Tehokas 15 minuutin kahvakuulatreeni koko kropalle! – Eveliina Naulo

tammi 30, 2018 | Miesten treeni, Naisten treeni | 0 Kommenttia

Miltä kuulostaisi, jos voisit treenata koko kropan läpi vartissa? Fysiikka- ja elämäntapavalmentaja Eveliina Naulo näyttää, kuinka kiireinen ihminen voi treenata tehokkaasti! Tee tämä kahvakuulatreeni silloin, kun aika on kortilla ja treenata kuitenkin pitäisi!

 

Tämä kahvakuulatreeni sopii sinulle, jos elät kiireistä arkea tai tykkäät hoitaa treenit nopeasti pois alta. Treeni koostuu vain yhdestä isosta liikesarjasta, jossa yhdistyvät viisi pienempää liikettä: kahvakuulaheilautus, hauiskääntö, kyykky, työntö ja dippi. Tämä viiden liikkeen yhdistelmäliike tekeekin treenistä todella kokonaisvaltaisen ja koko kroppaa kuormittavan!

 

Tsekkaa tarkemmat ohjeet liikkeiden suorittamiseen ja treenin tekemiseen tästä:

 

Vinkki!

Lämmittele ennen treeniä noin 5-10 minuuttia hölkäten, kävellen, kuntopyörää polkien tai esimerkiksi soutaen. Käy sen jälkeen Eveliinan ohjeiden mukaisesti jokainen liike erikseen vielä läpi. Keskity tekniikkaan ja huolehdi, että teet liikkeen kaikki vaiheet oikealla tekniikalla ja hyvällä keskivartalon tuella. Yhdistä sitten kaikki viisi liikettä kokonaiseksi liikesarjaksi ja toista sitä 15 kertaa, kolmen kierroksen verran.

Mahtavia treenejä!

Täältä löytyy hyviä treenivaatteita.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: