Resepti: helppo ja herkullinen tuorepuuro

helmi 4, 2016 | Miesten ravinto, Naisten ravinto, Reseptit miehille, Reseptit naisille | 0 Kommenttia

Lähtevätkö aamusi käyntiin hieman hitaasti? Oletko herättyäsi kuin zombie, ja aamupalan valmistus tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta mahduttaa aamun aikatauluun? Tässä tulee ratkaisu juuri sinulle! Nimittäin, esittelemme sinulle reseptin, jolla syntyy herkullinen tuorepuuro .

Tämän helpon reseptin voit tehdä illalla valmiiksi ja jättää tekeytymään, ja tuorepuuro odottaa sinua valmiina jääkaapissa aamulla. Enää sinun ei siis tarvitse tuhlata kallisarvoista nukkumisaikaasi puuron keittämiseen!

Resepti yhdelle:

  • 2,4 dl makeuttamatonta mantelimaitoa
  • 1,2 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl hunajaa

Koristeluun:

  • 2 viipaloitua mansikkaa tai muita marjoja
  • muutama manteli

Sekoita kaurahiutaleet, mantelimaito ja hunaja lasipurkissa. Sulje purkki ja laita jääkaappiin yön yli. Lisää aamulla juuri ennen tarjoilua marjat ja mantelit pinnalle. Nauti herkullisesta tuorepuurosta ja kiireettömästä aamusta! 😉

Lähde: eatclean

Katso myös:

Hurjan herkullinen tuorepuuro 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: