Hedelmämunakas – maukas välipala!

tammi 16, 2015 | Miesten ravinto, Naisten ravinto, Reseptit miehille, Reseptit naisille | 0 Kommenttia

Kuka päätti, että munakkaan pitäisi olla suolainen? Hedelmämunakas toimii maukkaana ja helppona aamupalana, iltapalana tai välipalana.

Tässä helppo resepti:

Makea ananasmunakas

1. Paista kourallinen tuoreita ananaslohkoja 2-3 ruokalusikallisessa kookosöljyä, kunnes ne hieman pehmenevät.

2. Lisää pannulle 0,5-1 desiä kaurahiutaleita sekä pari ruokalusikallista hunajaa. Karamellisoi kaurahiutaleet ja ananaspalat.

3. Lisää 2-4 kananmunaa (yksi kananmuna sisältää proteiinia n. 8 grammaa) ja paista kypsiksi.

4. Kaada annos lautaselle ja mausta ripauksella kanelia. Makeuta tarvittaessa hunajalla.

5. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi yksi kiivi ja puolikas appelsiini. Voit käyttää myös muita sesonkihedelmiä ja kotimaisia pakastemarjoja.

Lähde: Satokausikalenteri

 

Tikiksen Kotitreeniklubi

Kotitreeniklubissa treenataan 3-4 kertaa viikossa ja kotitreenit kestävät 20-40 minuuttia. Jokainen treeni on uniikki.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: