Resepti: Banaani-toffeeletut

tammi 7, 2016 | Miesten ravinto, Naisten ravinto, Reseptit miehille, Reseptit naisille | 0 Kommenttia

Jos tekee mieli herkutella terveellisesti, kokeile paistaa näitä herkullisia proteiinilettuja! Lettutaikinassa on hiilareita 24 g, rasvaa 22 g, proteiinia 60 g ja kaloreita 533. 

Tarvitset:

  • 2 kananmunaa
  • kypsä banaani
  • rasvaton maitorahka 100 g
  • FAST Pudding (toffee) -vanukasjauhetta 25 g
  • ripaus suolaa
  • (kookos)öljyä paistamiseen

Valimistus:

Muussaa banaani ja sekoita joukkoon muut ainekset. Hauduta lettuja pannulla pienessä määrässä öljyä. Halutessasi voit lisätä lettuihin paistovaiheessa esimerkiksi mustikoita tai ohuita omenasiivuja. Koristele valmiit letut vaikkapa kanelilla, hunajalla tai pähkinärouheella.

Lähde: fast.fi 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: