Alkulämmittely kuminauhalla – Elmeri Rantalainen (VIDEO)

helmi 2, 2017 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Alkulämmittely on tärkeää, sillä erityisesti yläkropan vammat johtuvat usein kehnosta alkulämmittelystä tai yläkropan huonosta liikkuvuudesta. Tällä kuminauhajumpalla verryttelet yläkropan lämpimäksi sekä lisäät liikkuvuuttasi!

Kunnollinen alkulämmittely johtaa siihen, että keho kykenee kestämään suuremman kuormituksen, ja näin ollen treenitehot kasvavat. Kuminauha kulkee pienen koonsa ansiosta kätevästi treenikassissa mukana. Lämmittelyyn sopiva kuminauha on melko ohut ja pienivastuksinen.

Tsekkaa videolta personal trainer ja TIKIS-valmentaja Elmeri Rantalaisen vinkit yläkropan kumpparilämmittelyyn. Nämä liikkeet sopivat lämmittelyksi esimerkiksi ennen olkapää-, selkä- tai käsitreeniä.

 

Videolla käydään läpi seuraavat liikkeet:

 

  • Vipunostot sivuille (0:15)
  • Pystysoutu (0:32)
  • Hauiskääntö seisten (0:52)
  • Kick Back yhdellä kädellä (1:20)
  • Kulmasoutu (1:52)

Katso Elmerin treenivideot:

Olkapäät kasvuun näillä vinkeillä!  

HC-jalkatreeni

Lue lisää alkulämmittelystä: 

10 tehokasta tapaa alkulämmitellä 

Alkulämmittelyllä tehot treenistä irti! 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: