin jälkeen yhdessä mökkilaiturilta järveen?

Monipuolisuutta kahvakuulalla

 

Kahvakuulailu on kokonaisvaltaisesti koko kroppaa kehittävä treenimuoto. Sen avulla saat sykkeen ylös, hien pintaan ja lihakset kehittymään. Liikkeitä on satoja erilaisia, joita yhdistelemällä voi löytää tuhansia erilaisia treenejä. Liikkeiden väliin voit lisätä kehonpainolla tehtäviä harjoitteita tai aerobista sykkeenkohotusta, kuten juoksua. Vain mielikuvitus on rajana, kun lähdet suunnittelemaan kesän kahvakuulatreenejäsi!

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: