Kesällä kannattaa syödä muutakin kuin rasvaista makkaraa. Grillissä valmistuu myös maistuva ja helppo salaatti! 

Tämän salaatin kruunaa makean ja suolaisen yhdistelmä – vesimeloni sekä fetajuusto.

Ainekset:

  • kesäkurpitsa
  • nippu vihreää tankoparsaa
  • salaattisikuri
  • 3 kevätsipulia
  • oliiviöljyä
  • noin 200 g vesimelonia
  • 1 prk fetajuustoa
  • 2 rkl balsamicokastiketta

Valmistus:

  1. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Puolita parsat, salaattisikuri ja kevätsipulit.
  2. Voitele kasvikset oliiviöljyllä ja grillaa ne kypsiksi.
  3. Palottele vesimeloni ja valuta fetajuusto.
  4. Asettele grillatut kasvikset vadille.
  5. Nostele vesimelonipalat sekä fetajuusto pinnalle.
  6. Valuta päälle balsamicokastike.

Alkuperäinen resepti: Valio 

Tsekkaa myös: Terveelliset grilliherkut!  

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: