Kana ja riisi kuuluu olennaisesti miltei joka treenaajaan ruokapöytään. Kasviksia vaihtelemalla saa uusia variaatiota tähän perussafkaan ja chili tuo pientä lisäpotkua. 

Ainekset:

  • 80 g täysjyväriisiä
  • kookosöljyä
  • 180 g kanasuikaleita
  • puolikas munakoiso
  • 4 tankoparsaa
  • punainen paprika
  • 1 dl kookosmaitoa
  • 1 tuore chili
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • 20 g cashew-pähkinöitä

Valmistus:

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna teelusikallinen kookosöljyä wokkipannulla.
  3. Lisää pannulle kanasuikaleet ja kypsennä muutama minuutti.
  4. Lisää kuutioitu munakoiso, pilkottu tankoparsa ja paloiteltu paprika.
  5. Sekoita joukkoon kookosmaito ja tuore chili.
  6. Lisää kypsä riisi wokkipannulle ja sekoita hyvin.
  7. Lisää tuoreita basilikanlehtiä ja cashew-pähkinät.
  8. Bon apetit!

Lähde: Pikatreeni (Readme)

Vinkki: Kokeile riisin tilalla ”kukkakaaliriisiä”. Paloittele kukkakaali todella hienoksi tai pyöräytä monitoimikoneessa muruiksi. Kaada kulhoon ja lisää 2 rkl vettä. Kypsennä mikrossa välillä sekoittaen noin 5 min. 

Tsekkaa myös muut reseptit:

Helpot ja maukkaat sitruunamarinoidut linssit 

Lämmi bulgursalaatti kantarellien ja puolukoiden kera

Chia-siemenistä valmistettu mansikkahillo 

 

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: