Esittelyssä Timmi Mimmi-valmentaja Janni Hussi

tammi 4, 2017 | Naisten treeni | 0 Kommenttia

Uusi nettivalmennus Timmi Mimmi starttaa maanantaina 6.2.2017! Valmentajana toimii upea ja valovoimainen fitnessmalli ja liikunta-alan ammattilainen Janni Hussi.

Janni on terveellisten elämäntapojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, jonka positiivinen energia tarttuu!

Tsekkaa tästä Jannin tehokas old school -salitreeni pakaroille!

 

Moni varmaan muistaakin Jannin vatsalihashaasteesta, jossa hän veti tiukan tuolitreenin:

Jannin Tikikselle suunnittelema Timmi mimmi -valmennus vastaa lukemattomiin asiakkaiden toiveisiin ohjelmasta, joka tähtää kiinteytymiseen. Kuka olisikaan parempi valmentaja tälle osa-alueelle, kuin vuosia fitnessmalleja luotsannut ammattilainen!

Ilmoittaudu mukaan Timmi Mimmi -valmennukseen TÄSTÄ! Valmennus sisältää myös ruokavalion, joka on joustava eli siitä saa myös maidottoman, viljattoman tai vegaanisen version halutessaan. 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: