Tikiksen 6 kk treeniohjelma – usein kysyttyä

elo 24, 2016 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Meille on tullut paljon kysymyksiä 6 kuukauden treeniohjelmaan liittyen – vastaamme tässä yleisimpiin niistä. Voit myös jättää kysymyksesi myös alla olevaan kommenttikentään! 

Miten saan treeniohjelman itselleni?

 

Kyseessä on kuntosaliohjelma, jota voit noudattaa missä päin Suomea tahansa. Osta treeniohjelma täältä. Saat ohjelman maksettuasi tunnukset sähköpostiisi, joilla pääset kirjautumaan erilliselle alustalle. Sieltä pääset lukemaan kaikki ohjelmaan liittyvät ohjeet ja treenivideot.

Kenelle treeniohjelma sopii?

 

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma sopii sekä miehille että naisille, joille saliharjoittelu on tuttua, ja jotka haluavat treenata kuntosalilla nousujohteisesti, saavuttaa tuloksia ja kasvattaa lihasta. Treeniohjelmasta on myös paljon hyötyä saliliikkeiden turvallisen suoritustekniikan oppimiseen, sillä kaikki harjoitukset käydään yksityiskohtaisesti läpi ja näytetään videolla.

Mitä treeniohjelma kehittää?

 

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma kehittää koko vartaloa. Ohjelman avulla kasvatat lihasvoimaa ja parannat kuntoasi. Opit ohjelman avulla tehokkaita kuntosaliliikkeitä, joita voit hyödyntää myös myöhemmin. Treeniohjelma sisältää liikkeitä todella monipuolisesti, jotta koko kehoa saadaan kuormitettua tasaisesti hyvän lihastasapainon takaamiseksi. Treeniohjelma on laadittu siten, että nousujohteisuus on huomioitu – ohjelma kovenee loppua kohti.

Millainen treenijako ohjelmassa on?

 

Ensimmäisten viikkojen aikana ohjelma on 3-jakoinen. Ohjelma on jaettu selkeisiin lihasryhmäkokonaisuuksiin. Treenejä kertyy siis viikossa kolme, esimerkiksi ma, ke ja pe. Voit sovittaa treenit haluamillesi päiville ja treenata silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Jos haluat treenata heti alusta lähtien 4 kertaa viikossa (edellyttäen että sinulla on hyvä pohja siihen), sekin on mahdollista.

Ohjelman loppua kohti treenejä tehdään 4 kertaa viikossa.

Voiko osallistua, jos on aloittelija?

 

Treeniohjelma ei sovi vasta-alkajille, koska siinä treenataan paljon vapailla painoilla. Tästä syystä kokemusta saliharjoittelusta edellytetään.

 

Milloin treeniohjelman voi aloittaa?

 

Voit aloittaa ohjelman silloin kuin itse haluat. Käytännössä pääset katsomaan treenivideoita heti, kun saat tunnukset sähköpostiisi. Jokainen osallistuja etenee ohjelmassa oman aikataulunsa mukaan.

Sisältyykö ohjelmaan myös ruokavalio?

 

Ei sisälly, mutta tulemme antamaan siihen suuntaa antavia ohjeita.

Onko kyseessä kertamaksu vai kuukausiveloitus?

 

Ohjelma maksaa vain 79 € ja sillä saa koko puolen vuoden ohjelman kaikkine herkkuineen! Meillä ei ole mitään kuukausimaksuja, vaan kyseessä on kertaveloitus, jonka voi maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Summan voi maksaa myös kahdessa osassa. Myös liikuntaedut käyvät maksutapana.

Mihin otan yhteyttä, jos on kysyttävää?

 

Treeniohjelma on erillisellä alustalla, jolla on kommentointimahdollisuus. Vastaamme siellä kaikkiin kysymyksiin. Toki voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tikis@tikis.fi tai esimerkiksi Facebookin inboxiin viestiä jättämällä.

 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: