Resepti: Julkkisvalmentajan helppo omena-mantelismoothie!

syys 18, 2015 | Naisten ravinto | 0 Kommenttia

Kun julkkisvalmentaja ja ravintoasiantuntija Harley Pasternak julkaisee uuden reseptin, onhan sitä pakko kokeilla! Pasternak on auttanut muun muassa Jennifer Hudsonia ja Jessica Simpsonia laihduttamaan. Parasta reseptissä on se, että se sisältää vain kourallisen aineksia ja on erittäin helppo valmistaa. Smoothie sisältää runsaasti proteiinia, kalsiumia, kuitua ja vitamiineja. Se on siis oiva tapa aloittaa aamu. Smoothie on sopivan makea ja kaneli antaa siihen kivaa potkua. Ihan kuin joisi omenapiirakkaa lasista! Jos haluat tuunata juomaa, lisää siihen esimerkiksi lehtikaalia, pinaattia tai marjoja (näin saat mukaan enemmän ravintoaineita ja antioksidantteja).

Ainekset:

  • 5 mantelia
  • 1 punainen omena
  • 1 banaani
  • 2 dl kreikkalaista jugurttia
  • 1,5 dl maitoa
  • 1/4 tl kanelia

Laita ainekset blenderiin ja sekoita!

Ravintosisältö (per 1 annos eli n. 600 g):

Energia – 397 kcal

Rasva – 3,5 g (jos käytät rasvattomia maitotuotteita)

Hiilihydraatit – 71,9 g, josta sokeria 48,8 g

Ravintokuitu – 8,5 g

Proteiini – 23,7 g

A-vitamiini – 9%*

C-vitamiini – 31 %*

Kalsium – 19%*

Rautaa – 4%*

*päivän saantisuosituksesta

Lähde: popsugar

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: