Käsilläseisonta nollasta – Jukka Rajala (VIDEO)

maalis 23, 2017 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Käsilläseisonnan jalo taito voi näyttää ja tuntua mahdottomuudelta, mutta liikunta-alan moniosaaja Jukka Rajala saa sen kuitenkin näyttämään todella helpolta. Tällä videolla saat eväät siihen, miten lähteä harjoittelemaan käsilläseisontaa.

 

Mitä käsilläseisonta vaatii kropaltasi

 

Käsilläseisonnan oppiminen vaatii rautaista vartalonhallintaa, tasapainoa, voimaa sekä taitoa hyödyntää sitä tässä haastavassa liikkeessä. Kovalla työllä ja oikeiden asioiden tekemisellä tämä on kuitenkin täysin mahdollista myös sinulle!

Näihin harjoitteisiin tarvitset vain seinän sekä tämän videon. Mikä voisikaan olla helpompi tapa lähteä opettelemaan uutta taitoa! Videolla perehdytään vaihe vaiheelta siihen, mitä liikkeitä kannattaa tehdä, jotta opit hallitsemaan kehoasi käsilläseisonnan vaatimalla tavalla.

Olet nyt siis virtuaalisesti mestarin käsissä, sillä Jukka Rajala on erittäin osaava kouluttaja ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjä.

Ja sitten eikun video tulille ja käsilläseisontaa opettelemaan:

 

 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: