Nämä nopeat aamupalat valmistat alle viidessä minuutissa!

mennessä | maalis 27, 2017 | Naisten ravinto | 0 Kommenttia

Kuten tiedämme, aamupala on tärkeä osa päivää. Se, miten me aamumme aloitamme, vaikuttaa loppupäivän kulkuun. Aamupalan skippaamista kannattaa välttää, vaikkei aamupala välttämättä hirveän hyvin maistuisikaan. Aamukiireet eivät enää ole este terveelliselle aamupalalle, sillä nämä nopeat aamupalat valmistat alle viidessä minuutissa!

TIKIKSEN 6 KUUKAUDEN TREENIOHJELMA NAISET

Tikiksen suosituimmasta valmennuksesta on nyt tehty saamamme palautteen perusteella täysin oma versio NAISILLE
– Hanki itsellesi tiukka vatsa, timmit käsivarret ja muhkeat pakarat!

Nopea aamupala 1. Tuorepuuro

 

Tuorepuuro valmistetaan jääkaappiin odottelemaan aamua jo edellisenä iltana. Aikaa tämän herkun valmistamiseen menee vain muutama minuutti. Tuorepuuron voi valmistaa monella eri tavalla, jolloin saat aamupaloihisi helposti vaihtelua. Tsekkaa vinkkejä omaan tuorepuuroosi esimerkiksi tästä: Valmista aamupala jo illalla – 3 reseptiä

Nopea aamupala 2. Chia-vanukas

 

Chian siemenet ovat kuitupitoisia, täynnä antioksidantteja ja niistä valmistuu kätevästi herkullinen vanukas. Laita chian siemenet likoamaan nesteeseen yön ajaksi ja aamulla sinua odottelee ihana aamupalavanukas. Kokeile esimerkiksi tätä taivaallisen hyvää suklaista chia-vanukasta!

Nopea aamupala 3. Vihersmoothie

 

Vihersmoothie valmistuu aamulla nopeasti yksinkertaisista aineksista, kuten banaanista ja pinaatista. Tämän terveyspommin voi valmistella myös edellisenä iltana (esimerkiksi pesemällä kasvikset valmiiksi aamua varten), jos haluaa käyttää monimutkaisempia aineksia, mutta ei ehdi aamulla käyttää montaa minuuttia aamupalan tekemiseen.

Poimi tästä listasta terveelliset aamupalat, joilla saat oman energisen päiväsi käyntiin täysillä!

Lähde: Mindbodygreen

Lue myös:

Älä jätä aamupalaa syömättä, jos haluat laihtua! 

Herkulliset aamupalat – 5 reseptiä

Aamupala – päivän tärkein ateria? 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: