Treenibiisit (rock)

marras 10, 2014 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Tässä tulee rock-painotteisempi treenibiisilista. Mukaan mahtuu niin klassikoita kuin myös hieman harvinaisempia kappaleita. Näiden biisien avulla rauta nousee kevyemmin ja saat tehot irti huonompinakin päivinä! Toivottovasti löydät itsellesi jotain uusia kappaleita. Tarvitset Spotifyn kuunnellaksesi musiikkia. 

Tarvitset Spotifyn kuunnellaksesi musiikkia. Löydät Tikiksen soittolistoja Spotifysta käyttäjänimellä ’tikisofficial’!

Katso myös: Legendaarisimmat treenibiisit. Jos tykkäät kevyemmmästä musiikista, tsekkaa Top 10 treenibiisit marraskuussa 2014.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: