Kookosöljy – suuri helpotus treenaajan arkeen

helmi 10, 2016 | Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Treenaavien ihmisten päivät venyvät helposti pitkiksi, ja treenaamaan saattaa joutua lähtemään suoraan päivän velvollisuuksista. Urheilukassissa siis joutuu kantamaan päivän aikana jos jonkinlaista purkkia ihon- ja kauneudenhoitoon. Miten helppoa olisikaan, jos kaikki nämä tarpeet olisivat samassa purkissa?

Urheilevan ihmisen päivä saattaa kulua liikenteessä ja suihkussa joutuu kenties käymään muaalla kuin kotona. Mukana täytyy siis kantaa montaa eri ihonhoitotuotetta: vartalovoide, kasvovoide, deodorantti ja meikinpoistoaine. Kaikkien eri purkkien kantaminen vie myös aikamoisesti tilaa treenikassista. Mutta onneksi tähän probleemaan on olemassa ratkaisu, nimittäin monikäyttöinen kookosöljy!

Näyttökuva 2016-02-10 kello 13.12.20

Kookosöljyllä on monia eri käyttötarkoituksia, jotka sopivat oivasti urheilijan arkeen! Tässä muutama tapa käyttää kookosöljyä:

Vartalovoide ja kasvovoide

 

Kookosöljyä voi käyttää niin vartalolle kuin kasvoillekin. Öljy on miellyttävän tuntuista iholla ja se kosteuttaa hyvin. Iho joutuu koville urheilijan arjessa, suihkussa saattaa joutua käymään parikin kertaa päivän aikana. Vartalovoide unohtuu helposti matkasta ja ihon rasvaaminen jää vähäiseksi. Jos vartalon kosteuttaja löytyy helposti kookosöljypurkista, tulee ihoakin varmasti rasvattua useammin!

naamarasva

Käsienhoito

 

Myös treenaajan kädet joutuvat koville, varsinkin jos treeneissä on paljon tangon kanssa kikkailua. Kookosöljy sopii hyvin karheiden kämmenien pehmittäjäksi! Kookosöljyn käytön jälkeen ei sitten kokematonkaan voimailija värähdä karheita käsiäsi kätellessä.

Hiustenhoito

 

Myös päänahka kuivuu helposti urheilijan arjessa, kun hiuksia joutuu pesemään hikoilun jälkeen lähes päivittäin. Kookosöljyä voi käyttää apuna kosteuttamaan kuivaa päänahkaa. Öljyhoidon päänahalle voit tehdä yön yli hauteena pyyhkeen kanssa, tai lyhyemmäksikin ajaksi. Öljy kannattaa pestä kunnolla pois käsittelyn jälkeen.

Lue lisää: Valmista hiusnaamio itse – tarvikkeet löydät keittiöstäsi!

ihonhoito2

Deodorantti

 

Klassinen moka on unohtaa deodorantti kotiin, ja joutua sitten kärsimään epämukavasta olosta koko päivän. Jos deodorantti kulkee matkassa automaattisesti mukana, kookosöljyn muodossa, et joudu tälläiseen tilanteeseen. Kookosöljyä voi siis käyttää deodoranttina, mieluiten puhtaalle, vedellä putsatulle iholle. Voit lisätä kookosöljyä päivän aikana muutaman kerran, varmistaaksesi pitävyyden!

Meikinpoistoaine

 

Kookosöljyä voi käyttää myös meikinpoistoaineena. Se poistaa helposti ja vaivattomasti meikin iholta, ja silmistä. Tehoaa myös vedenkestävään ripsiväriin! Kookosöljy on hellä tapa puhdistaa meikit, ja naaman iho ei jää kuivaksi  puhdistuksen jälkeen.

meikinpoisto

Kookosöljy on siis ehdoton treenaajan ykköstuote ihonhoidossa, vain yhdestä purkista!

CocoVin luomulaatuinen neitsytkookosöljy on kylmäpuristettua, puhdasta, korkealaatuista ja samettisen pehmeän makuista öljyä, jota ei ole raffinoitu, valkaistu tai kovetettu. Kokeile ja ihastu!

980x150_alabanneri_kookos

(Artikkeli on toteutettu yhteistyössä CoCovin kanssa)

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: