Käsilläseisonnan jalo taito voi näyttää ja tuntua mahdottomuudelta, mutta liikunta-alan moniosaaja Jukka Rajala saa sen kuitenkin näyttämään todella helpolta. Tällä videolla saat eväät siihen, miten lähteä harjoittelemaan käsilläseisontaa.

Käsilläseisonnan oppiminen vaatii rautaista vartalonhallintaa, tasapainoa, voimaa sekä taitoa hyödyntää sitä tässä haastavassa liikkeessä. Kovalla työllä ja oikeiden asioiden tekemisellä tämä on kuitenkin täysin mahdollista myös sinulle!

Näihin harjoitteisiin tarvitset vain seinän sekä tämän videon. Mikä voisikaan olla helpompi tapa lähteä opettelemaan uutta taitoa! Videolla perehdytään vaihe vaiheelta siihen, mitä liikkeitä kannattaa tehdä, jotta opit hallitsemaan kehoasi käsilläseisonnan vaatimalla tavalla.

Olet nyt siis virtuaalisesti mestarin käsissä, sillä Jukka Rajala on erittäin osaava kouluttaja ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjä. Hän on myös julkaisemassa uuden kirjan ”Käsilläseisonta – opi seisomaan käsillä” ensi kuussa, voit tutustua kirjaan ja ennakkotilata sen TÄSTÄ.

Ja sitten eikun video tulille ja käsilläseisontaa opettelemaan:

 

Käsilläseisonnan verkkovalmennuksen voit ostaa täältä.

 

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: