6 vinkkiä kuinka kohdella dieettaajaa

huhti 14, 2017 | Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Kun taloudessa vaanii hiilarivajeinen tyrannosaurus rex, sinun tulee valita aseesi viisaasti. Et halua sörkkäistä petoa terävällä tikulla tai tulet melko varmasti syödyksi. Parempi on heittää syötti pusikkoon ja juosta itse toiseen suuntaan ja kovaa. Tai kokeilla alla olevia vinkkejä enemmän tai vähemmän rakentavaan ratkaisuun.

1. Ryhdy itsekin dieetille

 

Tämä on kaikista turvallisin vaihtoehto. Silloin et kuule lauseita ”Et voi mitenkään ymmärtää mua”, ”Sä et tiedä miltä tää tuntuu” ja ”Sulla ei oo mitään oikeutta sanoo mulle mitään”. Voit myös itse olla kuin nälkää nähnyt petoeläin ja antaa takaisin. Voit varmaan kuvitella, että cheat mealit ovat yhdessä entistä eeppisempiä, eli tämä on ihan varteen otettava vaihtoehto.

2. Älä vähättele, pilkkaa tai kyseenalaista

 

Vajeella eläminen on ihmiselle hyvin kriittistä aikaa. Pienikin väärä askel saattaa aiheuttaa lentäviä lautasia, jos oikein kireällä mennään, joten sinun tulee olla hellä ja ymmärtäväinen. Mahdollisuuksien mukaan myös valkoinen prinssi/prinsessa – mikä vain saa toisen ajatukset muualle. Huonot kommentit voivat upota syvemmälle kuin normaalisti, ja seuraukset ovat sen mukaiset.

Tikiksen Kotitreeniklubi

Kotitreeniklubissa treenataan 3-4 kertaa viikossa ja kotitreenit kestävät 20-40 minuuttia. Jokainen treeni on uniikki.

3. Älä mässytä hänen edessään. Mitään.

 

Kun haluat itse possuilla, tee se salaa, yksin ja mieluiten vessassa. Lukitse vessa. Varmista, ettei herkustasi leviä hajua minnekään, muuten ovesta alkaa kuulua raapimista. Silloin olet pulassa, etkä pääse pakoon. Kaikki ovat varmaan nähneet Hohdon?

4. Kehu – vuolaasti.

 

”Kulta sä oot kiristyny, vitsi näytät hyvältä”, piristää jokaisen päivää. Kiristely ja painon pudottaminen saattaa aiheuttaa itse kussakin ajoittaisia huonon itsetunnon hetkiä, joten kumppanin tehtäväksi jää sen nostattaminen. Lue kuitenkin seuraava kohta erityisen tarkasti, jotta osaat suhteuttaa ja sanoa kehusi oikein. Kyllä, senkin voi tehdä väärin.

5. Ole maailman paras tukija

 

Tee selväksi, että et vaadi häneltä dieettiä, mutta tuet häntä kun hän itse haluaa dieetata, mutta että sinusta hänen ei tarvitsisi, mutta kuitenkin hän on urhea kun dieettaa, mutta on ihan ok olla myös normaalisti ja arvostat häntä oli miten päin vaan. Oikeastaan arvostat häntä niin paljon, että ryhdyt dieetille hänen kanssaan, vaikka salaa söisitkin vessassa nameja, eli olet oikeastaan maailman paras tukija, sillä et myöskään saa parempia tuloksia kuin hän ja varasta parrasvaloja.

Olit sitten itse salaa mitä mieltä vain, välttyäksesi mielipahalta sinun tulee olla montaa asiaa samaan aikaan. Sinun ei pidä, mutta kannattaa tukea dieettaajaa hänen valinnassaan, ja samaan aikaan tehdä selväksi että hän oli upea jo ennen dieettiä ja että kiristely on vain ekstraa. Et varmasti halua joutua tilanteeseen, jossa sinua kuulustellaan siitä, että eikö hän muka sitten ollut hyvän näköinen aikasemmin, vai mitä?

6. Sano vain kyllä

 

Ole samaa mieltä, vaikket olisikaan. Nyökkää ja hymyile. Anna tunnerikkaan dinosauruksen heittää voltteja, jos voltteja on tullakseen. Muista, että kyseessä ei ole ikuisuusprojekti ja maaliviiva on tulossa. Bulkilla asiat helpottaa. Ehkä.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: