HERA80 – makua ja proteiinipitoisuutta smoothieen!

syys 25, 2016 | Miesten ravinto, Naisten ravinto | 0 Kommenttia

Smoothieista on helppo tehdä hyvinkin keveitä ja hiilaripitoisia litkuja. Jos kuitenkin kaipaat smoothieesi helposti lisäproteiinia ja makeutta, kannattaa kokeilla HERA80-proteiinijauhetta.

Jokaisella aterialla tulisi syödä proteiinia, mutta kuinka monen ihmisen aamupalat tai välipalat oikeasti sisältävät sitä? HERA80-proteiinijauheesta sekoitettu sheikki toimii aamupalana tai välipalana jo ihan sellaisenaan, mutta jos haluat koostaa ravinteikkaamman aterian, voit lisätä sitä helposti esimerkiksi marjaiseen smoothieen. Käytä maustettua tai maustamatonta heraproteiinia makusi mukaan!

Mango-vadelmasmoothie (2-4 annosta)

  • 1,5 dl maitoa
  • 1,5 mitallista HERA80-proteiinijauhetta (esim. vanilja)
  • 300 g pakastettuja mangokuutioita
  • 250 g vadelmia
  • 2 banaania
  • 250 g maustamatonta (kreikkalaista) jugurttia

ainekset

smoothie

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: