Mitä kannattaa huomioida, mikäli aikoo tapailla fitness-kisaajaa

syys 2, 2015 | Lifestyle naiset, Naisten ravinto | 0 Kommenttia

Tikis olevat tytöt ovat kuumaa kamaa, ja kaikki tietävät sen. Instafeedkin on täynnä näitä naisia -ja syystä! He ovat paitsi timmejä, myös vahvoja ja päättäväisiä. Jos onni on suosinut siihen malliin, että on päässyt deiteille yhden näistä naisista kanssa, tässä jotain asioita, jotka on hyvä huomioida. Fitness-harrastus nimittäin sattuu tuomaan mukanaan tiettyjä tapoja. Lue tästä, mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta pystyy paremmin ymmärtämään tätä elämäntapaa. Olkaa hyvät;)

1. Hän on nälkäinen, eli helposti ärsyyntyvä

Nälkä on vahva tunne. Jos naisesi on hiukan kireä, hänen seuraava ateriansa todennäköisesti on pian tulossa. Mutta ei huolta: kun hän on saanut proteiinisheikkinsä, hän on taas oma ihana itsensä.

2. Ei, salia ei skipata

Jokaisen kisaajan treeniaikataulu on erilainen. Jotkut pitävät lepopäiviä, kun toiset taas käyttävät nämä päivät ylimääräisiin cardio-treeneihin. Tämä riippuu valmentajasta ja tavoitteesta. Oli miten oli, jos hän suunnittelee salille menoa, hänen tosiaankin on mentävä sinne. Jos olkapäätreeni jää väliin, mahdollisuus kasvaa menee ohi.

3. Tuloksia nähtävissä 4 viikon välein

Tämä se vasta onkin jännittävää. Fitness-kisaajat näkevät huomattavia muutoksia tiettyjen viikkojen välein. Käsistä tulee vahvemmat, jaloista timmimmät ja vatsalihaksista revityt. Kun muutoksen huomaa, täytyy kommentoida. Hän ei välttämättä huomaa näitä muutoksia itse, joten motivaation ylläpitämiseksi niistä täytyy huomauttaa.

4. YKSI tankkausateria -eipä painosteta tässä

Cheat mealit ovat mielenkiintoinen juttu. Ohjelmasta riippuen hänellä on sellainen kerran viikkoon, tai sitten ei. Fitness-kisaajan maanittelu syömään näitä useammin ainoastaan syöstää hänet raiteiltaan. Hän kyllä kertoo, milloin on tankkausaterian aika, joten turha yrittää suostutella häntä jätskille tai pitsalle.

5. Häntä väsyttää. Myöhäistreffit eivät ole hänen juttunsa

Muiden velvollisuuksien, kuten työn tai opiskelun lisäksi hän käyttää 2+ tuntia salitreeniin ainakin viitenä päivänä viikossa. Pikainenkin tapaaminen tällaisen päivän jälkeen voi tuntua liian uuvuttavalta. On hyvä ymmärtää, että kieltäytyminen illasta ulkona ei välttämättä johdu kiinnostuksen puutteesta. Itseasiassa häntä saattaisi jopa kiinnostaa ilta vain hyvän seuran ja Netflixin parissa.

6. Jonkun tehtäväksi jää edityskuvien ottaminen.. Ja se ei ole hauskaa

Jos hän pyytää ottamaan edistyskuvia, se on merkki siirtymisestä seuraavalle luottamustasolle. Se on hyvä asia. Tässä on kuitenkin eräs haittapuoli: se ei ole hauskaa. ”Hyvän” kuvan ottamiseen kolmesta eri kulmasta menee paljon enemmän aikaa kuin ikinä uskoisi mahdolliseksi. Hänen täytyy miettiä uusia tapoja fleksailla ja pousata joka kerta, jotta kehitys korostuu. Tämä on vain kestettävä ja muistettava kertoa, kuinka hyvältä hän näyttää!

7. Sunnuntait ovat ruokavalmisteluja varten

Olivatpa suunnitelmat hauskaa sunnuntaita varten mitä tahansa, niihin täytyy sisällyttää ruokavalmistelut. Aika, joka tähän puuhaan kuluu, riippuu hänen kokkaustavoistaan ja siitä, kuinka moneksi päiväksi hän ruuat valmistelee. Luvassa on paljon riisiä, kanaa ja kasviksia, mutta ei syömistä vaan ruuan pakkaamista Tupperwareihin. Outoa, mutta välttämätöntä.

8. Tupperwareja joka paikassa

Tupperwareista puheenollen: hänellä on niitä kaikkialla. Autossa, keittiössä, työpöydällä ja ehkä jopa salikassissa. Tämä johtuu siitä, että hän raahaa mukanaan noin 2-3 Tupperware-astiaa päivittäin. Nämä rasiat sitten jäävät lojumaan minne milloinkin ennen kuin päätyvät tiskikoneeseen.

9. Hän valitsee ravintolat huolella

Pasta ja leipätikut eivät sovellu hänen matalahiilariseen dieettiinsä. On löydettävä ravintoja, josta saa kunnon lihaa ja kasviksia. Hän syö edelleen ulkona, mutta ravintoloissa, joissa on vähemmän houkutuksia (muun muassa leipätikkuja) ja enemmän vähähiilarisia ja proteiinipitoisia vaihtoehtoja.

10. Hän on kaikilla elämänaloilla omistautunut ja lojaali

Kaikki nämä asiat saattavat hieman pelottaa. Onneksi fitness-kisaajan deittailu kuitenkin tarjoaa myös paljon huimia mahdollisuuksia. Tällä naisella riittää draivia, sinnikkyyttä, ja mikä parasta, lojaaliutta. Hän on valmis tekemään kovasti töitä, pitääkseen hyvät asiat mallillaan. Toisin sanoen, kun hän sitoutuu, voi luottaa hänen tekevän mitä täytyy pitääkseen suhteen kunnossa.

Lähde: lifehack.org

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: