5 syytä aloittaa kuntoilu Forever-kuntoklubilla

tammi 19, 2016 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Oletko miettinyt kuntosalijäsenyyden hankkimista? Hyödynnä tilaisuus ja aloita jäsenyys Forever-kuntoklubilla! Klubeja löytyy monipuolisesti Etelä-Suomesta aina Joensuuhun asti. Jäsenkortilla voit hyödyntää myös muun kuin oman paikkakuntasi salin ja treenata myös muilla kuntoklubeilla. Tässä 5 vinkkiä, miksi hankkia salijäsenyys Forever-kuntoklubille:

1. Kotimaisuus

Forever-kuntoklubi on täysin kotimainen ketju, jolla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta. Klubeja löytyy Suomesta tällä hetkellä 10, uusimpana juuri avattu Järvenpään kuntoklubi.

Toimipisteitä löytyy Espoosta, Helsingistä, Vantaalta, Lahdesta, Hämeenlinnasta, Keravalta, Joensuusta ja Lappenrannasta.

2. Monipuolinen tarjonta

Forever-kuntoklubilla voit valita laajasta valikoimasta ryhmäliikuntatunteja itsellesi mieluisimmat tunnit tai kokeilla vaikka kaikkia! Valikoimasta löytyy erilaisia joogatunteja, perinteiset Bodypump ja vatsa-reisi-pakara-jumpat, spinning sekä senioreille erikseen tarkoitetut jumpat.

Jumppia on siis kehonhuollosta aina vauhdikkaampiin jumppatunteihin. Tunteja löytyy monipuolisesti päivän jokaisena hetkenä. Jäsenenä voit varata oman paikkasi tunnille etukäteen.

Jokaisella kuntoklubilla on myös kuntosali, jossa voit harjoitella oman aikataulun mukaan aina aamuvarhaisesta iltamyöhään. Monipuoliset laitteet takaavat treenin, josta ei hikeä puutu!

3. Yksilövalmennus

Forever-kuntoklubit tarjoavat yksilövalmennusta Personal trainerin, Fustra-trainerin tai X-method ohjaajan kanssa. Personal trainer auttaa sinut alkuun kuntosaliharjoittelussa ja on tukenasi haluatpa sitten pudottaa painoa tai saada liikkumisen säännölliseksi elämäntavaksi.

Fustra-trainer auttaa sinua saamaan vahvan keskivartalon ja hyvän ryhdin. Fustra-harjoittelu on erinomainen vaihtoehto sinulle, jos kärsit niska-hartiakivuista tai teet istumatyötä ja kaipaat rentoutta kroppaan ja haluat hyvän ryhdin.

X-method sopii sinulle, jos haluat kehittää voimaa ja räjähtävyyttä. X-method on suomalainen sovellus suositusta Crossfit-harjoittelusta ja takaa motivoivan harjoitusohjelman. Yksilövalmentajat ovat juuri sinua varten!

4. Hienot puitteet

Forever-kuntoklubit tarjoavat loistavat puitteet liikuntaan ja oman hyvinvoinnin parantamiseen. Klubeilta löytyvät hyvät suihku- ja saunatilat ja isot pukuhuoneet. Voit valita infrapunasaunan ja tavallisen saunan. Klubeilla on myös lapsiparkki, joten tästä lähtien lasten hoito ei ole enää ongelma, kun lähdet treenaamaan!

Forever Töölöstä löydät myös uima-altaan ja vesiliikuntatunnit!

5. Yhteiskäyttö muiden salien ja uimahallien kanssa

Foreverin tarjontaan kuuluu myös klubikohtaisesti muita urheilulajeja ja hyvinvointipalveluita. Jäsenenä voit hyödyntää esimerkiksi muiden paikkakuntien Forever-kuntoklubeja ja CMS-ketjun kuntoklubeja. Jäsenenä pääset myös uimaan kaupungin uimahalleihin veloituksetta. Tarkista tarjonta lähimmästä kuntoklubistasi. Jäsenenä nautit upeista eduista. 

Kokeile Forever-kuntoklubia nyt tutustumistarjouksena kolmen päivän ajan hintaan 0€:

forever_980x400_passi

 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: